18.7.18

DAAGJES WEG

18.7.18

Opeens was het niet meer zonnig en geen zwem weer meer, maar dat kon de pret niet drukken. De eerste dagen van mijn zomervakantie ging ik met mijn moeder naar Urk toe. Ergens wist ik eigenlijk wel dat het niet kon, maar Laura dacht met daar domme hoofd dat Urk bij Zeeland zou liggen. Voor de duidelijkheid, het ligt in Flevoland en was voorheen een eiland in het Ijsselmeer. We gingen een daagje naar mijn grootouders die daar een maand verbleven en daarna naar Kampen voor een overnachting. Zie hier, de photodiary van deze twee dagen. 

Ik moet zeggen, Urk is echt een bijzondere plek. Alle mensen zijn heel beleefd en vriendelijk tegen elkaar en dat accent vind ik heel grappig. Vooral het oude gedeelte is heel bijzonder. De huisjes staan zo dicht op elkaar en men leeft als het waren in elkaars achtertuin. De kibbeling is ook erg lekker, ghehe. 

De volgende dag wakker worden in B&B de Stadsboerderij in Kampen (niet gesponsord o.i.d.). We hadden echt een geweldige kamer en een heerlijk ontbijtje gehad waardoor we de dag fris en fruitig konden beginnen. Echt een aanrader deze B&B en niet prijzig! We hebben eerst een beetje door Kampen gewandeld en wat winkels bekeken, maar er was niet heel veel te doen. Het was net als de avond ervoor super rustig in de stad en er waren wel heel veel dikke katten ;). Toen zijn we met de auto naar Harderwijk gereden. Ik was er ooit eens geweest om naar het Dolfinarium te gaan. We hebben daar de boel verkend en hebben Italiaans gegeten bij La Famiglia20 opmerkingen :

 1. Gaaf zeg! Wát een sfeertje zet jij neer met deze foto's, echt heel knap. Er zou zo een tentoonstelling van gemaakt kunnen worden. De foto's vertellen samen echt een verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie foto's Laura! Je hebt echt talent. Kan ik je na de bevalling inhuren voor een newborn shoot? ;-) X Debora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je foto's echt prachtig, wat ziet het er mooi uit. <3
  Je foto's stralen heel erg de sfeer en de rust uit, zo fijn!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tripjes heb je gemaakt!!! Heeel erg leuk om al deze foto's te zien, ze zijn prachtig xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's! Vat voor een lens/ lenzen heb je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Hierbij heb ik (volgens mij) de 50mm f1.4 gebruikt

   Verwijderen
 6. Zooo mooi al deze foto's, het ziet er inderdaad echt gezellig uit! Ik ben fan, misschien ga ik ooit ook wel eens er naartoe! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah fijne foto's Laura! Jou foto's zijn echt altijd zo mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oooh kei schone foto's!!! love die scherpte-diepte in je foto's! heel leuke vibe ook over de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Supermooie foto's weer! ik moet vaker op je blog kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio