16.2.17

WINTERSE DAGEN

16.2.17

Toen werd ik vorige week wakker in een winter wonderland. Sneeuw brengt altijd iets van kalmte en schoon(heid). Ik geef de schuld maar aan de witte vlokken die naar beneden dwarrelen en de wereld in een witte vacht verstoppen. Nadat ik wakker was geworden rende ik naar beneden om mijn camera te pakken en weer naar boven te nemen. Bijna een uur later was ik klaar met foto's maken. Het voelde fijn om in pyjama uit het half geopende raam foto's te nemen van dit mooie uitzicht.

in deze post foto's van sneeuw en van een zonnig daagje met ilze.Woensdag waren Ilze en ik al het derde uit en we liepen (beter gezegd, sjokten) door Dordt heen. Ilze kocht een vintage jas van een vies mannetje, wat de jas ook weer vies maakte en we kochten een cadeautje voor een vriendin. We vonden ook nog een nieuw cafeetje waar we warme choco - thee voor Ilze en taart aten. We hadden een hele bovenverdieping voor onszelf, maar beneden konden ze wel meegenieten, maar ach ja. We zagen het leven even niet meer zitten, dus dat moest geuit worden. Ik bedoel, morgen beginnen de mondelinge toetsen! HOE kan ik ooit 30 minuten in het Frans praten. HOE. In het Engels vind ik het al erg genoeg.

Maar dat terzijde, ik heb wel een nieuw baantje voor na de examens en heb met m'n moeder een reisje naar Lissabon geboekt. Om te vieren dat ik klaar ben met school (als ik geslaagd ben dan, he).


hebben jullie nog iets leuks op de planning staan? iets van reisjes of een leuk dagje weg?

37 opmerkingen :

 1. Jaaa! Ik vind de sneeuw zo fijn, en mooi! Wat maak je toch steeds zo'n mooie foto's! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook altijd fijn voor een poosje, maar dan word ik het wel weer zat. Dankje! X

   Verwijderen
 2. Sneeuw is echt zalig en je bent echt mega goed in foto's trekken. Deze zijn erg creatief. Hou van de foto's met die lichtinval!
  Ja praten in het Frans is echt erg moeilijk, maar je gaat dat goed doen! Toi toi toi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je vertrouwen, ik had een 7 ook al ging het helemaal prut. Thanks!

   Verwijderen
 3. Wat een mooie foto's en ik vind het ook zo fijn dat het weer een keer gesneeuwd heeft. :) Wat trouwens echt toevallig is, is dat ik dit jaar ook na m'n examens samen met mijn moeder naar Lissabon ga.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh vet leuk! Heb er echt zo'n zin in. Vooral om helemaal met school klaar te zijn.

   Verwijderen
 4. Wauw, die portretten zijn zo mooi! Ik vond frans ook altijd vreselijk, haha! Heb dat vak meteen laten vallen ;) Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik had een 7, dus het viel gelukkig mee. Haha.

   Verwijderen
 5. Ahh jaa sneeuw is zo leeuk! Je foto's zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie foto's! Ik heb het vaker gezegd, maar ook deze hebben zo'n fijn sfeertje. Ik hou d'r van! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je foto's zijn zo zwoel! En als ik een tip mag geven voor je mondeling van Frans: probeer vlot te praten, zo vallen foutjes wat minder op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik deed echt totaal het tegenovergestelde, haha. Het ging met horten en stoten en vele stiltes, maar toch een 7. Thanks! :)

   Verwijderen
 8. Super mooie foto's! En alvast heel veel succes met je examens! Heb je al een idee wat je wilt gaan doen hierna? xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee, ja! Ik wil fotografie gaan doen, op de kunstacademie of Fotovakschool. :)

   Verwijderen
 9. Wauw Laura, hele mooie foto's! Echt heel gaaf gemaakt, zowel de natuur/life foto's als de portretten! En fijn dat je een baantje hebt gevonden! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 30 min Frans praten? aarghh, hoe ging het? Prachtige foto's, vooral van Ilze met dat licht, waauwie! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ging echt met heel veel 'uuuhm' en stiltes, maar toch nog een 7 :) Dankuu! X

   Verwijderen
 11. Wat een practige foto's heb je gemaakt, gewoon wauw!

  X Verena

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Luf them pictures! En wat is Ilze fotogeniek!! Echt heel tof, en dat geldt ook voor het feit dat je naar Lissabon gaat. Nog nooit geweest, dus ik ben extra benieuwd naar de fotootjes die wellicht uit dat tripje rollen (ofzo. nederlands is lastig.) En mag het dan nu weer lekker warm worden buiten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nederlands is vet lastig. I feel ya gurl. Maar ik ben ook heel benieuwd en beter wel ja!

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio