24.2.16

VERLATE TERUGKIJKEND .08

24.2.16
Laten we doen alsof we kerst en nieuwjaar nog maar kort geleden vierden. Want dit is echt erg. Al die foto's van december, januari en deze maand had ik nog in m'n gallerij staan onder het kopje ''Vsocam'' maar helemaal vergeten om online te zetten. 
Dus hierbij, een terugkijkje naar Laura's winter van 2015 en 2016.Allereerst won ik een winactie - serieus wat een geluk heb ik tegenwoordig! Dankjewel Naomi (van de blog: Basic space). Vooral de cozy sokken vielen erg in smaak. Eerst droeg ik ze, maar mijn moeder heeft ze nu gestolen. Oh, en over het boekje - die puilt nu al helemaal uit door mijn vriendin en ik, elke dag wordt er op school veel in gekladderd en geplakt. :) Zo leuk om te doen!


Ik ging naar York in de kerstvakantie. En ik kotste voor het eerst in zeker 10 jaar tijdens de overtocht. Bah. Maar, het stadje is wel erg gezellig! Ik maakte er ook een filmpje over: klik


Ik probeerde wat nieuws: pompoen roosteren in de oven. Wat is dat lekker!


Toen was het oud en nieuw, ik maakte de gezondere versie van oliebollen naar het recept van healtyfans. Best te eten! Verder at ik ook gewoon de gebruikelijke oliebollen en appelflappen. Want, één keer in het jaar zijn ze er en dan moet je het er gewoon van nemen. Toch!? 's avonds om 00:00 deed ik nog een poging tot vuurwerkfoto's maken.


Blogdate met lieve Emma. Het was koud en het sneeuwde slash hagelde.


Dit wordt weer een heel verhaal. Let op.

Het was toetsweek en het was bibbertjes koud. Laura heeft een elektrische fiets, die niet helemaal vol geladen is als het vriest. Toetsweekdaagjes zijn meestal vrij kort - behalve als er 3 uur tussen de toetsen zit. Maar dat was deze dag niet zo. Laura moet altijd 5 kwartier naar school fietsen en als ze op school aankomt moet ze altijd haar fiets opladen. Maar binnen een uur zit de accu nog niet helemaal vol en met dat hij sowieso al niet helemaal vol geladen was op de heenweg, werd het 'm dus niet op de terugweg. Halverwege de rit, helemaal alleen, viel Laura's fiets uit. BAH dacht ze en nog eens BAH. Omdat het gewoon niet zo fijn fietst als de accu leeg is, aangezien hij dan ook nog eens tegenhoudt. BAH. Laura belde haar moeder om zich een lekker te beklagen over die stomme fiets, maar ze wilde haar niet ophalen. Dus vroeg Laura aan haar moeder of ze dan een tosti wilde maken.

En wel ja, naar drie keer langer te hebben gedaan over dat fietstochtje kwam ze dan eindelijk thuis en kon ze een lekkere tosti eten. Wat smaakte dat goed!


Brownie met drie ingrediënten: bannaan (lov), pindakaas (LOV) en cacaopoeder. 


Een high tea.

Schattige nichtjes.


Laat ik nu ook gelijk maar bekennen, dat alle foto's dusdanig door elkaar heen zitten. Sorry. Maar, dit was ons kerstdiner. Bereidt door mij en mijn vader. Het was te eten! 


Ilze en ik begonnen onze vakantie in Dordrecht. 


Gala van 4 havo voor de voorjaarsvakantie.


In Rotterdam met Ilze.


Met Eegje, de knuffel.


Mij moeder maakte een hele bos rozen voor mijn opa's verjaardag. Net echt toch? Ik vind ze echt heel mooi. 

Dit was dan een verzameling aan fototjes. Ik heb ook nog een video van wat winter momenten; klik

11 opmerkingen :

 1. Ah, je maakt ook altijd van die mooie foto's! Ik zou ook nooit de oliebollen overslaan, het is maar een keer per jaar dus dan moet je er ook van genieten! En wat heb je toch een schattige nichtjes, ik wou dat ik nichtjes had!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw, wat lief! Nee, echt niet he. Haha. Dikke lov daarvoor. Ah jammer dat jij ze niet hebt!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik mis de kerstdagen nu zoooo erg ugh. De vibes op de foto's zijn geweldig. En lekker aan de alcohol gezeten Lau hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, die gezelligheid enzo inderdaad. <3 Lovvv vibes. Neee joh, er mocht helemaal geen alcohol aanwezig zijn. Haha. En anders zou ik het ook niet drinken. ;)

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio