12.5.16

RAIN & BLOSSOMS

12.5.16

Drie dagen ben ik alweer op school te vinden. Het heerlijke weer van de afgelopen dagen maakt het gelukkig wel een heel stuk beter. Deze week nog geen jas mee te hoeven nemen naar school. Hoe fijn is dat. Wat een tegenstelling met de dag dat ik deze foto's nam. Ze zeggen ook wel: 

Sweet April showers
do spring May flowersOm 12.00 had ik een shoot met vier meiden waarvan twee zusjes, twee vriendinnen en nog eens twee vriendinnen. (You got it?) Toen ik met mijn fiets stuntelend de trap op kwam - mijn fiets weegt op z'n minst 50 kg (elektrisch.. dus ja) voelde ik allemaal druppels op me vallen. Neeee, he! Niet nu dacht ik. Niet terwijl wij foto's willen maken. We fietsten naar een molen toe die enig sinds wat bescherming bood tegen de venijnige regendruppels. Toen we wat foto's hadden gemaakt besloten we om toch maar de stad in te gaan en we spotten een bloesemboom. Op een gegeven moment waren we een Hema in gegaan om wat op te drogen en onze magen te vullen met wat brandstof. Na een kijkje te hebben genomen op de weerradar bleek het niet droog te worden. Er was een overdekt stukje tussen de winkels, dus we namen het er maar van. Mensen keken ons bevreemd aan, maar hé, lekker aapjes laten kijken. Het was toch gezellig ondanks de regen.

28 opmerkingen :

 1. Ontzettend gave foto's zijn er gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, prachtige foto's weer! Ik vind die weerspiegeling in dat raam zo mooi, luv <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag dat raam en ik dacht: BAM. Daar gaan we een foto meemaken.

   Verwijderen
 3. Hele mooie foto’s! Wel jammer van de regen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, heel mooi! Knap dat je nog zulke plaatjes hebt gemaakt ondanks de regen. En die weerspiegeling is echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die foto met de handstand is zo gaaf! Echt grappig haha, en die met de weerspiegeling zijn ook mooi<3 Wel balen van de regen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn echt nog tof geworden ondanks de regen. Good job!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind mooi Laura! Erg plezant om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaawh, wat een leuke meiden Lau. Die matchende schoenen zijn leuk. Je hebt het weer mooi weten vast te leggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke en spontane foto's :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat maak je een prachtige foto's! Leuke blog heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. de foto's zijn weer mooi gelukt!
  Ik vind de laatste foto met de spiegeling heel tof.

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks, ikzelf vind die een van de leukste ja. :) X

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio