10.10.17

VERLANGLIJSTJE

10.10.17

Ja jongens, mijn birthday month is alweer aangebroken en ik hoop achttien jaar te worden! 18!! Volgende week vrijdag, 20 oktober is het zover. Ik zie mezelf nog steeds als een klein kind die alles aan haar moeder vraagt en net alleen met het ov durft. Oké, zo erg is het ook weer niet, maar toch, achttien jaar - oftewel volwassen... me? Daarnaast, als ik vijf dagen 18 ben, staat er nog iets groots en zenuwenopwekkends op het programma. Afrijden... Maar goed, eerst jarig worden. We hebben het idee om een paar dagen ergens heen te gaan om daar mijn verjaardag (weekend) te vieren. Niks staat vast, aangezien het weer ook een hoop meewerkt.

statief
Sinds ik de fotografie opleiding volg heb ik toch in de gaten gekregen dat een statief - niet zo'n wankelend dingetje van 1 gram - best handig kan zijn. Ik heb er al een op het oog van Velbon. Handig op te vouwen, licht, goede hoogte enzoooovoorts. Deze

horloge
Ik weet het, al een paar jaar heb ik een horloge op mijn wishlist staan en nog steeds heb ik er geen. Dit jaar heb ik mezelf beloofd dat ik er een ga krijgen. Hoe dan ook. Nog steeds vind ik dat Cluse de mooiste horloges heeft en vooral hun smallere horloges vind ik heel mooi en tijdloos at the moment. Deze of deze van het merk Movement is ook wel erg mooi.

books & magazines
Ik houd van jongs af aan al van lezen. Nu is zondag mijn leesdag en lees ik vooral veel pagina's weg op mijn tablet. Maar toch zou ik ook meer boeken analoog willen hebben. En tijdschriften met vele fijne pagina's gevuld met mooie foto's. Ik bladerde pas geleden door de Frankie en ik zou 'm gelijk mee genomen hebben als die niet zo duur was.

boooont
Toen ik deze geweldige shopper/tas/handigdingvoormijncamera enzo in de vlog van Anna Nooshin zag dacht ik; dieeeee moet ik hebben! *uitroeptekens* Zo'n smile maakt je dag sowieso toch al beter?

koffertje
Mijn lievelingskleur is zeker te weten blauw. of roze. Of gewoon allebei mijn faves. En op de koffers van Suit Suit heb ik al zolang een oogje. Super pretty zijn ze!

sieraden
Ik ben echt dol op kettingen en ringen en armbandjes en mooie dingetjes. Vooral de minimalistische sieraden vind ik erg mooi en vooral om ze dan te combineren. more is more, and less is a bore. toch?! De ringen en kettingen van Mi Moneda vind ik prachtig en zo leuk om ze te personaliseren.

en verder,
Geld, dat komt altijd wel van te pas. Of het nu voor eten is, of voor een lekker luchtje die ik nog steeds wil. you know it. Een soort Moleskine achtige notitieboekje, zonder lijntjes, lijkt me ook heel fijn om te hebben voor mijn dagelijkse brabbels.

Wat staat er op jullie lijstje? 


14 opmerkingen :

 1. Wat een leuk lijstje! Een horloge is inderdaad altijd wel heel erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whaaa bijna 18, oh oh oh! En jaaa, je gaat zo veel plezier hebben van een horloge! Sowieso gewoon heel pretty! Die tas is ook veeeeel te leuk! & hihi "more is more, and less is a bore", zeker waar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed verjaardagslijstje! Ik ben eind deze maand jarig (29 okt) maar geen idee wat ik wil.. als ik iets wil koop ik het altijd zelf meteen hahah. Al vind ik een original Fjallraven Kanken rugzak wel heel tof, ik heb nu de kleine versie waar eigenlijk net niet genoeg in past :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oeh dat is inderdaad al bijna! haha dat heb ik ook, vooral als ik iets wil met mijn haar. die is zeker leuk!

   Verwijderen
 4. oeeeeeh bijna achttien!! (ik ook, aaaah) je hebt echt allemaal leuke dingetjes op je lijstje staan! <3
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaah op 20 oktober! Dan is een vriendinnetje van mij ook jarig dus ik zal je verjaardag zeker niet vergeten. (: Leuk lijstje zeg horloges kan je nooit genoeg hebben, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke dingen op je lijstje, zouden zo dingen zijn op mijn eigen lijstje!

  Horloges zijn altijd een must, hoeveel je er ook hebt!

  LOVE IT

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah yay! echt he, ik was net weer aan het kijken voor een mooie :)

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio