26.5.18

een zomerige lente / outfitje

26.5.18

Op tweede pinksterdag gingen we 's middags een rondje wandelen. En zoals de titel ook zegt, het is en was for real een lente die al als zomer aanvoelt. Ook deze middag was het best wel warmpjes. Een vriendinnetje ging ook mee die gelijk foto's nam van mijn outfit. Ik had wat artikelen van My-Jewellery mogen ontvangen die eigenlijk nog voor de meivakantie bedoeld waren, maar precies een dag te laat werden bezorgd. Dus hierbij, een outfit in Palmederland. Echt wel mijn favoriet op dit moment.

Details:
Rok - MY
Shirt - H&M (oudje)
Ketting - MY
Oorbellen - MY
Trainers - FILA

Je denkt misschien, ah Laura, niet ook al die basic hipster Fila klompjes, maar kan je vertellen dat ze echt te lekker lopen! Geen moment spijt van gehad dat ik ze heb gekocht. Alleen misschien is het kleurtie niet altijd even handig, maar goed, kan me ook niet heel veel schelen haha. Trouwens, zo raar. Vorig jaar had ik al zomervakantie en was ik bijna met mijn moeder weg naar Lissabon. Ik word er nogal nostalgisch van! Ik last vanmiddag ook nog iets over dat we het verleden altijd romantiseren en de negatieve gevoelens bijna onwillekeurig verdringen. Maar zo'n persoon ben ik echt dus ik geloof het helemaal. Heel vaak ga ik terug door mijn Insta feed en dan denk ik echt van, ahhh die goeie ouwe tijd... En nog iets, realiseer dat mijn blog sinds 9 april al 4 jaar bestaat!! Wow.

Heerlijk als iemand al vakantie heeft en zijn examens heeft gehad! Geniet ervan!

Ik hoop dat jullie nog een fijne 30gradenzomerdag hebben! XX

14 opmerkingen :

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio