30.7.18

vrolijke vlinders en bloempies

30.7.18

Na 1,5 jaar zagen Myrthe en ik elkaar weer. Voor de derde keer nog maar eigenlijk. En wie kent Myrthe nu niet van de geweldige animaties op Insta en haar blog? Oh trouwens, haar creatieve foto's kun je ook echt nie missen. Net als onze eerste meeting spraken we af in Rotterdam en wat een verschil met toen. Wat waren we toen nog kleine babies eigenlijk (oke, misschien nu nog een beetje). Ik vroeg aan Myrthe of ze kon komen naar de wijk van mijn school, de Witte de With en daar fietste ze naartoe. We hebben eerst wat bijgekletst in het museumpark,  toen onze buikjes vol gegeten met falafel en vieze koriander en zijn toen foto's gaan nemen inclusief gezellige poëzie plaatjes op onze gezichten. Ja, dat krijg je met zo'n creatief mens als La Myrthille.


Hier kwamen we op het idee om onze gezichten wat op te fleuren met poëzie plaatjes. In de straat naast de Fotovakschool stond dit te gekke Volkswagen busje en van de eigenaar mochten we erin. Hij zou binnenkort ook in dit busje gaan trouwen, hoe leuk! Ja Myrth, kan niet wachten om je meer te zien dan 1 keer in 1,5 jaar en weer poëzie plaatjes op te plakken! 

Fijne vakantie jongens, 

liefs Laura.

12 opmerkingen :

 1. De foto's zijn heel tof! Jij ook een hele fijne vakantie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag dit al op insta en damn hoe leuk dit!! Jaaa Myrthe is mega creatief niet normaal haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja he!! Als ik eens in België ben gaan we ook echt eens meeten :)))

   Verwijderen
 3. Aaah! Zooo vet die foto's! Echt super origineel gedaan, en wat leuk dat jullie elkaar terug zagen! 🌻 jij ook nog een hele fijne vakantie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa Myrthe is zo ontzettend creatief!! En jij ook!! Zo leuk dat jullie weer hebben gemeet. Deze foto’s zijn echt super mooi! Lijkt me ook leuk om jou eens te meeten haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kei schone foto's!!! & oohh jouw bloesje is echt superleuk!! Jullie zijn allebei echt mega creatief en getalenteerd, love it!!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio