16.4.16

GEWOON WAT FOTO'S (EN 2 JAAR LIEFSLAAURA)

16.4.16

Vroegahh... maar dan ook echt een jaar geleden (haha), maakte ik heel vaak foto's in de tuin van mijn opa en oma. Natuurlijk postte ik die dan ook op mijn blog. (Deze of deze deze valt nog wel mee.. mooiste bewerkingen ooit. Heb je ze bekeken?) Op zaterdagavond gaan we, als er de mogelijkheid toe is, bij opa en oma eten. Dit keer nam ik ook mijn fotocamera mee en ik zag dat sommigen planten al mooi hun eerste bloemetjes lieten ontspruiten (wauw, wat een woordenschat laura!).Bij oma is er altijd wel wat lekkers te vinden! Dit keer was het rond de tijd van pasen... Dus paaseieren!!
 Oh en jongens, wat ik helemaal vergeten (tussen aanhalingstekens) (oftewel lui) (grapje) ben te delen is dat mijn blog op, welja, negen april twee jaar leefde. Man, man, wat een tijd alweer. Ik ben niet echt zo'n persoon die dan helemaal een blogpost gaat schrijven met al die cliché dingen erin en foto's met confetti (dit doe ik alleen als mijn blog 5 jaar bestaat. Pinky promise.) Maar wat ik wil zeggen is dat ik al jullie reacties met blijdschap elke keer weer ontvang en ik reageer daar graag op. Hierbij ontzettend bedankt!!

much lovvv


48 opmerkingen :

 1. 2 Jaar dat is nog al een poosje zeg! Je bent nog steeds even leuk en je foto's zijn er alleen maar beter op geworden. Die foto van opa vind ik zoo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt he! Lief van je, haha. Fijn om dat te horen! Opa in zn natural habitat (helaas niet helemaal scherp ;'( )

   Verwijderen
 2. Mooie foto's weer en yayyy, 2 jaar! Gefeliciteerd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aaaah wat een mooie foto's! en van harte gefeliciteerd natuurlijk, hehe :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! En wauw, gefeliciteerd met twee jaar!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie foto's Lau! En nog gefeliciteerd met je blog haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, super leuke foto's! En gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eerst en vooral, gefeliciteerd!
  Ten tweede, ik vind je fotografie gewel-dig!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er daar zo gezellig uit bij je Oma en Opa! (ik ben verliefd op je fotografie <3)! Gefeliciteerd met je 2 jaar-blog-ding :), zo leuk dat je het al zooo lang vol houd! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd super gezellig ja, hihi. En ik blijf door gaan hoor :')

   Verwijderen
 9. Mooi mooi mooi Laura! En gefelicitaart met je blogjubileum hihi, bij mij is 't over een half maandje ook zover :D En die foto's van je oude posts zijn supermooi toch! Luvv

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Liefe skat! <3 oehh, gaan we vieren hoor, ons tweejarige jubileum. ;)

   Verwijderen
 10. Zalige foto's Laura! En dat ene artikeltje van twee jaar geleden, hoe schattig was je, hihi. Gefeliciteerd! (Lijkt me echt kei graaf om je persoonlijke groei in fotografie te zien.)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. gefeliciteerd en wat een prachtige foto s!!
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd Laura! Je foto's zijn btw echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met je twee jaar! Moge je nog heeeel lang bloggen want jouw foto's zijn echt ahskfhaskfsakjfkajsf mooi :). Trouwens, je nieuwe lay-out is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ga ik zeker proberen! Echt lief, hihi. Dankje! X

   Verwijderen
 14. Gefeliciteerd met je bloggie meid! 2 Jaar.. wauw! Hopelijk komen er nog onwijs veel jaren bij!! Je foto's zijn ook echt heel erg mooi. De bloemen geven een heel mooi sfeertje weer waar ik echt weg van ben! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteeeerd lieve Lauraaa!!! Hooray voor je 2-jarigblogbestaan!! Ik lees je posts altijd met plezier en je foto's zijn elke keer weer prachtig en ik hou van het sfeertje op je bloggie! liefsarjaanne (ha. ha. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje lieve Arjanne, hahaha, jaaa leuke grap hoor hahahah. Echt lief van je! Ik de jouwe ook he, dat weet je. ;)

   Verwijderen
 16. Gefeliciteerd! Je kunt echt trots zijn op jezelf ;-) Keep up the good work!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Proficiat hoor, 2 jaar is echt wauw! Je foto's zijn echt weer heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nog gefeliciteerd met het 2-jarige bestaan van je blog! Grappig om die oude artikeltjes van je te zien, die foto's vind ik ook mooi, maar je bent ook ontzettend gegroeid met je fotografie! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw, thanks lieve Luna! Haha, ja klopt. Heel goed om te horen, hihi. <3

   Verwijderen
 19. Hartjes hartjes hartjes voor je foto's laura. Elke keer weer. Oh oh OH!! En ook voor je gele jas natuurlijk!!! Maar daarvoor had ik mijn liefde al een keertje eerder verklaard geloof ik :) ferry ferry nais

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hiiiiihiiiii, hartjes terug hoor! Dat ben jij gewoon, heel naaaais.

   Verwijderen
 20. erg mooie foto's!
  En gefeliciteerd met je twee jarig bestaan,
  ik hoop dat er nog vele posts met prachtige foto's gaan komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks thaaaanks! Hihi, daar ga ik zeker proberen voor te zorgen. Liefss

   Verwijderen
 21. 2 jaar alweer? Echt geweldig, hoe bloggen een invloed kan hebben op je leefstijl :P. Echt ontzettend mooie foto's, vooral die van je opa is echt prachtig! Ga zo door :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, lang he! Time flies... Klopt. Elke keer bedenk ik weer wat ik dan ga zeggen op mijn blog, maar vergeet ik het ook weer zo. Thanks! <3

   Verwijderen
 22. 2 jaar, woah al zo lang Laura! Gefeliciteeerd! Veel liefde voor jouw blog en je fotografie en dat je nog heeuul lang mag bloggen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wow twee jaar al? Dat is echt lang! Ik ben veel te laat met feliciteren, oeps.. Alsnog gefeliciteerd Laura! Je posts zijn altijd mega leuk en ik ben ook altijd weer blij als je een gloed nieuwe post online hebt staan. En zoals altijd: je foto's zijn zo mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio