29.11.17

⭑ ROZE ⭑ GEEL ⭑

29.11.17


Toen ik hoorde dat er een roze muur in Rotterdam te vinden was, moest ik er zeker te weten heen. Het idee is afkomstig uit LA waar de super famous pink wall is en een blogger besloot dat er ook zo'n muur in Rotterdam moest komen. Helemaal top natuurlijk, aangezien roze ook gewoon heel leuk is. Zodoende sprak ik een paar weekjes terug met Astrid af om wat te shooten in Rotterdam. Het was grauw, donker en koud, maar de gele brug en de roze muur vrolijkten het geheel toch nog wat op. 
⭑⭑⭑⭑⭑

Ik wist dat de roze muur ergens bij de gele brug was, maar zeker weten deed ik het niet. Eerst deden we een sessie op de brug en bij een hek, toen we de muur zagen. Natuurlijk waren er ook andere meiden voor een insta picca, maar het was gelukkig niet dringen voor een vrij gaatje voor de muur. Helaas was er al overheen gespoten en ik zag vandaag ook dat het helemaal verpest is. Jammer wel.  Op een gegeven moment begon het wat te druppen en na een paar foto's (ja, uh, volgens mij waren dat er als nog 100) besloten we dat het genoeg was geweest en gingen we samen naar huis. zijn jullie al bij de roze muur geweest?

X. 

18 opmerkingen :

 1. Wàt een toffe foto's!! Love it ⚡ Ik ben nog niet bij het roze muurtje geweest. Iets te ver weg helaas ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat een gave foto's! Zo tof bewerkt ook weer, met van die collagetjes :) Echt stom dat er dan alweer overheen geverfd is... :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, ik miste dat een beetje om te doen, haha. echt jammer inderdaad!!

   Verwijderen
 3. Wooow, leuke foto's! Jammer van die muur nu, tja jij hebt er tenminste nog foto's kunnen trekken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk deze gave roze muur! Jammer alleen dat hij nu al weer weg is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het dan best wel grappig en creatief dat er gewoon een hele muur gemaakt wordt voor mooie plaatjes hihi. De foto's zijn heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. maar echt, vooral omdat ze zelf ook een blogger is natuurlijk. dankje! :)

   Verwijderen
 6. Super tof die roze muur! Het lijkt me super cool om daar foto's te maken! (Die van jou zijn alvast heeeel mooi geworden!!!) (jammer genoeg dat dat niet heel dicht bij huis is :)) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aaaah hoe tof zeg, ik wist niet vanwaar het idee kwam, kei tof! Grave foto's heb je trouwens getrokken, hih!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aah ja snap dat je daar heen wilde, die roze muur is zo leuk! Mooie foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio