25.11.16

FAMILY SHOOT

25.11.16

Met mijn camera achter op de fiets - in een katoenen tas gestopt - stap ik op de fiets richting de andere kant van mijn dorp waarin ik woon. Het is gelukkig een regenloze dag, maar koud is het wel. Echt herfst. Zoals altijd kom ik iets te vroeg, maar beter te vroeg dan te laat denk ik dan maar. Ik besluit buiten nog even te wachten voor het huis van de familie met wie ik een shoot ga doen. Na een poosje gaat de deur open en wordt ik opgeschrikt door de vader des huizes die me naar binnen wenkt. En even later zitten we in de auto onderweg naar het Wantijpark in Dordrecht.

In het begin vroeg ik me af of ik dat wel kon, een heel gezin op de foto zetten. Toch denk ik dat het best gelukt is. Zoiets nieuws is altijd een beetje erin komen en wennen. Het was mijn eerste keer, maar wel heel leuk om te doen. (En gezellig) De locatie was ook heerlijk, een groot park met een water waarin zwanen zwemmen. Ook schenen er af en toe een paar zonnestralen tussen de kalende takken van de bomen door. Fijn.

Geniet van de Black Friday en van het weekend!

32 opmerkingen :

 1. Prachtige foto's! Hele mooie kleuren ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt mooi Laura! Voor een eerste keer heb je dat echt super goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke fotootjes<33 Ik had een keer een familie van 37 personen, pfoee dan loop je echt wel te zweten hoor haha.. 'k Vind grote groepen sowieso niet ideaal maarja als die mensen dat graag willen :') Gezinnen als deze zijn prima te doen en je hebt t ook heel mooi gedaan!! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, dat is niet niks nee. Inderdaad, ook erg leuk ja!

   Verwijderen
 4. De foto's zijn echt heel erg goed gelukt! Lijkt me inderdaad nog best wel lastig om een hele familie op de foto te zetten, maar het is je echt mega goed gelukt hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn echt hele leuke foto's geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Het kleurcontrast vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik houd wel van contrast. Mooi ook met de natuur. Dankje. X

   Verwijderen
 7. Oh wauw de foto's zijn heel mooi geworden en vooral als dit de eerste keer is dat je een hele gezin voor de camera hebt staan! Echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave foto's! Ook niet zo enorm geposeerd, echt heel erg goed gelukt. Dat wil ik ook wel later ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geposeerd is ook zo geposeerd ja. Minder leuk met een familie. Oké, met je man en drie kinderen, gezellig! ;')

   Verwijderen
 9. De kleuren zijn echt heel erg mooi vastgelegd, hun kledij is echt heel goed gekozen ook, haha! Zo herfstig :) Super goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat n super foto's! Echt van die happy family foto's, van die foto's die pa en ma vol trots aan de muur gaan hangen. Ze zijn erg goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, wel een hele eer haha, mijn foto's aan de muur. Maar bedankt!

   Verwijderen
 11. Prachtige foto's. Ik vind het leuk om te zien welke dynamiek dit gezin heeft. Een goede fotograaf kan zoveel moois waarnemen zodat anderen dit ook kunnen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je bent zo goedddd! De foto's hebben zo'n fijne sfeer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een ontzettend mooie foto's! Ik vind de kleuren allemaal zo mooi bij elkaar passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, 3e poging met nu hopelijk m'n goede account. Maar ik wilde dus even zeggen dat ik vind dat deze shoot heel gelukt is, je foto's zijn zo mooi! Je kan trots zijn op jezelf guuurl! Luvv

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio