24.8.16

KIJK, HET WAS ZOMER MAAR HET VOELDE ALS HERFST

24.8.16

 De dag waarop Joëlle en ik elkaar weer zagen was zo'n typische Nederlandse zomerdag. Want eigenlijk heb je maar twee soorten zomerdagen; die typische met zoveel regen alsof je je ergens half herfst begeeft en die dagen waarop het lijkt of je in Spanje bent en niet in dit kikkerlandje. Ik ging met mijn fiets naar het station, door de regen, waar ik zoals altijd te vroeg aan kwam. Vervelen lukte niet dankzij een wat oudere, donkere man die me gezelschap hield en maar niet kon stoppen maar tegen me aan praten. Zo af en toe ja knikken was al genoeg om hem verder te laten kletsen. Vragen stellen kon hij ook wel. Het regende pijpenstelen toen ik in Gorinchem uit de trein stapte en Joëlle zag staan. Al huiverend en rillend fietsten we naar de Hema waar we chocomelk, warm ofcourse, bestelden en een muffin. De rest van de dag brachten we door in het huis van Joëlle, kletsten, aten en keken een film.

Het oppashondje die zó eigenwijs was als een weetikveelwat. Aan de ene kant haatte hij mij, want hij beet me bijna toen ik met 'm wilde spelen. Ja hoor, liefdeeeee. Maar aan de andere kant vond hij me wel aardig. Dat voelde ik gewoon. Hij wilde ook wel blijven liggen op z'n matje om door mij gefotografeerd te worden.
Voordat ik weer naar huis moest bakten we nog wat muffins om toch enigszins wat nuttigs te doen dan bankhangen. Wel het ultieme gezellige herfst vibe. Trouwens die film, White chicks, is zó hilarisch geweldig! Soort van beetje onze humor, man, we kwamen niet meer bij. Alleen een beetje langdradig. Wel echt een aanrader! Hebben jullie trouwens al zin in de herfst? Ik weet het niet. Ik houd echt van de zon en zonnebaden, maar de herfst heeft zo zijn gezelligheid en als de bladeren verkleuren, man, love it. Alleen de regen mag van mij dan wel weg blijven. Vandaag ga ik weer back 2 school. Wanneer begint jullie school weer?

Nog wat outfit details:
blouse //
short // h&m
socks // qnoop
accessoires // hond (glapju)

lov.


28 opmerkingen :

 1. Wat een super leuke foto's heb je gemaakt, 'n plezier om naar te kijken! Ik begin weer op 6 september helaas, vakantie bevalt me te goed..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je! Nou mij ook, blergh. Maar dit weer maakt me nu wel weer wat blijer :)

   Verwijderen
 2. Ik herken dit zo hard, je wilt spelen met een dier en dan gaan ze bijten (why? ik wil alleen maar lief zijn?). Je sokjes zijn kei cute, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat maak je toch prachtige foto's!
  Je hond is zo lief.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Lonneke! Helaas niet mijn hond, maar wel een cutie!

   Verwijderen
 4. Leuke foto's Laura! Dat hondje is zo schattig hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke fotootjes en dat hondje ziet er zo schattig uit ook al klinkt hij wat minder schattig...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Awww wat een lief hondje! (ehm. op foto's dan) En hoe lekker zien jullie cakejes eruit!!?
  Ik ben ook weer back2school. bleagh.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. (Accessoires / hond, hahaahaha) Leuke foto's en succes weer op school! Ik moet ook weer.. maar we can do this ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker! Knallen dit jaar en dan zijn we d'r klaar mee. Ik in ieder geval. Jij moet hierna nog een jaartje zeker?

   Verwijderen
 8. Maar een herfstdagje is toch ook fijn? Soms verlang ik daar meer naar dan die hete dagen in de zomer waar je amper vooruit kan lopen en je elk moment helemaal smelt. Je hebt echt leuke foto's gemaakt van dat woefje (het klinkt veel liever voor een hond + ik zeg het al zo lang dat ik er niet vanaf geraak haha). Hij kijkt zo lief in de camera! En nogmaals: geweldige sokken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het niet regend vind ik de herfst ook prima! Gezellig. Aww, wiegje klinkt heel schattig, haha.

   Verwijderen
  2. Je snapt dat ik woefje bedoel he! ;)

   Verwijderen
 9. Jaaaa, ik heb zin in de herfst! Dan is het niet verboden om zulke dagen te organiseren, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yay, dat hondje is cute (okey, hij ziet d'r cute uit, want bijten vind ik dan weer niet zo schattig). Fijne fotootjes dit, ondanks dat het nu een typische warme zomerdag is, heb ik hierdoot heeel veel zin in de herfst, luv it. oh en mocht je denken wat een comments ineens, ik ben back in town dus ga nu al je postjes lezen hehe. Luvv

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nope, stout beessie. Yay you back gurl. Gezellig weer. <3

   Verwijderen
 11. Yay, dat hondje is cute (okey, hij ziet d'r cute uit, want bijten vind ik dan weer niet zo schattig). Fijne fotootjes dit, ondanks dat het nu een typische warme zomerdag is, heb ik hierdoot heeel veel zin in de herfst, luv it. oh en mocht je denken wat een comments ineens, ik ben back in town dus ga nu al je postjes lezen hehe. Luvv

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio