12.3.16

FADED

12.3.16

Het was een hele poos geleden dat ik mijn beste vriendinnetje op de foto had gezet. Laten we zeggen, meer dan een jaar geleden, toen het nog een beetje in het begin was. Je weet wel, de eerste paar keren dat je je camera uitprobeert en het resultaat waarvan je nu denkt: wauw, wat waren die foto's lelijk! Woensdagmiddag was Lenneke dan bij mij en ik vond het wel eens tijd worden dat ik haar zou fotograferen. Zo scheen de zon gewoon (jippieee!) (komt de lente dan toch?) en was het helemaal toppie buiten. 

Ben je benieuwd? Kijk dan verder.Trouwens het liedje Faded van Alan Walkers. Zo goed!!! <3Deze foto's zien er allemaal erg serieus uit, maar als je erbij was geweest op die momenten! Man, je had niet meer bij gekomen. Elke foto werd gevolgd door een enorme lachsalvo en tsja, dat dus. Vanmorgen heb ik nog een andere shoot, vanmiddag moet ik filmen voor een opdracht voor school en vanavond een 'vergadering', want.... *tromgerofffffel* ik ga met een paar vriendinnen voor recreatieteam spelen op een camping. Dat wordt ook wat zeg! In de zomervakantie, een weekje. Dus we moeten nog heel wat overleggen.

Heerlijk roze kleurtje toch? Ik denk dat ik binnenkort mijn lay-out alvast lente proof ga maken. 

FIJNE DAG JONGENS!! 

50 opmerkingen :

 1. Ah wat een gezellige foto's Laura! Erg fijn sfeertje hebben ze dankzij de zon. Hoe tof dat je voor de recreatie gaat zorgen op een camping met vriendinnen, wordt vast en zeker kei gezellig, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik word zo blij van de zon!! Ja, ik ben echt heel benieuwd. Hihi.

   Verwijderen
 2. Wauw wat een hele mooie foto's neem jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste foto: Wauw, ik vind het licht zo mooi! En ik zie ook vanaf het begin dat ik je volg dat echt enorm vooruit gaat.
  En echt leuk dat je recreatiewerk gaat doen! (wilde ik vorig jaar proberen, maar werd helaas afgewezen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat fijn om te horen! Gelukkig. :) Dat was jammer dan zeg!

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige foto's meid! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw je foto's Laura!! Hoe doe je dat toch altijd!? Al je foto's zijn zo mooi, maar dan bedoel ik ook echt al je foto's!! Ben benieuwd hoe je shoot van vandaag gaat worden. Aah dat is zo tof een recreatieteam bij een camping! En ik ben benieuwd naar je lente-achtige layout!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve meid jij!! Dankjewel dankjewel. Hij ging helaas niet door ;(

   Verwijderen
 6. Wauw, wat maak jij prachtige foto's zeg. Echt met een eigen stijl! Ik ben zwáár onder de indruk. Enne: Ik kan me goed voorstellen hoor dat jullie tussendoor veel in de lach schoten. Maar hé: Dat maakt het juist zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een super complimentje! Heel erg bedankt. :)) Haha, inderdaad, dat is zo.

   Verwijderen
 7. Wat een leuke foto's en dat zonnetje wat hebben we die gemist. Maar hij is er weer hoor, eindelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw Lau, wat een prachtige foto's weer. Het klinkt ook zo gezellig. Ik herken je verslaving voor Faded. Tis zo'n heerlijk liedje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaah, lente vibes ♥ Heel mooie foto's! Faded is inderdaad een fijn liedje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige foto's <3. Mooi, die met de plant erbij! Heerlijk om te fotograferen met die zonnestralen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt mijn favoriet hoor! Maakt het ook veel fijner om te doen. Dankjewel! :)

   Verwijderen
 11. Hartjes voor 1) de foto's. 2) de zon. 3) het liedje faded.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie foto's Laura! Echt een talentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie foto's, hihi. En herkenbaar, ik heb ook foto's van toen ik net begon waar ik nu echt niet meer naar durf te kijken, hahah.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, eigenlijk zouden we er gewoon een aparte post aan moeten wijden.

   Verwijderen
 14. Wauwie super mooi! De eerste foto is erg tof ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zoooo'n mooie foto's, as always! Echt, met de zon die je op de foto's ziet, is het zelfs nog net een tikkeltje mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie foto's! Er zit zo'n mooie, mysterieuze, sfeer in :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Echt jaloers op je, je kan zoooooo mooi fotograferen! Wauw, gewoon wauw!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. erg mooie foto's! ze heeft een prachtig puur gezicht

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Waaaauw deze foto's zijn echt gewoon wauw!! Vind ze echt heel erg mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtige foto's! Schiterend! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio