13.11.18

SPICEY

13.11.18

De Engelse vertaling van ''La Spezia'' is ''spice'', oftewel ''kruid'' in het Nederlands. Ik vond het wel leuk om er Spicey van te maken. Nog steeds begeeft mijn blog zich in de Italiaanse sferen, maar ik moet jullie teleurstellen. Dit wordt de laatste blogpost van mijn september maand in Italië. En wow, ik ben alweer bijna anderhalve maand terug. En ja, ik mis de Italiaanse sferen toch wel een beetje. Vanuit Cinque Terre nam ik de trein terug naar La Spezia waar ik nog een dag had. Ik besloot wat Geocaches te vinden (wat mijn vader wel leuk vond) waardoor ik op mooie plekjes kwam. Met een lift kon ik omhoog naar een kasteel waar ik in de verte de haven van La Spezia kon zien. Daarna liep ik rond in het centrum. Het was wel een grote stad, maar zo rustig na een dag in Cinque Terre, die ik wel een bijenkorf kan noemen. Tussen de middag at ik focaccia (ohh, dat mis ik absoluut) bij het water in de haven. Ik had eigenlijk verwacht dat deze stad ook een strand zou hebben, maar ze hebben alleen een grote haven die een van de belangrijkste is. 

Ik had het in de middag wel gezien in de stad en liep nog wat kledingwinkels binnen om daarna naar Le Terrazze te lopen wat nog wel een eind was. En ik was echt moe. Le Terrazze was een groot winkelcentrum met twee verdiepingen. Met winkels zoals Stradivarius, H&M enz. Aan het eind van de middag at ik friet met chedarkaas als saus (!!!) bij de Mac en werd ik daar opgepikt door mijn baas en reden we terug naar Carro. 

18 opmerkingen :

 1. Ik snap wel dat je dit mist! Wat een heerlijke, zomerse plaatjes!! Ik heb genoten van de posts over Italië! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhww ik ga de Italiaanse sferen op je blog ook missen! Wat een heerlijk fijn wegdroom artikeltje weer! Loove al die lichtroze randjes ook, zo leuk gedaan weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah ik ga deze Italiaanse posts ook ontzettend erg missen! Ik heb van je posts genoten en je foto’s zijn weer prachtig Laura! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Frietjes met kaaaaas! <3
  Zo'n leuke foto's weer. Krijg er ook allemaal vakantievibes van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was echt een top combinatie! Haha, leuk om te horen! :)

   Verwijderen
 5. (heel laat haha woops) Maar ik ga de Italië posts zeker ook missen! Zo'n mooie foto's weer met een heerlijk vakantiegevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke vibe!! Al die palmbomen!! ������

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's<3 Ohhh en die palmbomen... Yay!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik droom echt weg bij je foto's! Het voelt bijna of ik er zelf ook was. Weer hele mooie foto's Laura!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio