2.3.16

UTRECHT MET LUNA

2.3.16

Om 10 uur, op een dinsdagochtend, stapte ik de snelbus in die me binnen het uur naar Utrecht zou brengen. Ik had met Luna (uitspraak: Loena) (ja, dat heb ik nagevraagd ) afgesproken. Eenmaal daar aangekomen, hadden we elkaar na een kwartier ronddwalen op het Jaarbeursplein eindelijk vonden. 

We liepen het station uit en begaven ons gelijk in de regen. Maar de regen kon de pret niet drukken dit keer wante eerste aanblik van Utrecht (ook al regende het) maakte me al heel gelukkig. Want, wat een mooie en heerlijke stad om te ontdekken! Ik zie me hier al echt wonen ,elke dag een perfecte locatie om te shooten, de perfecte winkels in de buurt en fijne cafeetjes. 


We liepen wat winkels in waarna ik Luna volgde naar Stach, een erg fijn winkeltje met heerlijk eten. Lees: alles proeven - en niets kopen. That's how we do. We wilden daarboven in het winkeltje wat gaan drinken, maar er zat niemand. Toch een beetje ongezellig, dus we besloten om verder te lopen naar Blackbird.

 We liepen er eerst langs, maar na ons omgedraaid te hebben liepen we zo het cafeetje in. Aan de muur zag ik van die vintage fietsen hangen, wat ik echt heel tof vind. We gingen in een inhammetje in de muur zitten waar een bankje, tafeltje en plantjes stonden. Het zat echt heerlijk knus. We namen allebei warme choco en maakten ondertussen talloze fototjes  (met mijn camera, aangezien Luna de hare vergeten was) en praatten volop over YouTubers en natuurlijk over bloggen. We hebben daar een hele poos gezeten waarna we de zon zagen schijnen en besloten om ons weer naar buiten te begeven.


Thriftshoppingss.


 We maakten weer heel wat foto's langs de gracht, waarna ik alweer bijna naar de bus moest. Eerst wilde ik nog een regenjas (een heuse gele) (is heel hip) kopen bij de America Today. En toen was het alweer tijd om afscheid te nemen en ik de bus terug naar huis nam.

Dit daagje was echt weer zo'n hele fijne dag met een gezellig, lief (en heel mooi!!) meisje.

34 opmerkingen :

 1. Ah, wat een súpergezellig dagje Laura! Utrecht is sowieso echt een geweldige stad (ik woon er best dichtbij en kom er heel vaak), met heul veul fijne tentjes :) Prachtige foto's heb je ook gemaakt van Luna, zo'n mooi meisje inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt? Wat fijn zeg, ik ben jaloers, haha. Hele fijne tentjes, ja dat geloof ik wel! Echt he! <3

   Verwijderen
 2. Jaaa, Blackbird <3. Echt een heel fijn plekje, ik kom er best vaak. Wat een fijne foto's allemaal zeg. Liefde voor Utrecht :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh heerlijk zeg. Ik zou er zo graag wat dichterbij willen wonen ook.

   Verwijderen
 3. Dat klinkt echt als een geweldig dagje. Utrecht is zo mooi hè, ik ben verliefd op die stad ;) En mooie foto's heb je gemaakt, heerlijk om naar te kijken. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou er ook zo graag willen werken! Ah fijn om te horen. X

   Verwijderen
 4. Aahh wat fijn zeg<3 Utrecht is zo pretty en Luna ook en jij ook (maar jij staat niet op deze foto's) ;) En ohh wat koewl zeg zo'n regenjas! Ik had pas een lange donkergroene gepast maar toen leek ik net een boswachter :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, komt nog wel, die foto's van mij. Leuk seg, Boswachter Emmaaaa!

   Verwijderen
 5. Mooie foto's heb je weer gemaakt en klinkt gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt door Utrecht en Loena, haha. Maar thanks girl! <3

   Verwijderen
 6. oh Luna is echt prachtig, en de foto's zijn weer onwijs mooi geworden !
  xx Ish

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke en gezellig dag hebben jullie gehad in Utrecht! En die laatste foto van Luna vind ik vooral heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige foto's!Echt! Ziet er heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, de foto's zijn echt onwijs mooi. Hoe doe je dat toch weer elke keer? Prachtig! Jullie hadden ook een fijne dag zo te zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naww, ikzelf betwijfel dat wel eens, maar ontzettend lief! Heel fijn. :)

   Verwijderen
 10. Ahh WAUWWWIEE, wat een heerlijke, prachtige foto's Laura!! Klinkt supergezellig! Utrecht is inderdaad echt een fijne stad! Ennee.. heb je nog 'n gele regenjas gehaald, want-die-zijn-ZO-gaaf!! (je moet 'm dan wel even hoi laten zeggen op je blog, hé :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, binnenkort (alvast excuses als het een half jaar duurt) komt 'ie even HOI zeggen. ;)

   Verwijderen
 11. Deze foto's zijn zo mooi en prachtig en leuk! Het klinkt als een super fijne dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha goed dat je zegt dat je Luna's naam uitspreekt als Loena! De foto's zijn echt heel mooi geworden Laura!! Ik ben heel erg benieuwd naar je regenjas. Die krijgen we wel te zien toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh zeker hoor meid! Haha, ja ik denk van ik zeg het maar aangezien iedereen het zich altijd afvraagt (incluis mijselluf).

   Verwijderen
 13. Wat een prachtige foto's, en je dag klinkt heerlijk! Utrecht is ook zo'n leuke stad! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik zou er elke dag wel willen ronddwalen. Dankje Manon!

   Verwijderen
 14. Wat een super gezellige kiekjes zeg!! Ik wist wel dat het leuk ging worden! ; ) Hoe leuk is Utrecht, woah. En een gele regenjas is leuk. Laura. Kopen die handel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij weet het gewoon veel te goed, haha. Kom eens naar Utrecht ja! Hiho, weet ik. Ik heb hem ook! :)

   Verwijderen
 15. Het ziet er zo gezellig uit!! Je hebt prachtige foto's gemaakt van Utrecht en van Luna! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige fotos, ziet eruit als een heel gezellig dagje! En Utrecht is ook zo'n mooie en leuke stad! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio