21.9.18

GENUA GENOVA GENOA

21.9.18

Een onverwacht dagje rond dwalen in de grote stad Genua verwelkomde ik natuurlijk met alle plezier. Ik had een drukke, eerste week achter de rug hier in Italie en ik was wel blij om even aan alle muggen te ontsnappen. Met mijn baas (de hele familie bij wie ik verblijf is dat overigens) kon ik meerijden naar de stad. De tocht ging eerst slingerend door de bergen met prachtige uitzichten, toen over de snelweg en na een dik uur (en de heerlijkste pure, warme chocolademelk) stond ik in het warme Genua waar de zomer nog lang niet over is. 

Ik wilde deze keer de feeling van de stad met haar mensen zo goed mogelijk vast leggen. Ik liep door achterbuurtjes, kwam meerdere keren op dezelfde piazza's en genoot van een heuse gelato. Ook kon ik het natuurlijk niet laten om even een paar winkels binnen te gaan. 

Vandaag is het vrijdag 15:22, bijna twee weken later. Deze hele week ging ook weer zo snel voorbij! (Het is gelukkig nog steeds heel lekker weer overigens). We hadden een grote groep met gehandicapte mensen die bij ons verbleven en daar hadden we veel werk aan met ontbijt, lunch en diner. Dus ik ben wel blij dat de vele afwas  weer voorbij is. Nu gaan we weer een wat rustigere tijd tegemoet. Ik ben hier nu nog zo'n anderhalve week. Als je benieuwd ben naar waar ik nu eigenijk verblijf, klik dan op deze link. Er zijn ook vele Nederlandse gasten, dus als je eens door Ligurie in Italie komt, dit is een echte aanrader!

Weer tijd voor een update, 
ik heb gelukkig mijn herkansing gehaald met een 7! Zo blij! Nu kan ik toch mijn Propedeuse in ontvangst nemen en heb ik de mogelijkheid om naar de Uni te gaan (wat ik hoogst waarschijnlijk ook ga doen next year). Dus, wordt vervolgd :) Eerst nog iets vinden om de rest van het jaar te gaan doen, haha.


deze opa&oma waren de echte goals. ze liepen ook zo knusjes de hele tijd en opa wilde elke keer stoppen om foto's te maken.

14 opmerkingen :

 1. agossie die opa en oma, zo cute ik hou van die italiaanse sferen, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat een fijne foto's Laura! En wat goed je Propedeuse! Gefeliciteerd!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ahh gefeliciteerd Laura!! Hele mooie foto's! Echt zo tof al je straatfotografie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je propedeuse!!! Veel plezier nog!!
  Veel liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ahhh lauraa, wat kan ik toch altijd heerlijk wegdromen bij jouw vakantie plaatjes! <3 zo leuk die straatfotografie ook! en yaaayyy gefeliciteerd met je P!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie en sfeervolle foto’s, Laura! Zo laat je ons allemaal wat mee genieten !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah mooie foto's zeg! En nog gefeliciteerd met je propedeuse :)

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio