12.11.16

WAT ?

12.11.16

Het is vrijdagochtend, kwart voor negen. Neeeee, dit gaat me echt niet lukken. Zou ik gewoon maar stoppen en de toets inleveren? Ik kan nooit hoger halen dan een 4,9. Nee man, echt niet. Deze gedachten vliegen door mijn hoofd terwijl ik door mijn brillenglazen naar de andere kant staar van de gymzaal. Wat is die toch lang eigenlijk, denk ik. (de gymzaal). Ik was naar school gekomen om de wiskundetoets te herkansen, maar het ging niet van harte. Na een klein uurtje was ik klaar en met een zwaar hoofd liep ik even later met Aline naar de trein om (weer) naar Blaak te gaan. Toch bleek 's avonds dat ik een 5,5 gehaald te hebben en nu sta ik weer net een 5,5. b l i j !
En nu draagt Laura een bril. Een echte, sinds twee dagen. Daarom moesten we ook nog wat foto's maken in Rotterdam en dit keer was Aline degene die achter de camera stond en ik ervoor. Het was ook zo fijn dat de zon scheen en het niet regende. Een heuse opluchting. Koud was het wel, maar dat nemen we dan maar voor lief. Had ik al vermeld dat ik tegenwoordig zo vaak in Rotterdam kom? Nee? Oké, hierbij dan. Ik denk gelijk aan het gedicht: Ode aan 010, van Hester Knibbe. Donderdag hadden we namelijk een literatuurdag waarop deze dichter iets vertelde over haar werk. Kortom, ik begin steeds meer van Rotterdam te houden. Eigenlijk.
Lobi.

De outfit: pet: Esprit, hier te vinden // gebreide jurk: Esprit, hier  te vinden // sjaal: Primark // Uggs // tas: Paul's BoutiqueBij de Bijenkorf was het volop kerststemming. Wij hebben helemaal in de deuk gelegen om de etalage waar van alles opgesteld stond. Van vliegende, gouden bijen aan een draadje tot een model met glittersokken (<3) aan toe. Heerlijk hoor, die stemming. Ook waren de kerstlichtjes ook present. Hele muren vol, dus daarvoor werd ook nog even geposeerd. En de weerkaatsing was ook zo vet en fotowaardig.


We hadden trek en ons oog viel op Pomms', het kraampje met de aller lekkerste / beste / overheerlijke patat. Héééé, daar lusten we wel wat van! Maar eerst gingen we naar de Burger King om naar de wc te gaan. Daar moest 0,50 cent betaald worden en dan kreeg je er een bonnetje voor terug om te besteden ter waarde van 0,50. Ik wachtte op Aline en sommige mensen vergaten om die bonnetjes te pakken, dus pakte ik ze. Hehe. Na het lekkere patatje gingen we terug naar de Burger King en ''kochten'' ijshoorntjes die 50 cent waren en leverden die bonnetjes in. Dús, gratis ijsjes!


's Avonds hield ik mijn feestje voor de meiden uit de klas. Mijn vader had tapas besteld en het werd een gezellige eetboel. Ook heb ik hele lieve cadeautjes gekregen waaronder een knuffelkat die kan mauwen en knorren, Ik kan er misschien nog een post over maken met alle cadeautjes die ik heb gekregen. Als jullie dat leuk lijkt :)

Ik moet wel zeggen dat ik het erg druk heb. Ik wil zoveel doen op een dag, maar als je dan pas om 11 uur 's ochtends wakker wordt is de dag zo voorbij. Ik bedoel op zaterdag dan, want op de andere dagen kan ik echt niet zo laat wakker worden, haha. Maar goed, vandaar dat ik ook zo weinig post. Het komt wel weer, maar november is gewoon een drukke maand. Vooral op school.

LOV!

32 opmerkingen :

 1. De foto's zijn echt heel mooi, en die bril staat je heel goed! Goed dat je trouwens weer een voldoende staat voor wiskunde, ik was er ook altijd zooo slecht in op school :'-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag het al op Instagram, maar oh die bril staat je echt zo tof! Ennuh, ik ben hartstikke benieuwd naar de cadeautjes dat je hebt gekregen (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief meid! Nou, dan moet ik snel even foto's gaan nemen. Hihi. X

   Verwijderen
 3. Oeeh die bril staat je erg goed, leuk hoor! En fijn dat je weer een voldoende voor wiskunde staat :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gelukkig, dankje! We kunnen nu echt een brillenbloggerclub oprichten ;')

   Verwijderen
 4. Leuke bril! Altijd een hele klus om een mooie te vinden, maar deze staat je echt goed! Liefs & ook je andere foto's zijn heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik was er wel heel snel in moet ik zeggen. Viel me helemaal mee ja.

   Verwijderen
 5. Wat een toffe bril! Komt hij toevallig van Polette?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooie he! Nee, van Calvin Klein. (Vergeten om erbij te zetten. Oeps)

   Verwijderen
 6. Wat een gave bril! En wat een toffe detail-foto's zitten er weer tussen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je toch nog net een voldoende hebt gehaald ;)! Je foto's hebben zo'n gezellig winter sfeertje, heel mooi! Staat je ook leuk die bril! Die drukte is herkenbaar.. Het is wel heel leuk om veel dingen te doen, maar wel jammer dat we zo minder kunnen bloggen. Maar ja, dat komt wel weer! Succes & liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt! Echt bal en want ook fotograferen gaat veel minder dan. Jij ook heel veel succes he! <3

   Verwijderen
 8. Hele mooie foto's! En gefeliciteerd met je 5.5!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Klinkt eigenlijk heel raar een 5,5. Vroeger zou ik er echt niet blij mee zijn haha.

   Verwijderen
 9. Oh wat een onwijs toffe bril Laura! Ik herken dat gevoel van "oh nee deze toets gaat zo enorm slecht zijn" echt erg goed en het probleem is dat je alles hebt opgeschreven dat je al wist, dus tja, afgeven dan maar, haha. En ja! Cadeau's tonen lijkt me leuk! ( :

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Britt! Toetsen zijn echt verschrikkelijk. Ik zie nu al op tegen de examens zeg. Oké ik ga even kijken. :)

   Verwijderen
 10. Die bril staat je prachtig Laura! En ik vind je Uggs (zijn het denk ik) ook echt heel leuk, vooral in die outfit. Een post met cadeautjes lijkt me heel leuk. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klop, Uggs! Ze zitten ook zo geweldig lekker, haha.

   Verwijderen
 11. Oh mijn god Lau die bril staat je zo ontiegelijk goed joh!! Heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh wat staat ie je toch leuk!! Echt geweldig montuur ook, ik wil eigenlijk ook zo'n metaal montuur maar idk of het me staat :(( En een cadeautjespost is naiss! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een artikeltje over je cadeautje zou heel fijn zijn. Super dat je je test gehaald hebt en Laura die bril is gemaakt voor op jouw neus te staan, hij is zo mooi en jij bent zo hip! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahh zulke mooie foto's weer! Die bril staat je zo goed, luf it!! Heerlijk zo'n middagje in rotterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was eerst echt bang dat het voor geen meter zou staan, zo'n bril. Maar gelukkig. :) Zo fijn dat Blaak dicht bij mijn school is ja. <3

   Verwijderen
 15. Mooie foto's Lau! Liefs andere Lau haha ! ;P
  xx
  www.laurencemagaly.com

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio