10.1.18

PHOTO DIARY ⭑ PARIS.I

10.1.18

Afgelopen donderdag en vrijdag gingen Aline en ik even ''hoi'' oftewel ''bonjour'' zeggen tegen de Eiffeltoren, het Louvre, de Arc, Le Marais, de Sacé-Coeur en nog veel meer wel bekende plekjes in Parijs. Ze gaven voor de eerste dag 100% kans op regen en gewapend met paraplu's en al stapten we de Thalys in. Binnen drie uur stonden we op Paris Nord, maar werden gelukkig niet welkom geheten door regendruppels. De verkorte versie van ons tripje: We dumpten onze tassen in het hotel, kochten kaartjes voor het openbaar vervoer, gingen ons lijstje af en aten onze buikjes vol. En waren helemaal versleten, maar voldaan aan het einde van de dag. 
Klik verder als je een kleine selectie uit de talloze foto's wilt zien die we gemaakt hebben op dag une.
Zoals je kunt zien heb ik dit vooral als een post vol met foto's gelaten omdat ik zo een beetje dit sfeer wil overbrengen. Ik was zo blij dat ik mijn oude Olympus Pen had meegenomen i.p.v. mijn nieuwe, enorm zware Canon! Anders was ik zeker een tikkeltje minder blij geweest. Met de metro zijn we ongeveer heel Parijs door geweest en soms zaten we ook nog in de verkeerde die de andere kant op ging. Dat was soms nog even goed kijken. Ik heb elke keer Maps gebruikt op mijn mobiel om te kijken waar we heen moesten. Enorm fijn dat je nu gewoon internationaal je data kunt gebruiken! 

 Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit artikel te bekijken! Het tweede deel komt er snel aan en laat me weten wat jullie van de edits vinden.

love, laura.


29 opmerkingen :

 1. Wat een geweldig idee om Parijs te bezoeken!! J'aime les photos <3 (knap gegoogletranslate dat zinnetje ;)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah heerlijk toch, al die foto's, de sfeer, echt heerlijk! Ik ga met Pasen ook een paar dagen naar Parijs, en ik kan niet wachten!! Hopelijk heb je een leuke tijd achter de rug!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aah zo leuk! dan zal het ook wel zo'n lekker weertje zijn! have fun alvast :) dankjewel <3

   Verwijderen
 3. Wauw, jouw foto's zijn zo ontzettend mooi! Ik ben al heel lang niet meer in Parijs geweest, maar door deze foto's krijg ik echt zin om er naartoe te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. heel erg bedankt! voor mij was het ook al echt 3 jaar geleden. snel gaan dan! haha :)

   Verwijderen
 4. Wauw, heel mooie foto's! Ik ben ooit toen ik ongeveer tien was een halve dag in Parijs geweest (de dag ervoor/erna gingen we naar Disney), maar ik kan me er vrij weinig van herinneren. Behalve dat er overal politie stond, omdat Obama toen blijkbaar op de Eiffeltoren was, hihi. Ik wil heel graag naar Parijs, maar dat komt nog wel een keertje. Gelukkig kan ik jouw foto's bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. heel erg bedankt Marloes! ahh, dat is wel een tijdje geleden zeg! hopelijk kan je snel nog eens naar Parijs.

   Verwijderen
 5. Aah parijs is zo'n mooie stad! prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. klopt! ik zou best een tijdje in Parijs kunnen wonen wel. dankjewel!

   Verwijderen
 6. Aah parijs is zo'n mooie stad! prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ooh de sfeer op deze foto's is zooo mooi! (ik hou echt van die outfit foto's van aline die je hebt gemaakt!!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh lauraaaa wat een prachtige fotootjes allemaal, en dan ook gewoon écht allemaal! (stuk voor stuk!) zo leuk bewerkt ook!! helemaal in luf met deze fijne sfeer. en natuurlijk heel veel liefde voor parijs! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie foto's! De sfeer heb je zeker wel over kunnen brengen :) Staat ook zeker op mijn lijstje om dit eens te doen zo met de trein!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah ja echt doen! als je op tijd van te voren reserveert krijg je nog korting, volgens mij.

   Verwijderen
 10. Zooooo’n mooie foto’s! (Ik wilde nóg meer o’s achter ‘zooooo’ zetten, maar dan werd het een beetje veel hè.) Weet gewoon dat ik die kiekjes echt prachtig vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh, dit zijn écht zo'n mooie foto's! Het is al een lange tijd geleden dat ik in Parijs ben geweest, en dankzij jou wil ik weer helemaal terug! Wauw! Wat leuk om te horen dat je je hebt geamuseerd! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waauww, ik ben zo jaloers, ben spijtig genoeg nog nooit in Parijs geweest... :( Super leuke foto's! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah nee, moet je echt heen gaan dan, haha. niks moet hoor, maar parijs is zo fijn. thankyou! X

   Verwijderen
 13. Het is al jaren geleden dat ik in Parijs ben geweest. Toch heb ik altijd het gevoel dat ik de echt mooie plekjes mis ben gelopen... (Op de Eiffel toren en toeristische dingetjes na dan)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat heb ik ook altijd! ik wil de volgende keer sowieso langs een paar musea.

   Verwijderen
 14. Mooi foto's ! Ik denk dat Parijs ook wel op mijn bucketlist terecht komt :) x

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio