20.12.16

❄ the days before christmas ❄

20.12.16


Vrijdag ging ik voor het eerst in mijn leven naar de sportschool... en deed een volwaardige work-out (afgezien wat Blogilates filmpjes, lol). De volgende dag kon ik bijna niet uit mijn bed komen. Het ging zo: probeert overeind te komen - fail. Laat zich naar links zakken en plomp bonk, valt uit bed. Maandag lukte het me om eindelijk weer normaal mijn slaapnest te verlaten met wel een beetje beurse buikspieren. Ik vond het een hele ervaring apart, dat fitnessen. Wij op school, in het laatste jaar, hebben geen normale gym meer, maar sportoriëntatie waarbij je verschillende sporten kan uitkiezen. Fitness dus o.a. Was wat. Gelukkig was het de volgende dag zaterdag en kon ik heerlijk genieten van een vrij daagje.
Die middag gingen we naar mijn grootouders toe en mijn oom en tante waren er ook. Ik nam mijn nichtje (Laurina) mee naar buiten om wat foto's te nemen. Al een echt modelletje hoor! Enn, ik had mijn nieuwe jas aan. De bontkraag is zó heerlijk zacht. Love it. Ik heb 'm besteld op Asos en de jas is van het merk Urbancode dit is 'mw h e n  y o u  l o o k  o u t s i d e 

 ❄ bijna kerst jongens! dat betekent vakantie, uitslapen, heerlijk oliebollen vreten, liters choco en thee  slurpen, boeken lezen, filmpjes kijken, mensen meeten, genieten van de laatste dagen van 2016. 
 jongens, doe dat! (ook al ga ik veel bezig zijn met school, althans, tryin'.) ❄

45 opmerkingen :

 1. De foto's zijn weer zo ontzettend mooi! En je jas, omg, enig idee hoe verliefd ik ben? Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's. En woon je dichtbij dord? Ik namelijk wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee, ja! Heel vlakbij, in Sliedrecht namelijk. Keertje meeten? :)

   Verwijderen
 3. Wat een leuke foto's. En woon je dichtbij dord? Ik namelijk wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet ernaar uit dat je een fantastische vakantie tegemoet gaat. Ik zou graag ook willen fitnessen maar ik ben altijd bang dat mensen vreemd naar mij op zullen kijken, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha kan ik begrijpen. Zie je allemaal van die spiermassa's en kom jij daaraan zakken terwijl je geen eens weet hoe een ding werkt. Maar je moet t echt een keer proberen!

   Verwijderen
 5. Mooi mooi mooi weer! foto #2 en de laatste en de ena laatste zijn mijn lievelings. En ik vind je jas ook heel leuk! Grappig trouwens dat jullie sportoriëntatie i.p.v. gym krijgen, klinkt een stuk leuker dan gewoon gym! Gelukkig had ik al na de 4e geen gym meer en eigenlijk is daarna nooit meer iets in de trant van sport terecht gekomen hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat fijn! Haat aan gym, echt hoor. Dit is inderdaad beter want nu kan je zelf dingen uitkiezen, haha. En bedankt! <3

   Verwijderen
 6. Mooie foto's zeg! En vind je jas heel gaaf :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je foto's <3 <3 En je nichtje is zo schattig! Ze was waarschijnlijk heel erg blij met die foto's, ze zijn echt heel erg goed gelukt. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne post! Ik heb er zo'n zin in, de vakantie en de Kerst <3 Fijne dagen alvast! De foto's van je nichtje zijn erg mooi en lief :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I feel ya! Let's get into that mood <3 Jij ook hee! En dankjewel. XX

   Verwijderen
 9. Ohhh die jas is zo leuk, ik moet me inhouden om niet weer te gaan twinnen hahaha ;) En zulke gave foto's, je nichtje is echt een knapperd<3 Fijne vakantie alvast!! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, heerlijk ons twinnies. Echt he! Trots op d'r. Jij ook meid, enjoy!

   Verwijderen
 10. Wat heb jij een leuk nichtje, echt te schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze foto's hebben zo'n fijne sfeer, heerlijk. Je nichtje is inderdaad een echt modelletje, zo leuk! Enne jaaa kerstvakantie, nog heel even. Can't waaaait, hihi. Hele fijne vakantie en feestdagen, enjoyyy! <3 Luvvv

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zalige fotootjes Laura! Ze hebben ook zo'n fijn sfeertje, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige foto's zijn dit <3

  Merry Christmas dear!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige foto's! Je jasje is trouwens ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha dat sportprobleem ken ik! Mooie foto's en je nichtje is inderdaad net een modelletje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Blijf jaloers op jouw foto's haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een heerlijke foto's. Zo mooi! Geniet nog van de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je hebt er een nieuwe volger bij, wat een prachtige foto's zeg, vooral de laatste vind ik heel mysterieus!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ahh wat een prachtige foto's weer! En JAAA, je jas!! Ziet er heerlijk warm uit! ♥♥

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio