21.9.16

MY BIRTHDAY WISHLIST

21.9.16

Over exact een maand ben ik jarig. Twintig oktober wordt Laura 17 jaar. En ze heeft wel zin in die dag want dan krijgt ze cadeautjes!!!! (Hoe kinderachtig mag dit klinken?) Maar hé, daarom had ik zin om een lijstje te maken met wat ik allemaal wel zou willen bezitten. Gheghe. Van oordopjes tot oorbellen. Ik heb namelijk geen oorbellen, maar daar zou ik best verandering in willen brengen. Verder zou ik wel wat boeken willen, oh en nieuwe schoenen zou ook wel leuk zijn.

Gewoon een lijstje met fijne dingetjes. (Leuk voor een verjaardag)


 E A R R I N G S
Minimalistische knopjes of ringetjes. Dit staat wel ongeveer op nummer één van het lijstje (zoals ge kunt zien). De leukste heb ik gevonden op Moonloft en Anna Nina. Goud vind ik ook heel mooi en fijn staan.
 B O O K S
Vorig jaar heb ik On Top van een stel vriendinnen gekregen en dit jaar vraag ik On Life. Ook zag ik dat Aimee van Song of style een mooi roze boekje heeft uitgegeven. Het ziet er prachtig uit evenals de binnenkant. Fijn om doorheen te bladeren en te lezen.

 W A T C H & D R E S S E S
Deze Horloge zag ik op Snapchat voorbij komen en ik dacht gelijk: HEBBEN!!!! Zo'n mooi ding en zo'n toffe kleur. Ik houd er wel van. Maar ik heb gewoon een goede horloge nodig, want die ik nu heb zijn neppe Cluse horloges, haha en de ene is al kapot. Jammer genoeg. Dus tijd voor een echte!

Sterretjes vind ik zo fijn, een van de mooiste tekentjes en dingen op de wereld. Net zoals maantjes. Daarom vind ik deze jurken van Modemusthaves zo ontzettend leuk.


 F A S H I O N
Ja, je ziet het.

H E A D P H O N E S
Deze goude hoofdtelefoon heb ik al lange tijd op het oog, maar ik vond hem altijd een beetje te duur. Maar nu zag ik hem in de vorm van een kat en ik was helemaal verkocht. Hoe tof?!?! Geweldig gewoon, haha. De oordopjes vind ik ook heel mooi met dat marmerprintje. Het nadeel is dat oordopjes gewoon niet zo lang leven bij mij.

Dit was dan een samenvatting / uitreksel van wat ik zou willen krijgen voor mijn verjaardag. Mijn wensenlijstje. De foto credit van de eerste foto gaat naar Mikuta! De beste blogger met de aller beste foto's. Misschien heb je hier wel wat inspo uit kunnen krijgen voor jouw verjaardag of de verjaardag van iemand anders.

Liefssssss.

34 opmerkingen :

 1. Ooh die oorbellen van moonloft zijn echt gaaf!! Ik hoop dat je wat cadeautjes krijgt uit je wishlist! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi lijstje! Boeken en sieraden zijn altijd een goede, want die gaan vaak het langste mee! En die horloge is trouwens echt heel leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa wat een leuk lijstje, zeg! Die creepers van Asos zijn zo tof en die hoofdtelefoon van Urban Outfitters is GEWELDIG! Ik hoop dat je een boel dingen van je wishlist gaat krijgen! (oh en schrijf je er dan een blogje over, want ik ben vet nieuwsgierig hehe) Luvvv <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehhh wat leuk dat je bijna jarig bent! Echt toffe dingen! Jaaaa die oorbellen van moonloft en Anna & Nina zijn ZOO MOOOI! En zo leuk dat sterrenjurkje, die had ik geloof ik al eens voorbij zien komen, gaaaf! En ik ben ook echt een fan van slip dresses, luf 'em!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan niet wachten! 17 klinkt ook zo fijn, haha. Ja, op hun Insta misschien?

   Verwijderen
 5. Ik wil ook heel graag zo'n silky slipdress, maar die zijn nog best duur! Iig al gefeliiiii <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa klopt! Vond ik ook al, en dan voor iets simpels eigenlijk. Thanks ;)

   Verwijderen
 6. Lau, hier wordt ik veelste hebberig van! Wel ontzettend leuk allemaal! Heb dat boek van je nog steeds in m'n bezit, maar je krijgt het binnenkort terug hoor! Misschien kunnen we er dan gelijk een 'date' aan koppelen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa he, veel te hebberig! Oh heb jij 'm!? Helemaal een strak plan.

   Verwijderen
 7. Aftellen geblazen! Die kattenkoptelefoon is echt enorm leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je zou er maar mee over straat lopen, geniaal he?! Haha

   Verwijderen
 8. Oh wat een leuke wish list! Ik ben precies een week eerder jarig :) Toevallig wil ik ook (voor het eerst haha) boeken voor m'n verjaardag! Maar het "grootste" wat op m'n wish list staat is een Canon 700D :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh ja, die is wel heel chill! Fijn zo'n vooruitzicht op je verjaardag ;")

   Verwijderen
 9. wauw wat een fijne wishlist.. ik volg anna+nina en moonloft al een tijdje op Instagram, ze hebben zulke mooie spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die oorbelletjes zijn zooo prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allemaal leuke dingen Laura! Die oorbellen van anna+nina zijn echt goals <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Er staan zoveel dingen tussen die ik ook zou willen (komt er vast niet van maar dat makt niet uit) vooral On Life zou ik nog graag willen lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij komt er waarschijnlijk ook niets van, behalve On Life dan waarschijnlijk. ;')

   Verwijderen
 13. Wat een prachtige wishlist! Die oorbellen zijn zo mooi!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke ideetjes voor cadeautjes, cadeautjes zijn gewoon het beste aan een verjaardag en de taart die is ook tof. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke dingen heb je uitgezocht! Ik vind die ear rings ook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige items!
  Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad!
  Een beetje laat.. maar alsnog gefeliciteerd!
  Liefs Laurence

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah Lau, maar ik ben 20 oktober pas jarig, dus alvast bedankt! Haha. XX

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio