25.10.16

19 oktober

25.10.16

Deze traditie die vorig jaar op 19 oktober mocht starten werd dit jaar herhaald. Dit maal niet door 2 meisjes met camera's, maar door het mooie aantal 3, om de dag voor mijn verjaardag te vieren. Den Haag kreeg de eer om bezocht te worden door Myrthe , Arjanne et moi-meme (ik krijg het dakje niet op de e, heel irritant). We besteedden de dag met (artsy) foto's maken, - waar de andere twee heel goed in zijn btw!-, worteltaart eten in in gezelschap met een lelijke pompoen en vrolijk pratend over het bloggen + de toekomst.

Dan loop je op zoek naar een La Place door het winkelcentrum en kom je dit tegen. Oh ja, vet normaal. Gezellig! Misschien wordt dit dan wel tot de nieuwste trend van 2017 gekroond; zonder hoofd door het leven.


Nog even een hele diepe foto van Myrthe op een kruispunt, te midden tussen alle drukte van de wereld.Bij Lodewieck, waar Arjanne haar eerste worteltaart evurr at aten we het grootste stuk taart ooit. Een carrotcake, natuurlijk. Onze lunch, want na dit stuk en de warme choco met slagroom zaten we aardig vol. En de La Place konden we ook niet vinden. Verder deden we nog een poging tot foto's maken door het glas, wat ik altijd al wilde doen. Het heeft wel wat. Toch?!
Den Haag is wel heel mooi, vooral in de herfst met alle geleurde bladeren en gezelligheden. We schoten nog wat foto's van elkaar onder de bomen, die een mooi symmetrisch plaatje vormden. Ook deden we een poging tot een skwatgoalsfoto met z'n drieën, die alleen een beetje mislukt waren. Maar wel cute.


 Rond kwart over drie moest ik weer naar huis terug. Na afscheid genomen te hebben van de meiden (die nog niet naar huis gingen) stapte ik de trein in en begon de reis naar Sliedrecht. Na een paar stations kwam er een hele aardige man naast me zitten die z'n koekjes met me deelde en me hielp mijn jas aan te trekken. Zo schàttig.

Maar natuurlijk kon deze dag niet eindigen zonder ergens te falen. En ja wel hoor, na een uur dacht ik: hé, waar is station Dordrecht nou? Ik snapte er helemaal niets meer van totdat ik door de trein heen ''Breda'' hoorde. Nooooow, dacht ik en stapte snel de trein uit. Snel op internet gekeken wanneer de volgende trein naar Dordt zou gaan, mijn moeder en m'n baas gebeld (want ik moest om 17 uur werken) en een uur later stond ik dan bij m'n werk. Pfwoe.  Dat was weer wat.


TOT SNEL WEER! 

x

34 opmerkingen :

 1. Haha altijd een gedoe met die treinen!
  Mooie foto's ook weer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou he! Vooral als je verder moet dan het volgende station ;')

   Verwijderen
 2. Leuk om te zien, ziet eruit alsof jullie een leuk dagje hebben gehad!! En de fotos zijn ook weer prachtig as always, die met die waterplas en dat gebakje zijn mn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah die weerspiegeling was mooi he? Een heel gezellig daagje. <3

   Verwijderen
 3. Laura je hebt echt talent! Die foto's van Arjanne en Myrthe zijn zo mooi! Het kan niet anders dan een super fijne dag geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je!!! Dankjewel en heel fijn ja. Vooral ook het gevoel dat alles nog kan omdat het vakantie is.

   Verwijderen
 4. Klinkt allemaal nogal goed ofzo. Mooie kunstige plaatjes en lekkere taartjes on point
  Doeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Te on point was die taart ja. Wij gaan ook weer eens taart eten he?!

   Verwijderen
 5. Echt prachtige foto's!!!! Het ziet er echt gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh slimpie! Iedere keer dan ik in een trein stap ben ik gewoon bang dat ik te lang blijf zitten haha :) Het was een superleuk dagje, en JE FOTO'S ZIJN ZO MOOOOOOII

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt een ramp ja! Was ook echt mijn grootste nachtmerrie gewoon. <33

   Verwijderen
 7. Haha, ik heb ook altijd problemen met treinen (: Prachtige foto's ook weer en de vormgeving vind ik altijd zo tof gedaan !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh, jullie hebben samen zulke mooie foto's gemaakt, talentjes! Ik schrok wel van die man zonder hoofd joh, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het was ook wel heel raar, opeens zo'n groot pak die aan komt wandelen. 😅

   Verwijderen
 9. Super gezellig! En hele leuke mooie foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik bewonder je foto's echt! Weer super gedaan!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ♡ mede dankzij het mooie herfst en de meiden! Maar bedankt. X

   Verwijderen
 11. Help, ik schrok zo van die foto met die man zonder hoofd, echt verschrikkelijk als dit maar niet de nieuwe hororclowns worden of zo, ik kom dan echt nooit meer op straat hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee maar echt he! Ik denk dat zulke lange lijven ook hard kunnen rennen....

   Verwijderen
 12. Oehhh wat een toffe foto's, vet jammer dat ik er niet bij kon zijn haha, jullie zijn leeeuuk<3 Zo'n raamfoto wil ik ook nog altijd eens maken, deze zijn supermooi geworden zeg!! En jaa een dag zonder faalacties is gewoon onmogelijk haha :') XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Missed you hoor! Maar jij hebt ook een hele toffe week gehad natuurlijk. Dankjewel!! Maar echt, dan is de dag niet compleet, haha.

   Verwijderen
 13. Het is ook altijd wel iets he met die treinen, ik heb er ook altijd last mee en dan ben je te laat en is het jouw fout dat je te laat bent, haha, achja. Zo'n grave foto's! Ik had er al een paar gezien bij Arjanne en Myrthe maar oh zo fijn om ook de jouwe eens te zien, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wauw! Wat een mooie foto´s! Talent!!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio