7.4.17

THAT MAGICAL TIME OF THE DAY

7.4.17

Wanneer ik op de fiets stap en de zon als een enorme ronde bal net achter de boom zie opkomen. Of als ik aan mijn bureau zit te leren en naar buiten kijk om de schouwspel aan kleuren te zien die zich afspeelt in de licht. Die momenten zijn heel bijzonder. Op een vrijdag had ik na m'n werk afgesproken met Aline en het werd even weer een catch the sunset fail 2.0. De zon was al verdwenen, alleen een resterende rode waas was over gebleven.Hoewel het licht niet zo fijn was, kwamen er toch nog bijzondere resultaten uit onze pogingen voort. Bo-keh-lov. Laten we het daar maar op houden. 
De afgelopen week had ik tentamens met veel examenstof. Zo blij dat ik deze laatste toetsweek gehad heb! Ik heb ook geen normale lesdagen meer, alleen examentrainingen. Wat een raar gevoel eigenlijk. Ik ben al bijna van school af! Waah. 


28 opmerkingen :

 1. de foto's zijn echt heel mooi geworden! En succes met alle examen training!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Liefde voor zonsondergang. Jammer dat je eigenlijk nét te laat was, maar een pluspuntje: nu het langer licht is, gaat de zon weer steeds later onder, yay! Succes met het leren voor je examens en je trainingen, you go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes zeg! en wauw wat een mooie foto's weer! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met je examens, het gaat vast helemaal goed komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk ja... Maar, ik heb net wat vertrouwen in mezelf, dus het moet goed komen, hehe.

   Verwijderen
 5. Ahh wauw, wat een heerlijke vibes laura! Prachtige foto's! En suuuuuper veel succes met je examens! (ik wens je een hele hoop discipline) (haha, ik zou nu eigenlijk ook moeten leren.... whoops.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ga ik zeker nodig hebben, man man man. Nou, jij ook verder nog succes!

   Verwijderen
 6. Zo'n mooie foto's, wowie! Wat een toffe sfeer ook, eigenlijk wel tof zo, na het golden hour! Liefs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie foto's! ik houd zo van zonsondergangen! En je bewerkt je foto's ook altijd zo leuk! Heel veel succes met leren, you CAN DO THIS!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw Laura!!! Ik heb je posts gemist hoor (door school), maar ik ga ze allemaal lezen <3. Deze post is weer geweldig en jou foto's echt!! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo mooi de zonsondergang. Nu het weer beter weer wordt kunnen we er savonds ook lekker van gaan genieten! Vind het heerlijk om een uur voor zonsondergang naar buiten te gaan, dan geeft het zo'n mooi licht oranje licht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oehh, moooi! Ik houd zo van die tijd van de dag, dat alles zo'n mooie gloed krijgt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauwiee wat een mooie foto's Lau!!! Succes met alle examen-drukte en trainingen en alles wat er bij komt kijken.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, deze foto's zijn echt magisch! Zo'n mooie sfeer! :)

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio