5.3.16

MORNINGS

5.3.16

Ochtenden zijn fijn. Dan bedoel ik wel de zaterdag ochtenden. Over het algemeen vind ik ze door de weeks verschrikkelijk om zo vroeg (06:08) mijn bed te verlaten. Wel heb ik het vermogen om, na mijn wekker uitgezet te hebben, gelijk uit bed te springen en me aan te kleden. Ik weet dat voor de meesten dat een hele opgave is. Afgelopen week heb ik 36 uur stage gelopen op zuivelfabriek de Graafstroom en was het wel erg druk voor me. Wel vond ik het een hele leuke ervaring om daar rond te mogen kijken. Dus vandaag was het tijd voor een bijkom ochtendje. (rare zin tho).
Deze mooie bloempies heb ik gekregen op de eerste dag van mijn stage. Als een welkom presentje. Ik vind ze zo vrolijk en ze geven alvast een voorproefje op de aankomende lente. Evenals de bloesem. Makes me happy, yay! De bananen waren vanochtend op voor mijn dagelijks ontbijtje, banaan met kwark en muesli - en niet te vergeten, pindakaas! (Er komt een pindakaas in Amsterdam!!!!!) Dus nu werd het een appel in plaats van de banaan. Ook een stukje heerlijk suikerbrood ging er wel in.

Dit waren de eerste minuten van mijn ochtendje. Verder bewerkte ik al deze foto's en vanmiddag ga ik weer eens aan school beginnen. Moet ook gebeuren.


30 opmerkingen :

 1. Heel tof artikeltje, de foto's zijn zo gaaf bewerkt enzo<3 Zo'n weekje stage is idd wel druk! Maar je hebt t overleefd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Dan is de moeite niet voor niets geweest ;) Gelukkig wel. Alleen mn kamer niet, haha.

   Verwijderen
 2. Ik houd ook zo van die ochtenden waarop je lekker rustig aan kunt doen, en niet hoeft te haasten voor school (want die ochtenden zijn wat minder fijn). Heerlijke foto's en je ontbijtje ziet er zo goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt genieten en om naar uit te kijken. Dankje! Hij was ook erg lekker. <3

   Verwijderen
 3. Ochtenden zijn fijn. inderdaad. en relaxed. en rustgevend. En wat een prachtige en heerlijke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ochtenden vind ik ook wel leuk, maar niet van die gehaaste (elke dag van schoolweek), best jammer, oh die appeltjes zien er heerlijk uit. Prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zaterdagochtenden zijn heeerlijk inderdaad! Kan niet elke dag zulke fijne ochtenden hebben?! *droomt weg* Ook hele pretty foto's (hearteyes, haha). Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes please, oftewel vakantie waar blij je?? Haha, *veel hartjes* terug.

   Verwijderen
 6. Hmm heerlijk, dat uitslapen! Superleuke foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ochtenden zijn zeker fijn, alles op het gemak doen, genieten van de zon die op komt, de vogeltjes die fluiten.. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw die foto's Laura!!! Wat mooi!! En ik ben ook dol op zaterdagochtenden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, kei tof die foto van jou met haar in zo'n i woke up like this pose. Kei tof gedaan Laura! (En hey toevallig, ik sta ook rond 10 na 6 op!) Ik ben ook zo'n springvogel nadat de wekker afgaat. Niks is fijner dan een nieuwe frisse dag. Kei mooi de bloemenfotootjes. vaker doen dit! ( :

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wel diep toch. Springvogels, jeujj. Maar toch, dan vind ik het soms wel een beeetje te vroeg. Dankje!

   Verwijderen
 10. Ahh zulke mooie foto's! Heb helemaal zin in zo'n ochtend nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje, wat een mooie sprekende foto's! Heel gaaf!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Genieten zo'n mooie ochtend! Prachtige foto's weer zoals altijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauwie, wat een prachtige plaatjes! Ik heb bijna iedere dag zo een relaxte ochtend, haha. Ik begin pas in de middag met werken en het is zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik ben jaloers! Heerlijk zeg, zo relaxt. Maar moet je dan niet tot laat werken? Liefs

   Verwijderen
 14. Ik heb vandaag heerlijk uitegslapen tot 11 uur...omdat het kan hihi. En nu hard werken aan school a.k.a. blogs lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlaaaakkk! Dat gebeurt bij mij gewoon niet. Heel af en toe een uitzondering, maar voor de rest... Haha, true that.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio