6.4.16

LOVE LIST • MARCH

6.4.16


Dat gevoel alsof de dagen door je vingers glippen en je er geen grip op kan krijgen. Die dipjes waarvan het lijkt alsof je er geen afstand van kan doen omdat het weer besluit dat het herfst is in plaats van lente. Toch is het alweer april en tijd voor een lijstje met fijne dingen van de afgelopen maand. 
Maart.
 De maand waarin ik veel vrije dagen had, wat heerlijk was en de klok een uur pikte van mijn slaaptijd. Ik vind altijd dat de eerste nieuwe maanden van het jaar voorbijvliegen. Dat ze veel sneller gaan dan de maanden na de zomervakantie. Waarschijnlijk komt dit door de vele feestdagen en de vrije dagen en dat het schooljaar alweer bijnaa is afgelopen.

Warning: ik ben totaal niet tevreden met mijn blog lay-out, dus daar ben ik nog mee bezig. WHAT I LOVED
rings // ali express

Ik vond op deze site wat ringetjes. Het is te goedkoop, ik weet het.
Toch kon ik het niet laten om deze te bestellen.
Dit kleurtje blauw vind ik ook heel mooi. 

FAVOURITE RECIPE
salad 

De afgelopen tijd heb ik dit heel veel gegeten. 
Vooral die pijnboompitten zijn te lekker. Kijk op de foto voor het recept. (Vergeet wat stukjes (oude) kaas niet). Succes gegarandeerd! 
Oh en die zoete aardappelfrieten uit de over waren eigenlijk mislukt omdat ze nog zo hard waren. Mijn vader gooide ze toen even in de frituurpan, toen waren ze zo goed. Ook erg lekker en gezond!


FAVOURITE DRINK
tea // pickwick

Een verbazingwekkende goede combinatie.
Karamel en kaneel.
De thee proeft wel een beetje zoetig, maar dat vind ik wel lekker. De geur die ervan af komt is ook wel erg goed. Elke ochtend zo'n heerlijke, dampende kop thee. Een goede start van de dag.

WHAT I WATCHED
yt: disfordazzle 

Één van mij favoriete Nederlandse youtuber die nog een beetje uniek is in haar stijl en filmpjes is toch wel echt Diana. Haar reisserie van hostelhoppen vond ik ook heel tof om te volgen en dit filmpje hieronder vond ik zo enorm goed. De kwaliteit en de vormgeving was perfect. Liefde voor roze jassen!

FAVOURITE BLOGGER

Op van die avonden waarop ik geen huiswerk heb en niks te doen dan ga ik altijd op zoek naar fijne blogs om te lezen met goede foto's. Zo volgde ik Sophie Svoboda al een tijdje op Instagram. Echt het toonbeeld van een perfecte feed! Maar ik had nog nooit op haar blog gekeken. Samen met haar moeder maakt ze prachtige foto's voor hun stukje internet die voornamelijk over reizen en gezond eten gaat. Ik ben echt verliefd geworden op hun foto's, zo mooi zijn ze. De plekken die ze bezocht hebben zijn ook jaloersmakend. Oh, en Sophie woont in New York...FAVOURITE INSTAGRAMMER
cnr2312

Een Duits meisje van 16 jaar. Ik kwam op haar profiel en de sfeer van haar foto's trok me gelijk erg aan. Fijne, vrolijjke plaatjes. Oh en ze was ook op Mallorca. <3
FAVOURITE PHOTO
what i snapped

<3FAVOURITE PIECE OF CLOTHING
thights // hunkemöller

Ik won deze panty op de blog van Lois met een erg leuk, strak patroon. 
Ik droeg ze naar school en ik kreeg veel positieve reacties. Ze staan vooral tof onder een wat wijdere rok. 

34 opmerkingen :

 1. Heel leuk om te lezen! Ja dat filmpje van Diana vond ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn! Er moeten gewoon meer dit soort video's komen in plaats van al die nutteloze diy's. ;)

   Verwijderen
 2. Zo leuk altijd dit soort favoriete lijstjes! Ik ben meteen cnr2312 gaan volgen op Instagram! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay en je wordt gelijk vrolijk van dat account hè.

   Verwijderen
 3. Wat een leuke post! Heel origineel. (:
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk artikeltje! Jaaa liefde voor roze jassen! Mooie foto's ook weer zeg, poeh! Ik ben ook nogal ontevreden over m'n layout, ik ben een beetje een nieuwe aan 't knutselen :) Zoals je 'm nu hebt vind ik hem eigenlijk wel mooi en heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om dat te horen! Ik denk dat ik hem nu voor zo laat. Ik kan er echt uren aanzitten en dan mislukt alles als nog haha.

   Verwijderen
 5. Heel leuk artikel zeg!! Met weer prachtige plaatjes. Ook die foto's van dat instagram meisje, ik ben dr ook gaan volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik snap je verloren gevoel wel. Ik heb het ook wel een beetje, duidelijk toe aan vakantie... Diana vind ik zo'n beetje de enige leuke Nederlandse Youtuber. Te grappig dat we allebei rond dezelfde tijd onze lay-out hebben veranderd. Ik vind 'm prachtig Lautje <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook! Geweldig mens. Ah, ik ga m gelijk even checken, tof hoor Liessss.

   Verwijderen
 7. Superfijne post, die thee lijkt me echt lekker! Oh en die video van Diana is idd pure liefde<3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh die instagram van dat meisje is inderdaad erg mooi!
  Je ringetjes zijn ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi, een andere blog layout. Het komt me bekend voor, haha. Las bij toeval je reactie op de site van ThemeXpose. Wat een ellende hé?! Succes met het volledig maken. & een leuke post!

  Liefs,
  Cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, grappig! Grotendeels is het al wel opgelost, maar je zit er al snel heet wat uurtjes aan. Dankje! :)

   Verwijderen
 10. Oh Laura, ik word hier VROLIJK van! Echt een heel fijn lijstje dit :) En oeh, ik werd wel even verrast door die plotselinge layoutwissel, ha! Ik ben benieuwd naar hoe het uiteindelijk gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo leuk om te lezen! Ik word altijd heel vrolijk van je foto's! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben nog steeds helemaal weg van die foto's van die grappige kat (hij doet me echt een beetje denken aan Garfield.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind je lay - out wel mooi hoor! :) Ik vind dit soort artikeltjes zo fijn! Veel liefde voor die dikke rosse kat, zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jouw foto's zijn altijd zo mooi hihi! Lieve foto van de kat!! Ahw!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heeel leuk artikel dit, ik houd van die favorieten-artikeltjes :) CUTE, die foto van de kat. En hoe leuk zijn die ringetjes en panty! xx

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio