28.5.16

WAT VRAAGJES

28.5.16

Een tijd geleden, laten we het houden op een half jaar, werd ik door Rose van de blog So it's Rose genoemd voor de Liebster Award. Die award heb ik al een paar keer gedaan, maar ik vond haar vragen zo creatief dat ik beloofd had om ze te beantwoorden. Dus nu *tromgeroffelllll* vandaag, 28 mei, ga ik ze eindelijk beantwoorden. Als jij iemand bent die zich grandioos verveelt, niks te doen heeft en meer over mij wilt weten... vraagteken .... lees dan maar verder. Ik kan je niet beloven dat je er veel van zult leren. 


welke emoji gebruik jij het meest? en zet hier 3 funny whatsapp berichten bij waarin je deze emoji gebruik heb.
Uhhhhmm, dat zal dan wel het lach dingetje zijn waarbij de tranen over het gezicht lopen. Tsja, ik lach eenmaal gewoon veel. Kan er ook niets aan doen. Maarrum, 3 grappige whatsapp berichten waarbij ik deze gebruik? Dan zal het iets zijn zoals:

hahahahhawhahahahahahaha. *emoji**emoji**emoji*
*emoji* ohmyyy, bwhaahahaha
ik ga stuk hier, hahaha. *emoji*

waar wil jij ooit nog eens heen?
Ik wil nog naar zoveel plaatsen, winkels en landen. O.a. zal ik het houden op Italië, Mykonsos, Malediven.


wat ik nog wil hebben
Kijk serieus hoe cute deze Dr. Martens zijn in het roze! Ik zou ze echt wel willen, alleen een beetje duur en het inlopen is zo'n ramp. Ook passen ze niet echt overal bij. Maar dit was even het eerste waar ik op kon komen.

wat is het meest awkward moment op de middelbare school?
Het moment wanneer je van de wc afkomt en je rok nog ergens blijft hangen... en je zo door de school loopt. LEUK.

wat is je meest verschrikkelijke wat je ooit op je blog hebt gepost?
Sowieso die eerste paar posts of waarover ik meer vertel over mezelf. Vrij beschamend. Moet je nagaan, twee jaar geleden. Toen was ik veertien, lol. Foto's met mijn 1 megapixel camera enzo. Verschrikkelijk. Misschien ga ik ze nog eens even goed controleren of verwijderen...


wat is het laatste wat je hebt opgezocht op google translate?
Volgens mij de vertaling van 'sophisticated.' Zo'n fancy woordje.

welke twee vloggers volg je al lang en zijn een voorbeeld?
Dat is Anna Nooshin sowieso wel, ik kijk haar video's altijd volledig. Dat zegt wat hoor! En er zijn nog zoveel, maar zeker ook The Line Up. Niet dat ik echt hun kledingstijl ook zou dragen, maar hun video's zijn van hele goede kwaliteit en gewoon fijn om te bekijken.

welke foto heb je nog nooit gepubliceerd maar bewaar je nog steeds om te gebruiken?
Tsja, ik denk al deze foto's in deze post. Simpel.

dilemma: mensen kunnen altijd zien dat je liegt of een week in de woestijn zonder wifi en maar 1 setje kleding?
Of je moet nooit liegen en altijd eerlijk zijn. Maar serieus, mensen in de woestijn hebben toch gewoon altijd hetzelfde aan? Zo'n wit gewaad, hoofddoek en een kameel. En wifi in de woestijn zie ik sowieso al niet gebeuren. En het is voor een week en niet altijd. Ik ga voor dat laatste!Ik geloof dat dit ze waren. Nou, wat vonden jullie ervan? Leuke vraagjes hè? Zijn er nog dingen die jullie herkennen. Ghaaa, ik ben benieuwd. Geniet van jullie weekend! Lievvvvvs. 


47 opmerkingen :

 1. Herkenbaar, mijn eerste blogposts trokken ook op niet veel , hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, verschrikkelijk he! Maar toch kan je ervan leren om het steeds beter te doen. :)

   Verwijderen
 2. Waarom heb je deze foto's nooit eerder gepost?? Ze zijn zo mooi! Ik ben echt jaloers op je fotografie skills haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw, haha, don't be! Tsja ik weet het ook niet. Maar thanks Lies! <3

   Verwijderen
 3. Je hebt de vragen leuk beantwoordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je ze al nog hebt beantwoord! Die schoenen zijn zo gaaf, ikd enk dat ik ze nu ook wil...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een originele vraagjes! En eerste blogposts zijn idd niet goed :')

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om je antwoorden op deze vragen te lezen! Enne, eerste blogposts, haha i feel you. Vooral als ik dan terugkijk naar m'n oude foto's (met mobiel) kan ik echt wel huilen, zo erg. hihi. Oh, en ik ben spontaan verliefd geworden op die roze docs, wat een cuties! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk verhaaltje. Ik heb een poosje geleden ook al mijn oude blogposts eruit gegooid. Om te huilen gewoon. Onze Whatsapp stijl is geloof ik vrij similar hihi. En ugh...dat rok verhaal is te herkenbaar. En wat cool dat je sophisticated opzocht, mijn meest favoriete woord ooit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik weet het! Het klinkt ook zo fan-cyyyy. Haha, yes, twins!

   Verwijderen
 8. Hahaha, geweldig! Ik heb dat wc verhaal ook ooit gehad! Heeel awkward!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb nog een vraagje voor je: 'beschrijf je crush is...'
  Xxxxxx gast

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 2 oren, neus, 4 poten en een staart. En hij heet Minoes poes.

   Verwijderen
 10. Die emoji die lacht met tranen gebruik ik ook echt altijd. Hij legt gewoon echt vast hoe ik er meestal bijzit in een chat. Plus: ook die blozende smiley. Ik vind die echt zo schattig haha x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaw, die is zo cute!! Zegt ook heel wat, haha. Precies gewoon hoe ik me voel dan.

   Verwijderen
 11. Ah, dit zijn leuke vragen! Ik wil ook heel graag nog eens naar de Malediven en stiekem heb ik sophisticated net ook meteen laten vertalen, haha! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, grappig! Echt een nice woordje. Jaaaa, blauw water, palmbomen, wit strand... 😭

   Verwijderen
 12. Nee joh, je oude posts gewoon laten staan in de aard zoals ze nu zijn! Dat maakt het net echter en leuker om terug te kijken, (zowel voor jou als voor ons). Het positieve eraan is dat je een evolutie ziet, toch? En wow roze dr Martens, gewaagd maar het zou je geweldig staan! Je hebt een kleurtje, ik ben zo bleek als iets, ik bruin niet en dat staat dat zo wat te fel op mijn vel, snap je? ( :

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik snap 'm! Fel op mijn vel, klinkt wel grappig (sorrehhh ;")) Bij jou staan andere kleurtjes wel weer heel mooi. Tsja, ik twijfel nog even. Als ik er eens voor in de mood ben, dan haal ik ze misschien weg, maar inderdaad die "vooruitgang" is wel interessant om te zien. Hihi.

   Verwijderen
 13. Je hebt het echt enorm leuk ingevuld! Die roze Dr Martens, volgens mij zouden je echt zo leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, misschien moet ik ze dan toch maar ergens zien te fixen. Misschien dat er toevallig nu een geldboom in de tuin ontspruit, haha.

   Verwijderen
 14. Dit is zooo fijn om te lezen! Die emoji gebruik ik ook ontzettend vaak, hihi. En oh, dat van die eerste blogposts is ook heeeeel herkenbaar bij mij! ;) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sprekend mijn gezicht dan gewoon, haha. Pfoe, zo beschamend he. ;')

   Verwijderen
 15. Naar die eerste blogposts van mij kijk ik liever niet terug haha. Wat een mooie foto's trouwens! Echt! <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je kan echt zo goed fotograferen! Leuk om te lezen! Mijn eerste blogposts waren ook echt vreselijk haha!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt me echt grappig om eens bij alle bloggers hun eerste posts te bekijken. Haha.

   Verwijderen
 17. leuke vragen, origineel.
  en heel herkenbaar, als je ergens naar de wc gaat en je kleding niet zo
  zit als dat je wil.. en dat je er veel te laat achter komt. charming!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke vragen! + antwoorden natuurlijk! Roze Dr. Martens zijn zo stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk om te lezen :)) En inderdaad wat n creatieve vragen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jaaa, de Liebster award is leuk. Toffe vragen! Haha, die emoji herken ik. Zo leuk is die :). En oeeh, roze Dr. Martens. Super tof zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, leuk bedacht zijn ze he! Haha, emoji's zijn toch geweldig.

   Verwijderen
 21. Hihi leuk om te lezen haha! Die docs zijn zo leuk! (echt laura ook geloof ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jaa de vraagjes zijn leuk Laura! En roze docs, cute cute cute!! Ga je ze kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uhmm, zou ik wel willen maar ik denk dat het nog even niet mag.. hihi.

   Verwijderen
 23. Jaa de vraagjes zijn leuk Laura! En roze docs, cute cute cute!! Ga je ze kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Okay ja die Dr. Martens zijn leuk. Heel. Erg. Leuk. Oh-oh. Okay, volgend onderwerp anders ga ik huilen dat ik geen geld heb. Ik moest trouwens echt lachten om je emoji stukje, hahah :) En inderdaad; originele vragen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Man ik doe mee hoor ik wil echt een 50000€ kleedgeld!

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio