7.12.17

FALL FAVOURITES

7.12.17


Goeidag allemaal! Luisteren jullie ook al volop, non-stop kerstliedjes? Ik in ieder geval wel *inserts feliz navidad*. En zijn alle kruidnoten al op en de kerstlichtjes opgehangen? Ja? Oke. Jij mag blijven. 

Ik wilde voordat het daadwerkelijk echt kerst, winter en sneeuw is nog mijn herfst favorietjes delen. Dat mag natuurlijk niet ontbreken hier. 

⭑ B R I L L I E
Ik draag nu iets meer dan een jaar een bril en ik kan gewoon echt niet zonder meer. Pas geleden mocht ik een bril uitzoeken bij Polette en geloof me, het is echt de place to be als je een bril nodig hebt. Je kunt kiezen uit vele soorten monturen en de ze zijn ook nog eens super affordable. Dat laatste komt doordat er geen tussenpartijen zijn die zorgen voor een hogere prijs. Ik draag zelf de California View met een goud montuur en ik heb gekozen voor meekleurende glazen. Eigenlijk een zonnebril en normale bril in een. Ik zou je wel aanraden om goed naar de maten te kijken, want de mijne is net iets te klein, maar zit wel prima. 


 M A C B O O K
Mijn geliefde laptop die ik elke dag door gebruik. Ik zou eerlijk waar niet meer zonder kunnen en daarmee is ook alles gezegd. Daarnaast mocht ik van Case app een sticker ontwerpen voor m'n MacBook en ik krijg nu elke keer vakantie feelings als ik ernaar kijk. 


⭑ F A S J U N
Ik droeg voorheen nooit van dit soort mutsjes, maar toen ik het probeerde vond ik het toch eigenlijk wel heel fijn zo'n warm ding op je hasses. Het moest natuurlijk ook wel in een leuk, toepasselijk kleurtje, dus rood it is. Verder bestelde ik deze groene jas op Zalando en ben d'r ook helemaal gek op. Niet lang, warm en groen (de kleur van de herfst, ik bedoel, ik zie zoveel mensen in groene winterjassen). En trouwens, die rok is ook echt mijn favoriet in de herfst geworden. Van de Stradivarius als ik het goed heb. ⭑ 
K E R S T L I C H T J E S <3⭑ I N I T I A L  R I N G
Voor Lobi Beads mocht ik foto's maken van een ring. Hoe pretty is zo'n zegelring! Ik heb er eentje met de letter L. Ze hebben verder hele leuke andere sieraden. I like it!


⭑ H O R L O G E
Eiiiiindelijk een horloge! Ik heb gewoon telkens gewacht en gespaard tot ik de perfecte tegenkwam. Ik twijfelde ook of ik goud of zilver wilde, maar hee ik heb het nu beide in 1 horloge. Op Insta kwam ik de nieuwe sieraden lijn tegen, Violet Hamden en ik besloot om deze te kopen. Het heeft een kleinere kastgrootte die perfect is voor mij. 


⭑ Y T: Jusuf
Echt, deze meid krijgt het gewoon voor elkaar om mij aan m'n huiswerk te krijgen en een bullet journal te beginnen. Ze komt uit Zwitserland en is even oud als ik, maar waaaaay cooler than me. 

⭑ I N S T A: 
lafillelea ik wil iets meer creatiefs met mijn foto's op Insta doen net zoals zij doet met collega's etc. 
lizeprinss obsessed.
Kat in NYC hoe ik wil fotograferen gewoon. 

⭑ S E R I E S: The carrie Diaries & New Girl. Love it. Kijk dat laatste vooral als je wilt lachen. 

X.

14 opmerkingen :

 1. Aaah fijn lijstje! En NATUURLIJK staat er kerstmuziek op ( feliz navidad is zo nice!!) en hangen er al kerstlichtjes! Ik wordt zo blij van kerst! jaaa @lafillelea is zo'n leuk insta account! En luf je brillie en laptopcase! liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al sinds begin november staat er bij mij dagelijks kerstmuziek op! Kerstlichtjes moet ik nog wel ophangen. Je bril is echt leuk :D Ik ben wel eens naar Amsterdam geweest, speciaal om te kijken naar de brillen van Polette, maar uiteindelijk geen bril daar gekocht. Ze hebben wel echt heel leuke en betaalbare brillen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah oke, wist geen eens dat ze ook een winkel in Amsterdam hebben!

   Verwijderen
 3. Ahh die bril is zo mooi en staat je ook echt tof! Heerlijk ook al deze kerstige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik krijg brandon woelfel vibes van de kerstlichtjes + megaleuke bril en me lovess all the fall favies <3 en KERSTMUZIEK JAA
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijn lijstje! Mooi horloge heb je gekocht, zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijn lijstje en ik vind je groene jas echt heel tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijn lijstje! Polette is inderdaad een heeeele goede winkel om brillen te scoren, altijd wel iets!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio