1.11.16

HET LEVEN

1.11.16

Je hebt die dagen waarop je jezelf mag prijzen omdat je zo productief bent geweest. (alliteratie alarm (haha)). you get it?! De eerste dag van de herfstvakantie was er precies zo'n één. 's ochtends stond ik op een weggetje langs een sloot, met wat dood water en drie eenden, foto's te maken van Lisa en Emma in mijn eigen dorp zelf. man, wat een zin. pfoe. En 's middags was ik weer in Rotterdam bij de Ouden Haven met Simone en Liesbeth. Toen ik na een paar uur thuis kwam plofte ik achter de computer en was het editingtijd. Heerlijk. Ik vind het eigenlijk wel heel fijn om foto's te bewerken. Maar ja, een productief daagje dus.

Oké, het is weer plaatjes kijken tijd!
(ik heb ook nog wat foto's met Ilze toegevoegd)e m m al i s a l i e s b e t h


s i m o n e

i l z e Ilze en ik hadden als mooi plannetje bedacht om vrijdagmiddag naar de Kunsthal te gaan in Rotterdam (want we moeten culturele activiteiten voor school doen). Wij stonden daar bij de kubuswoningen als een stelletje simpele zielen en keken waar die Kunsthal eigenlijk is. Het bleek dus 26 minuten lopen te zijn en we zagen dat totaal niet zitten. Dan zijn we daar, hebben we een uurtje om rond te kijken en konden we weer helemaal terug lopen. Ja DOEI. Dus helaas, geen mooie plaatjes van Peter Lindbergh, maar daarvoor in de plaats maakten we zelf maar wat foto's. En tot troost aten we een lekker taartje bij de Tealab. Liefde voor die plaats!

Dat was onze faal weer van de dag.
oftewel, het leven. het leef. the life. the laif. 

En nog een nieuwtje: Laura krijgt een........ BRIL! Een echte, met echte glazen en met sterkte. Ik had al langere tijd last van mijn ogen; dat ze zeer gingen doen. Vooral als ik druk bezig was en dat is niet fijn. Dus zaterdag gingen we even snel naar een opticien om te kijken wat er dan zou kunnen zijn en dinsdag heb ik al twee brillen uitgezocht. (één bril gratis, dus ja, hehe). Het bleek dus dat ik moeite heb met veraf lezen en dat mijn rechteroog veel slechter is dan de linker. Zo raar eigenlijk, nu ik dat weet merk ik het ook wel. Dus binnen een paar weken ben ik een birlnerd. HÉ! Ik ben heel benieuwd!! :)

dit is ook het leven. kan zomaar gebeuren dat je van de ene op de andere dag met een bril door het leven moet. tsja. 

36 opmerkingen :

 1. Oh mijn god wat heeft Emma mooie blauwe ogen! En die lachende foto van Ilze is echt prachtig, net zoals haar laatste, heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt he! Heel mooi inderdaad. Ze vond zelf die lachende totaal niet leuk, haha. Maar ik zal het haar zeggen. X

   Verwijderen
 2. Zo'n prachtige foto's, woooow. En zo ongelooflijk scherp! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat zijn de foto's toch weer professioneel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Dankjewel Roos! Ooit gaan wij ook nog eens foto's maken. <3

   Verwijderen
 4. Die foto's! Ik wou dat iemand op het idee kwam zulke foto's van mij te maken. Peter Lindbergh lijkt me eigenlijk wel onwijs vet! En een bril staat je vast heel goed :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah lief van je! Ik wil wel eens een shoot met je doen hoor :)

   Verwijderen
 5. Prachtige foto's! Ik weet zeker dat een bril je leuk gaat staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne foto's heb je gemaakt, heel leuk! Tof ook altijd zulke dagen er op uit :) En ben heel benieuwd naar je bril!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk ja! En lekker warme chocomel drinken en taart eten. Lov it.

   Verwijderen
 7. Gave foto`s! Ik ben ook een brilnerd hoor haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, je foto's zijn weer prachtig! Wil je hier 'later' ook je werk van maken?
  Ik ben trouwens benieuwd naar de twee brillen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Leuk dat je het vraagt. Ik wil dat wel doen ja, waarschijnlijk ga ik volgend naar ook naar de fotovakschool. Yay! :)

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio