26.3.16

DE ANALOGE CAMERA

26.3.16

''Oma, hebt u een analoge camera? Zo'n camera die je vroeger gebruikte en die op rolletjes werkt?'' Een poosje geleden stelde ik mijn oma deze vraag, maar nee, ze had er geen. Ik was een beetje bedroefd want ik wilde zo graag een analoge camera! Ik had geen zin om 50 euro aan zo'n ding te besteden, dus had ik mijn hoop gesteld op mijn oma. Maar helaas... Toch kwam ze een poosje terug naar ons toe met een cadeautje. Wat zou er toch in zitten? Ik keek in de tas en haalde er een camera uit, een analoge camera. Ze had er toch nog eentje gevonden ergens achter een deurtje. Super tof!
Ik moet nu alleen nog een rolletje kopen. Maar ik ben lui. Slechte eigenschap, heel slecht. Toch ben ik wel heel benieuwd wat voor fototjes hier uit komen rollen. Ooit zal ik 'm eens gaan gebruiken. I promise. Er zit alleen geen dop meer op, maar ik hoop dat dat geen afbreuk zal doen van de foto's. Hij staat ook wel mooi op mijn kamer, gok ik zo.

EN HEBBEN JULLIE EEN ANALOGE CAMERA?


40 opmerkingen :

 1. Aah hij ziet er zo mooi uit! Ik heb ook een analoge camera :). Helaas is het eerste rolletje mislukt. Hopelijk gaat dat niet bij mijn tweede gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is zo balen!! Ik hoop het ook (en dat het bij mij ook goed gaat dan).

   Verwijderen
 2. Ahh wat leuk!! Hij ziet er mooi uit joh! Ik heb d'r ook eentje, m'n eerste rolletje zit er nu in, ik ben zo benieuwd! (en bang voor over/onderbelichte foto's ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ben benieuwd naar dat resultaat van de jouwe!!

   Verwijderen
 3. Ohh cool! Die camera is echt heeeel mooi! :) Wat lief dat je oma er toch nog eentje heeft gevonden! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ja he, als of alle oudere dingen zo mooi zijn altijd.

   Verwijderen
 5. de camera alleen ziet er al prachtig uit! Ik ben erg benieuwd naar alle foto's die je ermee gaat maken.
  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw echt heel leuk!! Mijn moeder heeft er ook nog ergens eentje liggen, maar het is de vraag of die het nog doet... en of we hem ooit gaan vinden. En ik zou zeggen, koop dat rolletje gewoon! JE HEBT EEN ANALOGE CAMERA!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaaa ;)) Super tof! Ik zou zeggen GA OP ZOEK DAN!!

   Verwijderen
 7. Aaah wat een mooi ding. <3 Ik ben heel benieuwd naar de foto's die je ermee gaat maken zodra je een rolletje vol hebt! (Je gaat ze wel delen toch?) En oh, goed idee om eerst even aan je oma te vragen of ze nog een camera heeft liggen. Dat ga ik ook eens doen voordat ik op het internet rondkijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh tuurlijk, dat kan ik echt niet laten. Hihi, inderdaad, moet je doen! :)

   Verwijderen
 8. Wauw, wat ontzettend gaaf zeg. Jij hebt nog eens een leuke oma.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf zeg dat je oma er nog een had liggen. Wat lief dat ze hem dan ook nog eens aan jou geeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. HOLY JEZUS (ha, leuke woordgrap op eerste paasdag) LAURA. Je foto's zijn echt OM TE KWIJLEN! Pfoe. En ik ben heeel erg benieuwd naar de analoge foto's die nog gaan komen! (Be prepared, ik ga je nu nog meer stalken)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oehhh, nou ik word bang. Nee top hoor meid! Ik hoop je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. ;)

   Verwijderen
 11. Oh, wat tof! Blijft het gaaf vinden :-) Lief van je oma!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem ook zo bijzonder! Iets wat al best oud is van een vroegere eeuw lijkt het wel.

   Verwijderen
 12. Zooo'n toffe foto! Ik hoop dat je een rolletje koop zodat ik van je foto's kan genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoe toevallig! Bij mij ontbreekt de dop ook, haha. Maar opzich is dat geen probleem, alleen als je hem meeneemt kan het weleens voor problemen zorgen.. Oh en please, ga nu om rolletjes Laura! (Ik ben alleen veel te sloom met kiekjes nemen, waardoor mijn rolletje dus nog steeds niet vol is..)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die stomme doppen ook zeg.. Haha. Ik moet echt gaan. I know! Dat zal bij mij ook wel gebeuren. Of een dag alleen je analoge meenemen en niet je normale? Zit ie zo vol, i guess.

   Verwijderen
 14. Wat gaaaaaf Lau!! Mijn familie heeft geen analoge camera's voor zover ik weet *cries* dus mijn zoektocht gaat nog steeds verder :')

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat n mooie! Had ik maar zo'n lieve oma!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. aah heel gaaf, zeker wel een rolletje gaan kopen! Hij ziet er zo al heel tof uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, uhmm hihi (nu klink ik echt dronken) maar dat ga ik deze week nog doen. ;)

   Verwijderen
 17. Haha je moet NU naar de winkel en een rolletje kopen! Ik ben benieuwd naar je foto's die je gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio