17.8.16

THE SCHOOL BAG

17.8.16

Ik kan niet verklaren hoeveel ik toch van vakantie houd. Dat gevoel van vrijheid, niks moeten (wat avonden in de week in een friettent staan niet meegerekend), uitslapen tot 11 uur (wat eigenlijk niet de bedoeling was) en verder je alleen druk maken of een blogpost op tijd online komt te staan. We zijn vandaag alweer een week thuis hé, whut? En eigenlijk ben ik jaloers op iedereen die nu nog weg gaat of weg is. Ah, ik wil ook weer! Als ik naar buiten kijk zie ik de bladeren van de boom heftig heen en weer wiegen evenals de bloemen. De lucht is licht grijs, haast wit en de temperatuur lokt je niet naar buiten. 

- dit geschreven, een paar weken geleden -
Maar, vandaag heb ik een outfit waarbij ik mijn nieuwe schooltas draag die ik voor de vakantie binnen kreeg. Een witte. 

Eigenlijk vertrouw ik mezelf niet met een spierwitte tas. Mijn moeder had ook al zo haar bedenkingen, maar ik wilde 'm echt! Hij komt van de webshop The bag store en zij hebben een nieuwe collectie aan Eastpaks en Herschels. Allebei hele fijne schooltassen die ik op school ook veelvuldig voorbij zie komen. Mijn tas is ook geschikt voor een laptop en is vrij groot, maar des te handiger voor alle schoolboeken. Hij is ook in het zwart verkrijgbaar en het handige aan deze webshop is dat tassen gratis worden verzonden. Als je voor 17:00 bestelt krijg je je nieuwe aankoop de volgende dag binnen. Beter!

shirt // pull & bear
skirt // naf naf paris
shoes // esprit

h e b b e n  j u l l i e  a l  e e n  s c h o o l t a s  ?  e n  z o  j a  w e l k e ?  e n  z o  n e e  w e l k e  z o u  j e  w i l l e n  ?39 opmerkingen :

 1. Wat een leuke tas! Wit is een makkelijke, maar ook besmettelijke kleur:)Het is niet voor niks een 'gebruiksvoorwerp'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha klopt! Lekker shinen met m'n witte gebruiksvoorwerp ;")

   Verwijderen
 2. Wat een te toffe tas! You rock it!!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tas is supertof! Ik begrijp je twijfel voor wit, maar hé: hij is te cool! haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarom haha, ik kon het niet laten! Blij dat je het met me eens bent. ;')

   Verwijderen
 4. Ohh wat een leuke tas, dan maar niet zo praktisch, hij is wel heeeel mooi<3 Je shirt is trouwens ook leuk! XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij zal waarschijnlijk gewoon heel vaak in de was zitten of de viesheidlook moet een nieuwe trend worden?! Haha.

   Verwijderen
 5. hij is gaaf! Alleen zou ik het heel eng vinden om hem mee te nemen haha! Gewoon dat hij dan snel vies kan worden ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Laura! Wat een mooie outfit heb je aan. Je foto's zijn echt zo leuk gemaakt, hihi. En die zak!!! Mooi! Ik zou mezelf ook niet vertrouwen met een witte zak, maar deze is echt zo mooi dus begrijp ik helemaal dat je hem toch hebt gekozen! Hopelijk heb je er veel plezier aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dat hoop ik ook! En credits weer naar mijn broertje. Hij begint het te leren, maar veel gevoel ervoor? Haha nee.

   Verwijderen
 7. Deze tas is mooooi! Ik zou hem alleen nooit wit kunnen houden denk ik, haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Saaaaame! Ik ben zo'n vies kind eigenlijk en chaotisch. Dus over een paar dagen ben ik 'm kwijt en dan ligt 'ie ergens in een vies hoekje. Agh.

   Verwijderen
 8. Ooh wat een enorm pretty rugtas <3 (wel succes met die witte kleur, hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Héle toffe tas! Ik hou hier echt van, gewoon dat simpele en mooie wit. Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie zeg! De foto's die je hebt gemaakt zijn ook echt tof trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf om toch voor de witte tas te kiezen. Ik vind 'm echt super tof! Ik zou het zelf nooit aan durven. Ik knoei altijd gelijk over dat soort dingen heen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook wel zo'n knoeipot hoor, maar altijd leuk om eens iets anders te kiezen :)

   Verwijderen
 12. Wat is 'ie mooi! Zelf zou ik toch het risico niet genomen hebben, maar ik ben dan ook niet zo rustig als het op schooltassen ergens neerleggen (of gooien? :) ) komt.
  Ik heb me dit jaar een bordeauxrode Eastpak aangeschaft. Normaal was 'ie al voor vorig jaar, maar er waren een paar foutjes met de levering dus ben ik dit jaar dubbel zo gelukkig, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een superleuke tas! Zelf kan ik echt niet goed met lichte items omgaan - die zijn binnen no time vies. Ik heb al een schooltas, een grijze Eastpak. Een effen kleurtje zodat ie bij alles past, liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, hij is echt super leuk! (Net zoals je outfit trouwens!) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw je tas is prettyy, echt tof voor school! Ik zou een witte tas ook wel een beetjeeng vinden (#hetlevenvaneenkluns), maar ach een andere kleur wordt net zo goed vies. en misschien kan die in de wasmachine? luvv

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk wel ja. Hij is inderdaad al vol vlekkies. Haha.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio