7.10.16

LEUK DOEN MET EMMA

7.10.16

Jongens, alaaaaarm! Het is tijd voor liters warme melk met een chocosmaakje, de dikste truien op de wereld kopen, kastanjes rapen (bijna dan) en mijn verjaardag (en vele anderen) vieren. Oh en vergeet die fijne herfstvakantie ook maar niet, want die is altíjd feest. Toch gaan we een paar weken terug naar de tijd toen het warm was, blote benen nog het straatbeeld waren en ik afsprak met Emma. Een keileuk meissie, die net zo van fotograferen houd als ik. Verder zijn we samen heel normaal, ahum. (Vooral op foto's)

#UNDERCHINSPOT. Let daar maar niet te veel op. Ja?.Mag ik zeggen dat ik mezelf heel leuk vind staan op deze foto?? Misschien heel ego, maar toch. Soms heb je foto's waarvan je denkt: BAH. WISSEN MAAR DIE ZOOI. En dan heel soms, WAUW, WAT BEN IK TOCH KNAP. ahum. Nee grapje hoor. Oh en een ding, mijn haar is nu weer anders. Mijn lieftallige, eigen, professionele kapster, aka mijn moeder heeft m'n haar iets korter gemaakt en er soortvan laagjes in gemaakt.

En dit was het dan. Emma, Laura, Dordt en de touristen.
Hopelijk heb je d'r van genoten. Van onze prachtige facies.
En de groetjes maar weer.

XXX


26 opmerkingen :

 1. Hahaha zo lekker droog en random deze post. En je bent mooi<3 Luvv!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je stond inderdaad echt goed op de foto's Laura! Je nieuw kapsel vind ik ook zooo leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto´s zijn echt weer te leuk, nu ben ik stiekem ook wel benieuwd naar hoe je haar zit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naw, haha, zo bijzonder is het ook niet hoor xD (wat een schrale, oude smiley, bah)

   Verwijderen
 4. Haha zo leeeuk! Jullie zijn mooi en de foto's ook! Super leuk gedaan ook trouwens met die groene randjes zo. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Toch nog een beetje natuur feeling in de foto's, haha.

   Verwijderen
 5. ZO fijn! Die foto's zijn mooi en je haar zit echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's! En maak je niet druk om ego: je staat inderdaad heel leuk op de foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja Laura, je stond op alle foto's mega leuk!! En ja dat mag je van jezelf zeggen!!!! En waarom zijn jouw foto's altijd zo mooi!?!?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. CUTIEEE! Maar dit is wel een beperkte weergave, he. Haha.

   Verwijderen
 8. Mooie foto's!! En wat hou ik van de manier waarop jij schrijft! Heerlijk. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aahw wat leuk zeg!! De foto's zijn heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuk dat jullie mekaar hebben gemeet! :D En leuke foto's, wooow. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahhh leuke fotoooo's! En je jurkje is zó tof, luf die kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, echt mooie foto's heb je gemaakt hoor. Super leuke outfit ook!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zalig artikeltje dit Laura! Jullie stralen in alles wat jullie doen, vet leuk! En jawel hoor, zelfs ik heb dat dat ik zoiets heb van "hey hier sta ik best knap op", haha. En jij straalt op elke foto Laura, ik snap niet dat er soms zelfs één foto is waarop je jezelf niet leuk vindt.

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio