10.2.16

WHAT I'VE BEEN SCREENSHOTTING LATELY

10.2.16

S O U R C E : N A T I V E  F O X

Weet je wat een writer's block inhoudt? Daar ben ik nu wel achter gekomen. Google zegt dit: ''Schrijversblok is het tijdelijke onvermogen van een schrijver of componist om tot schrijven te komen.'' Wel ja, dit is nu precies wat er met mij aan de hand is. Of in ieder geval op het gebied van fotograferen. Het gaat zo bij mij: ik neem foto's, daarbij klets ik maar wat en dan zet ik het online. Maar nu heb ik dus geen nieuwe foto's meer. Want: zaterdag: regen en werken. (Ik heb toen twee keer gewerkt!) Verder ben ik gewoon 'druk' met school, laat uit en als ik thuis kom is het donker en ben ik moe. 

Maar hé, om dit verhaal kort te houden: ik heb wat fototjes uit mijn foto lijst verzameld, die ik zelf niet heb gemaakt. Ik heb daar wat tegenstrijdige gevoelens over... Maar, misschien kunnen ze tot inspiratie dienen. Voor mij wel, want anders screenshot ik ze niet. I N S T A : Z O E L A Z

Ik heb al vele malen mijn liefde voor al haar foto's gedeeld, maar hierbij dan nog een keertje. Een negentien-jarig meisje, wonend in Utah (like what???? dream), haargoals, de beste foto's vol met grain & wanderlust vibezzz (door haar ben ik op mijn Insta foto's ook grain gaan gebruiken).


S O U R C E : T U M B L R & H A R P E R  A N D  H A R L E Y & I M P E R F E C 1 I O N & L E S O F I E (dikke aanrader!!) & Z O E F U R T U N A

Katjeeeeeee. <3
Dat haar van Sara Donaldson is echt geweldig. Zo zou ik het ook wel elke dag willen hebben, een beetje slag erin. Helaas blijft het bij mij nooit zitten en is het er na 10 seconden er al weer uit. Oh, en de tijd ervoor zou ik ook niet hebben. 
Voor de beste inspiratie is Tumblr echt een grote tip. 
Van die wanderlust-ish foto's op een rots of een mooi uitzicht wil ik ook zo graag nog maken. Ergens in Scandinavië of in Engeland ofzo.


S I N C E R E L Y  J U L E S & L U N A I S A B E L L A


F R E E  P E O P L E (#wanderlust-ish, mijn nieuw woord) & B L O G : T H E  F R E S H  E X C H A N G E

Een quote om je eraan te herinneren dat dromen mag, maar dat je wel met je beide benen op de grond moet blijven staan. 


I N S T A : E L S  A S _ W H O L E S O M E L I F E

Toen ik op haar feed stumbelde dacht ik: how on earth kan iemand zulke foto's hebben kunnen maken? Zooooo über gezond, blauw, reisjes. Oftewel: droom foto's. Ik weet het, mensen fotograferen alleen hun mooie momenten en plekken (meestal) om hun 'perfecte' leven op internet te zetten. Maar deze foto's zijn wel erg prachtig. 


J A C K S G A P : J A C K & F I N N  H A R R I E S

Last but not least, deze geweldige tweeling. Ze maken video's. Wisten jullie dat al? Geweldige, inspirerende en zulke mooie video's met een kwaliteit waar je 'U' tegen zegt. Helaas uploaden ze niet zo veel (HUILEN), maar wat ze dan online zetten is wel echt de moeite waard. De laatste video ging over de klimaat veranderingen en daar hebben ze een documentaire overgemaakt waarbij ze ook naar Ijsland gingen. Finn studeert momenteel in New York en Jack, idk, volgens mij houdt hij zich vooral met zijn eigen team bezig met interessante dingen. Oh en wat ze verder ook goed kunnen is foto's maken. Jep. Dat ook. Oftewel: lovvvvv. 

JACK OF FINN?

28 opmerkingen :

 1. De broeders Harries kende ik inderdaad al, wauw die maken echt prachtige foto's, ik wist helemaal niet dat ze ook filmpjes maakte, dan ga ik die al helemaal checken! Ik droom helemaal weg bij deze foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wist je dat nog niet? Ah, fijn dat je het nu wel te weten bent gekomen. :)

   Verwijderen
 2. Ah ja, zo'n soort 'ik-sta-op-een-rots-en-straal-wanderlust-uit'-foto wil ik ook heel graag nog eens maken. Het lijkt me echt tof om een hele shoot op zo'n soort plek te doen <3 Gave foto's heb je uitgezocht Laura!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk!! Laten we eens op pad gaan, roadtrippin' & photographinn' <3

   Verwijderen
 3. Herkenbaar hoor, dat je even niet weet wat je moet posten zonder foto's. Ik vind dit wel een leuke afwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zulke inspiratie! Zo'n inspiratieposts kunnen best, je haalt er zelf ook weer een boel inspiratie uit die je weer kunt gebruiken voor je eigen foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt, inderdaad. Thanks voor de goedkeuring, haha. X

   Verwijderen
 5. Ik heb daar dus echt zot veel schrik voor, om ooit een writersblock te hebben, brr. Lijkt me echt niet fijn en ik hoop dat je er snel "uit" bent! (: (Hoe mooi zijn al deze foto's, omg?! Waarom kan ik niet zulke foto's nemen?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ja, snap ik helemaal! Al klinkt het veel dramatischer dan het is hoor, haha. Ik heb nu alweer wat nieuwe foto's gemaakt, dus het komt wel weer goed. (Mijn levens vraag)

   Verwijderen
 6. E L S A S _ W H O L E S O M E L I F E
  Waarom ziet haar feed er zo perfect uit?! Echt alleen al het goede weer en de mooie kwaliteit van die foto's doen me echt huilen, ik ben nogal toen aan goed weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snif snif snif en nog eens sniiiiif. Ikr, gewoon te fantastisch.

   Verwijderen
 7. FINN FOR THE WIN<333 En liefde voor al deze foto's die ik al herkende omdat ik die mensen volg haha :') En voor de rest snap ik wel dat je een writersblock hebt want het is echt poepweer en er vallen geen mooie foto's te maken :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewelduuuug, die ga ik onthouden! Finn for the winn! Klopt ook echt precies. Ja, blergh he. Laat de zomer maar snel komen!

   Verwijderen
 8. Wat een heerlijke fotootjes. Jij beschrijft ongeveer al mijn redenen voor een writersblock. Elke dag om 5 uur thuis zijn, het sombere weer en mijn o zo leuke bijbaan helpen niet bepaald mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijke foto's <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. love jacksgap! ze maakte altijd zulke leuke filmpjes! de documentaire achtige videos die ze nu maken zijn ook erg goed! stiekem hoop ik Finn tegen te komen in NY ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whuuuut ga je naar NY? Zo bizar gaaf. Ik zou dus echt 24/7 daar rond z'n universiteit rondhangen en fangirlen like uhm. Haha. Zou wel heel tof zijn!

   Verwijderen
 11. Leuk joh!! I love Jacksgap, hun video's zijn echt awesome en nouja, hun gezichten mogen d'r ook wel zijn hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah als ik deze foto's zie dan heb ik zooo veel zin in de zomer! Ik vind die tweeling ook zo leuk, mooie foto's en geweldige video's. Het is ook niet heel verkeerd om naar te kijken, dat is natuurlijk ook heel belangrijk, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, zo'n toffe foto's, een tijdje geleden stond mijn iPod vol met screenshots en tijdens de vakantie heb ik gebruik gemaakt om zelf aan de slag te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo super handig he! Totdat m'n tab weer vol zit en ik alles verwijderd haha.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio