31.8.17

HIDDEN SPOTS

31.8.17

Het is donderdag, kwart over tien en ik zit in m'n nieuwe vrij warme trui gezellig thuis met mijn moeder. Het is zo'n typisch herfsterig dagje dat ik zelfs sokken heb aangedaan. oke, tmi, but i don't care. Oh, en ik zit thuis omdat ik maar twee dagen les heb in de week en nog bijna niets hoef te doen voor school. ;'') Anyways, vorige week maandag ging ik met Veerle en haar nicht Astrid shooten in de Biesbos. We fietsten naar wat leuke, kinda verborgen plekjes waarvan we niet wisten dat die zo leuk en perfect waren als locatie.'t was erg gezellig en leuk om met deze twee te shooten, aangezien het heel vlotjes ging en er allerlei leuke poses uitrolden. Ik had ook zoveel foto's gemaakt en ik ben echt de slechtste in het deleten van foto's. (en in symmetrie trouwens zoals je kunt zien op de foto hieronder) Op de terug weg staken we een weg over met aan weerskanten bomen die al in volle herfstbloei stonden. Ik had altijd al gezegd dat ik daar eens foto's op wilde maken. Op de weg. En nu reden er juist niet veel auto's, dus wij snel ernaartoe rennen en foto's maken en wachten tot er een enkele auto voorbij reed en weer foto's maken.

22 opmerkingen :

 1. Mooie foto's weer Laura! Ik vind je collages ook altijd zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Het lijkt inderdaad al heel herfstig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb wel zin in de herfst eigenlijk.. en dankjewel anna!!

   Verwijderen
 3. Prachtige foto's! De twee voorlaatste foto's zijn mijn favoriet :) Altijd leuk als je locaties ontdekt die fotogeniek blijken te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah dat is leuk om te horen!! ja klopt! vooral als je het niet verwacht.

   Verwijderen
 4. Het lijken wel volleerde modellen, wauwie<3 En je fotokunsten zijn natuurlijk weer geweldigg xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah mooie foto's Laura! En 2 dagen les, zo chill!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja klopt! maar maandag tot 8 uur 's avonds en verder heel veel huiswerk. chill wel inderdaad :)

   Verwijderen
 6. Beautiful colours, great vibe, lovely post!!:))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's! Echt een hele mooie plek!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb je blog Net gevonden, wat een leuke fotos!!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio