18.11.16

FALL COMPLICATION

18.11.16

Een veelbelovende titel, maar ik kan dat niet bevestigen. Het zijn wat momenten deze herfstmaand waarop ik mijn camera pakte, klikte en weer weg legde.

 ⛆☁☀☽☇
(ik gok dat deze ''special characters'' veelzeggend zijn)

L A  R O S E  E T  L A  F I L L E


Noordendijk 148, DordrechtG Y P S O P H I L A

R O T T E R D A M

L E S  L U N E T T E S
Ted Baker (dit is mijn andere bril)


Deze wilde ik nog té graag delen met jullie. 

Ik wens jullie een hele fijne weekend toe, geniet ervan, neem je moment en drink je favoriete thee (just like me). Ik ga zo ook even knuffelen met mijn knuffelkat. Vorige week vrijdag vierde ik mijn feestje voor de meiden uit de klas en ik kreeg hem toen. (Check Insta, hihi). Eigenlijk wilde ik nog een paar foto's laten zien van het lekkere eten, maar die staan nog niet op de computer. Oh en ik ben dinsdag mee wezen lopen op de Fotvakschool. Een dag vol theorie en toen ik thuis kwam was ik echt versleten, maar leuk was het wel. Ik heb me al ingeschreven daar, hehe. Binnekort komt er ook een ''fall vibes'' video online. Kan niet wachten om die te editten. <3

x

34 opmerkingen :

 1. Ahh wauw, Lau echt mooie foto's! Die eersten met die roos vind ik écht heel gaaf, wauwwie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's, wauw. Ze stralen iets heel kalms uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woow, je foto's! Zo mooi gelukt en zo'n leuke sfeer erom heen :) Ben al benieuwd naar je video :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het enige wat ik kan zeggen is mooi, mooi, mooi en prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hééél mooi Lau!! En zo tof dat je naar de fotovakschool gaat<33

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt, wil je dat ik ga huilen of zo? Waarom maak jij zulke mooie foto's?! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. supermooie foto's!! de allereerste is mijn favoriet met bokeh op de achtergrond! en die zonsondergang!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ooh, nice dat je naar de fotovakschool gaat! Ik kan alleen maar hopen dat er zoiets ook in belgië bestaat, haha. Gypsophila, zo noemt het dus, haha. Ik ben al onwijs lang op zoek naar de naam van dat plantje, nu kan het erg professioneel vragen als ik er naar op zoek ben in een plantenwinkel. (Of moet je dat echt zelf plukken?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. NEE NEE tis in het Frans omdat ik dat wel fancy vond (vergeten te vermelden), maar gipskruid in het Nederlands dus. Je kan het kopen ja! Ah is er ook geen kunstacademie ofzo??

   Verwijderen
 9. Wauwiiiiie die roos, dat meisje met die blauwe regenjas, die kamer met dat gordijn, heeeeeel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze foto's zijn zo mooi Laura!! Echt allemaal! En hoe leuk dat je naar een fotovakschool gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waanzinnig mooie foto's. Je hebt echt keiveel talent!!

  -xo Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige foto's Laura! Ik geloof dat ik je een poos geleden op Instagram had gevolgd. Wist niet dat je ook een blog had. Heel leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio