7.9.17

WOENSDAGOCHTEND.

7.9.17
Ik denk dat donderdag mijn nieuwe ''nieuwe-blogpost-plaats-dag'' is geworden. Gisteren ging ik naar Rotterdam voor een school opdracht waarvoor ik onderweg foto's maken moest. (En, al die herfst vibes zijn al goed merkbaar, zeg. Eigenlijk heb ik wel zin in de herfst. echt!) Op Dordt' station had ik afgesproken met Aline wie ik al lange tijd niet meer gesproken had. Samen gingen we naar Rotterdam en we stapten eerst op Blaak uit, waar we op zoek gingen naar een leuk plekje om wat te drinken en eerst ook nog foto's maakten. 


Bij een restaurant (als ik het goed heb hoor) met veel ramen - eigenlijk spiegels kregen we echt weer throwback feelings naar vorig jaar, toen we daar ook foto's hadden genomen van mijn nieuwe bril. We wilden eerst naar Bakers dough, maar die was álweer gesloten. Eigenlijk ook maar beter zo, want ik probeer nog steeds een soort dieet te volgen.. Toen we verder liepen kwamen we langs Pierre, een aantrekkelijk uitziende brasserie. Heel sophisticated met een leuke tegeltjesvloer en marmertafeltjes. Ik dronk een warme chocomelk, want what else? en Aline een cappuccino. 
Het adres: Pannekoekstraat 38 in Rotterdam


Hierna gingen we naar onze oude school, en echt, toen ik daar weer liep kreeg ik een heus mis gevoel. Ik had dat totaal niet echt, maar het is meer als of je weer op de plek bent dat je je het echt realiseert. We werden wel gelijk als vreemde indringers beschouwd door leraren (zelfs mijn oude leraar, lol, maar dat had hij ook al tijdens de examens. maar dat terzijde) en conciërges. Dus hé, volgende keer moeten we ons officieel aanmelden om de school in te kunnen.... Na het bezoekje ging ik naar huis en Aline naar haar school. 

herfstkriebeeeeeels. (for real, ik schreef ''lentekriebels''. whuuuut|??/ oké sorry guys, maar ik vind dat echt een grappig woord. ook zin in? or not?? 34 opmerkingen :

 1. Ik heb ook zo'n zin in de herfst! En die brasserie ziet er erg leuk uit. Ik geloof dat ik binnenkort toch maar eens een reisje naar Dordrecht ga maken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super toffe foto's! En dit artikel heeft ook echt zo´n autumn vibe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een suuuper mooie foto's heb je gemaakt! Wauwie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leukie!! Echt zo weird dat je niet eens normaal in je oude school kon? Maarja dat zorgt er ook voor dat je daar niet naar terugverlangt haha. Waren het maar lentekriebels trouwens, ik heb 't nog niet zo op de herfst eigg :')

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's weer! Pierre vind ik ook altijd een hele fijne plek. En dieet of niet, bij Baker's dough moet je wel echt een keertje geweest zijn hoor!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's! Wat een super leuke hotspot, wil ik ook echt eens heen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. moet je doen! Rotterdam heeft ook zulke leuke plekjes :)

   Verwijderen
 7. Leuke foto's! Ik ga nooit naar Rotterdam, tot nu toe nog niet heel enthousiast over die stad hihi, of ik bezoek net de verkeerde plekjes. En je merkt echt aan alles dat het herfst begint te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah dan moet je echt eens richting de witte de with straat gaan, waar mijn school staat. hele leuke spots heb je daar! jaa, best fijn vind ik dat <3

   Verwijderen
 8. Zo verliefd op je stijl van schrijven en je foto's zijn ook altijd zo mooi! Welke camera gebruik je? En oh, zo blij dat de herfst voor de deur staat, kunnen we weer lekkere dikke truien aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ook suuuuuper veel zin in Herfst!! Mooie foto's ook ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh wat een mooie foto's weer, Aline is een prachtige meid ook! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hihi, ik heb stiekem ook wel zin in herfst! (&herfstvakantie, mag ik dat nu al zeggen? :) Pierre ziet er echt tof uit! Jammerdebammer dat rotterdam zo ver weg is. Wat een heerlijke foto's heb je weer gemaakt! Je moet trouwens maar snel wat schrijven over je opleiding, ik ben zo benieuwd! :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh van mij wel hoor! aangezien ik dan jarig ben, ghihi :)))) heel jammer ja!:( oké zal ik eens doen.

   Verwijderen
 12. Ik wil nog ZO graag een keer koekjesdeeg eten in Rotterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aah LOVE deze post!!! Je foto's hebben zo'n goede sfeer! Welke filter heb je gebruikt? En het ziet er ontzettend gezellig uit daar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjeee!! ik heb de filter van een gekochte set van vsco voor photoshop gebruikt :)

   Verwijderen
 14. I love your photos so much. Virtual hug :>

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk om te zien en lezen Laura! Ik vind jouw foto's altijd zo sfeervol! Jammer dat je je oude school eigenlijk niet eens in mocht. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. super leuk om te horen! dankjewel!! het mocht wel, alleen moet je je helemaal aanmelden en dat is dan weer heel wat minder, haha.

   Verwijderen
 16. Dat ziet er daar zooo gezellig uit! Echt hele mooie foto's. Zo'n leuk sfeertje.

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio