19.3.16

LIKE A YELLOW BANANA

19.3.16

De afgelopen  twee dagen voelde ik me echt fietsen. Vooral vrijdagmiddag uit school. Ik fietste alleen (op mijn met elektriciteit opgevoerd monstertje) iedereen langs en al die kinderen keken me na alsof ik iets raars aan had. Dat vond ik wel een beetje vreemd. Zou het dan toch aan mijn geel gekleurde (regen) jas liggen? Vandaar dan ook die connectie met alles wat geel is. Terwijl ik fietste naar school toe zag ik opeens allerlei gele gevalletjes zoals die ene gele prullenbak of dat gele bord van de benzinepomp. Of die gele BOB sleutelhanger aan de fiets van dat ene kind die niet kan fietsen. Gele objecten die me voorheen nooit waren opgevallen. 

Hoe kwam ik dan aan zo'n geel geval?

Ilze en ik waren al wanderende door Rotterdam aan het wanderen, ons richtingsgevoel volgende naar de winkels. Na een poosje wanderen kwamen we langs de Bazaar en andere restaurantjes. We voelden aan ons water dan de winkels niet ver weg zouden zijn. Zo kwamen we in de winkelstraat waar de America Today ook staat. We besloten om daar even rond te neuzen en na de eerste stap binnen viel ons oog gelijk op de regenjassen in allerlei hele fijne en felle kleurtjes. We pasten ze en we waren verliefd. Ik kocht alleen een paar handschoenen toen.

Na een weekje wanderde ik met Luna door Utrecht naar de America Today. Ik had m'n ma overgehaald om deze jas te kopen! Aan het einde van de middag liep ik blij met mijn gelebananenregenjas naar huis. Ilze heeft 'm uiteindelijk in het lichtblauw gekocht. 

• OUTFIT •
R A I N C O A T & G L O V E S - america today
S K I R T - amisu 
S W E A T E R - vero moda
S N E A K E R S - esprit 

ik kan niet wachten totdat we op vakantie gaan en ik van die wanderlust foto's kan maken boven op een berg met dit ding aan.

40 opmerkingen :

 1. Aah Laura, wat een gave jas. Iedereen gewoon lekker laten kijken hoor, ze zijn gewoon jaloers ;) Ik ook wel een beetje trouwens, ik vind 'm echt heel tof, hihi. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat sowieso he, haha. Hij is inderdaad zo leuk! Iedereen zou er een moeten hebben, want je maakt de wereld ook zoveel blijer. :)

   Verwijderen
 2. echt een hele leuke jas! Ik heb 'm zelf ook al wel eens gespot bij de America Today en ik ben stiekem wel een beetje jaloers. Hij staat je heel leuk en je hebt hem echt heel leuk gecombineerd. Oh en natuurlijk, prachtige foto's, zoals altijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bjoetieee he, dat gele ding van me. Dankjee!! Fijn weekend. X

   Verwijderen
 3. Echt een heel erg leuke jas, en ook nog eens mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oohh dit doet me echt denken aan Sofie sund (op insta), die heeft van die gave wanderlust foto's met deze jas haha. Ik vind je een supercute banaantje zo<3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, klopt! Zo'n fijne Instagram. Awwwwwwwwwwwww. That's sweeeeet my dear.

   Verwijderen
 5. Ahhh mooie-foto's-alarrmmm! Yay voor de bananen! Superleuk is-tie! En jaaaa, wanderlust-achtige-foto's-bovenop-bergen-met-gele-regenjassen, moet je doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, je bent wel een coole banaan Lau. Lekker wel :) Ik hou van deze jas.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geel is echt mijn fav kleur ever ♥ ik heb mezelf uiteindelijk maar verboden om meer gele items te kopen, haha. Deze jas is zo leuk! En ik zie dat je je lay-out hebt veranderd, het is zo mooi (en lekker lente-achtig) geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awww haha, zo'n fijn kleurtje he! Thanks. Ik had zo'n stress gisteravond, omdat ik perongeluk mijn oude had verwijderd. Zo stom. Dus dan maar gelijk een beetje wat lenterigs dan.

   Verwijderen
 8. Hij is zo tof! Ik wil ook echt al een hele poos een fashionable regenjas in plaats van zo'n lomp Hema geval.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik herken dat. Verschrikkelijk die dingen waarin je een opgeblazen olifant lijkt.

   Verwijderen
 9. Ohh die jas is echt suuuuper gaaf! Echt een hele mooie outfit! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo cool, zo'n fel gele kleur! En het staat je ook nog eens heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind dit zo tof dat je het gedurfd hebt om hem gewoon te kopen, yay! Staat u echt leuk Laura! Ik wist niet dat ze ze ook in het blauw hadden, handig om te weten. (Misschien koop ik er me dan ook eentje, hihi.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou zo tof zijn! Of die ene in het wit. Dan houden we zeker een coole regenjassenmeeting.

   Verwijderen
 12. Echt een prachtige jas! Het staat je heel goed. Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het een kei leuke jas (ik heb hem in het donkerblauw, dus veel liefde voor die jas!)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik vind hem echt tof! En dan misschien wel een yellow banana, maar een hele mooie yellow banana...
  de schoenen zijn trouwens ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeeeh wat een te gekke jas zeg! Ik ben ook helemaal verslingerd aan de kleur geel dus ik moet deze nu écht hebben <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aah super leuke jas!! Ik wilde de laatste tijd ook al zo'n gele regenjas, maar ik durf het niet echt ofzo haha. Maar echt super leuuk!!
  Groetjes Marije

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, moet je gewoon doen! Hij is ook niet zo heel duur, dus hé. :)

   Verwijderen
 17. Wat leuk! En toevallig ook, ik heb vandaag en heel gelijkaardige post online gezet, ook met een gele regenjas! ;) Ik was maandag nog in de America today en had bijna deze jas in het lichtblauw gekocht. Dat heb ik uiteindelijk niet gedaan en je raadt het al: daar heb ik nu dus spijt van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof, ik ga gelijk even kijken. Jammeeeeer, maar hij zal er nog wel zijn toch? :))

   Verwijderen
 18. Okay, nee maar even serieus. Ooit, óóit wil ik een gele (regen)jas kopen. Iedereen kijkt me dan een beetje vreemd aan wanneer ik dat verkondig, maar ik word gewoon blij van een gele jas. En nu heb jij er eentje, en hij staat je SUPER!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. A, moet je ook gewoon doen meid! Rare mensen die hoor, haha. Maar ik dus ook! Happy yellow.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio