23.4.16

LEKKER GROEN EN BLOEMETJES

23.4.16

 Ow ow, wat heb ik toch genoten van dit prachtige weer deze week. De hele week was het zonnig en iedereen werd daar vrolijk van, maar natuurlijk deze vrijdag, moest het weer gaan regenen en blergh. Ik had veel uitval (hoera voor drie keer het 4/5e uit zijn) en ik kon gewoon zonder jas met korte mouwen fietsen. Hoe dan?! Heerlijk toch. Rond drie uur kwam ik thuis en ik wilde wat outfit foto's maken. Eigenlijk gingen mijn broertje en ik op zoek naar bloesem, of iets in die richting. Maar bij ons zijn die er juist niet... Natuurlijk. Toen kwamen we langs een groen uitziende struik met wat witachtige bloemdingetjes. Ook prima.

 Van deze schoenen krijg ik echt gaten in mijn panty's bij de tenen. Klinkt heel raar, maar het is echt zo. Mijn rode vest heb ik echt drie tellen aangehad aangezien die helemaal niet nodig was met zulk lekker weer. De rok komt weliswaar gewoon van de Hema, wel met een riem, want anders zakt 'ie af. Moet je ook echt niet hebben. Op vrijdag hadden we soort afscheid van 5 havo en 6 vwo en ik mocht foto's maken. Was echt grappig om te doen. Iedereen ging verkleed en later waren er nog spellen in de gymzaal voor de leraren. Echt lachen. Nu is het weekend! Fijn zo'n week na de toetsweek.

• OUTFIT •
V E S T - river woods (een oudje)
R O K  - hema 
S H I R T - new look
 S C H O E N E N - london rebel
K E T T I N G - via lunaisabella op instagram

IK HEB DIT EERDER GESCHREVEN DAN GEPOST.
WEET JE WEL.
- INPLANNEN.

28 opmerkingen :

 1. mooie outfit! je schoenen zijn ook super cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awh wat een superleuke outfit<3 Je shirtje is zo schattig en de schoenen zijn ook al zo mooi! En wauw wat een planning hahaa. Oh je lay-out is echt tha bomb (haha ik gebruik die uitdrukking echt nooit lol)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. On point gewoon haha. Oh wauw, ik voel me vereerd nu!

   Verwijderen
 3. Schattig shirtje met die bloemetjes! En gave schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit! Ik vind je shirt superlief, en je schoenen zijn echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superleuke outfit! Love the shues en het shirtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jouw schoenennnnn! Zó tof! Net als je outfit trouwens. Staat je super leuk. Lekker lente achtig met die bloemetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die schoenen zijn echt heel heel erg tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi,helaas geen bloesem gevonden maar dit is ook een mooi plekje :) Heerlijk die lente! Leuke schoentjes, ondanks dat ze gaten in je panty's maken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een klein beetje bloesem, haha. Je moet er wat voor over hebben he. ;)

   Verwijderen
 9. Hele toffe outfit, en je schoenen zijn echt waaaanzinnig gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je outfit is zoo cute! En je schoenen zijn zoo gaaf! De foto's zijn echt mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schattig topje!
  Ik vind je nieuwe lay-out ook erg mooi op je website Lau!
  Liefs,
  Laurence

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeeeh...wat een hipster outfitje Lau. Liefde voor de rode schoenen de top.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik lach me altijd stuk om je HIPSTER ding. <3

   Verwijderen
 13. Wauw wat mooi! Het staat je werkelijk prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio