31.8.16

KLEIN AMSTERDAM, MAAR ECHT

31.8.16
 We wilden ergens naartoe in de vakantie. Mijn moeder, broertje en ik. (Mijn vader moest werken). Al een tijd wilde la mama naar Corpus toe, dus zo gezegd zo gedaan. Daar liepen we met een koptelefoon op door het lichaam te banjeren. Wel een leuke belevenis, maar ik kan toch zeggen dat ik wel iets van de biologielessen heb opgestoken uit de derde. Dus veel herinnerde ik me weer. Het is leuk om eens bezocht te hebben en zeker leuk voor een schoolreisje of zoiets. Mijn broertje had ook de tijd van zijn leven met z'n Pokémons en Pokestop. Ja, ik blèr nu maar wat hoor, ik doe daar niet aan, hehe. Na het lichaam bezocht te hebben gingen we de auto weer in, naar het centrum van Leiden. Ik had al hele enthousiaste snaps gezien van Yvet van de Naald (van NSMBL) en ik had er wel zin in om Leiden te ontdekken.Om de stad in te komen was er een weg waaraan gewerkt werd. Onze auto heeft wel minstens vier keer over dezelfde straat heen gereden (ze zijn nu BFF's) omdat we maar steeds niet verder kwamen. Spoiler: het is wel gelukt om er te komen. We hadden de auto op een parkeerplaats gedumpt en vandaar liepen we naar de hoofdstraten. Leiden is echt een soort Amsterdam met de grachten, hele mooie herenhuizen, rijke geschiedenis, vele musea en die auto hieronder op de foto, luvvvvv. Leiden, stad van ontdekkingen noemt men zich ook wel hier.


Vint-aaa-ge auto liefde hier.
Mijn moeder en Daan zochten wat Geocaches, maar vonden die niet. Het is toch een beetje raar als je bij mensen, haast op schoot, moet gaan zoeken terwijl zij fijn op een terrasje zitten. We liepen wat rond, op zoek naar een plekje om te lunchen. Toen het ging regenen wilden we gaan schuilen in een kerk, maar het bleek dat er ook een klein restaurantje in zat. Prima plek om te lunchen! En lekker.

We liepen terug naar de auto toen ik een fleurig bankje zag met daarop Vlekkie. (Mijn vroegere lapjeskat). Hij leek er zoveel op! Ik moest hem ff aaien en er een foto van maken. Na een eerste aai viel mijn oog op een bordje bij het raam. Er stond op: Poes Pieter fotograferen? Doneer €0,10. Hahahahahahaahaha. Glappug. Sorry, niet gedaan. Sollie.

JONGENS, IK VERKOOP SINDS KORT ARMBANDJES. OMDAT IK SIMPELWEG VAN ARMBANDJES HOUD EN ZE MET HEEL VEEL PLEZIER MAAK. (toch nog iets creatiefs in mijn leven weet je wel). GE KUNT ZE VINDEN OP INSTAGRAM: @VITROPEZ. EN NEE, NIET ZO DUUR. :')

22 opmerkingen :

 1. Wat heb je weer prachtige foto's gemaakt!! Echt, luf them! En wat leuk dat je armbandjes maakt, wist ik helemaal niet! Ik zal meteen een kijkje nemen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw, lief van je!! Ik wil ook nog chokers enzo maken, leuk! :)

   Verwijderen
 2. Prachtige foto's en Leiden lijkt me echt een mooie stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. JAAA LEIDEN ME STADSIE (bijna dan). I luv Leiden, maar echt<33

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leiden is zo tof! Ben er één keer geweest, maar ik moet er volgens mij snel nog een keer heen hehe

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leiden lijkt me echt zo leuk!! Jouw foto's bewijzen dat des te meer. Leuk geschreven ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Laura, je foto's zijn echt mooi. Leiden lijkt me echt heel erg leuk om eens te bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh je foto's zijn weer prachtig en wat is Leiden MOOOOOOI!! Ik ga zo je instagram account checken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat super leuk! Ik ben geboren in Leiden, het is inderdaad heel erg mooi. Woon nu in een dorpje er vlakbij, maar Leiden is veel leuker haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh prachtige foto's! En JA echt 100% klein-adam-maar-dan-echt! En zo tof die armbandjes! De insta heeft echt een heerlijk sfeertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik dacht serieus nog steeds dat je naar Amsterdam was gegaan, gewoon die grachten en dat sfeertje, oh. (Ik vind het best schattig hoe je ook "ge" gebruikt, je armbandjes zijn kei graaf trouwens Laura!)

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio