28.2.18

wanderlust.

28.2.18

De aanleiding voor deze foto's was de moduleopdracht op school, om foto's te maken bij  een bestaande album. Het ging om het gevoel van de muziek in foto's uit te beelden. Daarbij moest je de foto's verwerken op een LP of CD. Ik koos ervoor om een LP te maken bij ''wanderlust'', van het Australische duo Hollow Coves. De muziek wilde ik uitbeelden met gebruik van (bewegings) onscherpte alsof je terug denkt aan die momenten, vroeger, op reis. Met Ilze, want who else ging ik naar de Biesbos waar we de foto's maakten in december. Voor de eerste keer overigens met mijn nieuwe camera en dit is wel een van mijn meest favoriete serie geworden ever. 

Het eindresultaat van mijn LP staat op Insta in mijn ''school stuff'' stories.


18 opmerkingen :

 1. Oh, ik zag de LP al op instagram verschijnen! Zoooo tof dat ie is geworden ☺, je foto's zijn ook erg mooi! Waaaauwie Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf zeg! :) Snap dat dit een favoriete fotoserie van je is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze foto's hebben zo'n fijn sfeertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het sfeertje rondom deze foto's is echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's en tekst! Ik hou btw echt van de combinatie denim en geel, heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh lauraa, het is een mega gave serie geworden! De sfeer vastleggen met die bewegings onscherpte enzo is echt heel tof gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio