16.10.17

AUTUMN I // OH SUNNY DAYS

16.10.17

 Wat een fantastisch weertje is het toch dezer dagen. Vandaag is mijn moeder jarig en mijn nichtje kwam ook op visite. Ik vroeg of ze zin had om foto's te maken en daar was ze wel voor te porren. Even uit dat warme zonnetje in het prieel waar we al een poosje in zaten. Ik wilde net als vorig jaar' kerstvakantie een paar posts online gooien met wat ik gedaan heb deze vakantie. Van start gaand met deze mini shoot met Laurina.  We hebben wat rondgedwaald bij mij in de buurt en kwamen nog leuke plekjes tegen ook. Soms hoef je niet perse naar een speciale plek, maar kan je ook van simpele hoekjes iets leuks maken. Plus schaduw, onderschat die schaduw zeker niet! Wij gaan zo pizza eten en daar heb ik enorm zin in. Dus dit is het einde van de eerste herfstvakantie serietje. Morgen ga ik naar Scheveningen en verblijf ik een nachtje in Alkmaar. EN ik ben bijna jarig!!!

8 opmerkingen :

 1. Wat een leuke foto's!! Je nichtje is zo schattig💕 en nicee die herfstvakantie serietjes, ik ben benieuwd naar de rest!🤗 XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! en je moeder had echt heeeeerlijk weer, zo gek het dat midden in oktober zo warm was! Hopelijk heb jij dat ook nog op je verjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee maar echt! super fijn tot 's avonds laat buiten kunnen zitten. ik hoooop het ook haha

   Verwijderen
 3. Prachtige foto's!!Mijn broertje was gisteren jarig - hij had ook zoveel geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Klinkt als een goede herfstvakantie :) Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio