3.2.16

LOVE LIST • WINTER

3.2.16

De hele dag wandelen door een stad, bruisend van de geschiedenis en de mensen die de moeite nemen om die stad te bezoeken. Video's die je wanderlust hart sneller lateb doen kloppen. Artikels die je blij maken. Jezelf in een walm van lekkere luchtjes begeven. En ga zo maar doen. Jullie raden het al, het is tijd voor wat favorieten. Van de winter. Dit keer in de vorm van een 'love list', geïnspireerd bij de mooie, Londoner In the frow.

Pak je heerlijke ontbijtje erbij, of een mok thee en haal wat inspiratie uit deze post.WHAT I WATCHED
Ritchie Ollie

Een 18 jarige jongen uit Australië die werkelijk zo veel talent heeft om geweldige foto's te maken en video's waardoor je gelijk de neiging hebt om je koffers te pakken en weg te wezen. Naar Australië. Op zijn Youtube kanaal staan hele inspirerende video's waarbij je de vraag krijgt hoe zo'n jongen al zó wijs kan zijn. 
De moeite waard.FAVOURITE PHOTO
little cousin

Op een zonnige middag ging ik bij mijn oma eten. Mijn tante en oom waren er ook met hun kinderen en mijn nichtje wilde wel op de foto. Zo'n lief meisje in haar matchende, roze shirtje en vest. FAVOURITE PIECE OF CLOTHES
faux fur

Van alle kanten wordt ik geaaid en geknuffeld als ik dit vestje aan heb. Zelf kan ik er ook niet vanaf blijven als ik 'm aan heb. Echt een heerlijk ding! Zo enorm soft. Van het merk Sao Paulo trouwens.


FAVOURITE PLACE
york

Na een enerverende tocht kwamen we in York aan. Groot, druk, smalletjes, maar oh zo gezellig. Vol in de kerstsferen en overal mooi. Echt mooi. Tsja, het is ook Engeland hè. Dit land doet het altijd goed met haar stadjes en dorpjes.

FAVOURITE FOOD
oudjaaaar

Oliebollen en appelflappen. Zo vet, maar oh zo traditioneel. Ik mis deze suikerbommetjes echt alweer. 

FAVOURITE DRINK
tony chocomelk

Vol van smaak en ook nog eens fairtrade. Ik voel me echt groen als ik dit drink. De lekkerste chocomelk en ook zo lekker in dit oude kopje, die nooit wordt gebruikt. Zonde. Ik ga daar verandering in brengen met al die lekkere drankjes.


FAVOURITE SHOES
ugg's

Knuffelbeertjes. Dat zijn ze. Zo fijn om ze aan te hebben als het vriest en je anderhalf uur op de fiets zit. Helaas kunnen ze minder goed tegen de regen.

FAVOURITE INSTAGRAMMER
kae sutherland

Mooiste vrouw, lekkerste ontbijtjes en ze heeft een bedrijfje met de allerleukste armbandjes. (4ever with everyone). Ze maakt vele reisjes en is al lange tijd één van mijn favoriete accounts. Ik kijk elke dag wel even om de schoonheid van haar feed te bewonderen.FAVOURITE BLOGGER
miss joesten

Lifestyle, eten, reizen, fotograferen, creëren, passie en liefde. Een paar steekwoorden over haar blog. Fleur kan geweldig schrijven en ik geniet er elke keer weer van om haar artikels te lezen en foto's te bekijken. Kunstwerkjes opzich. Vooral nu ze in Engeland woont.FAVOURITE THING THAT I USED
mexx fragrance

Fris en fleurig. Twee woorden die me aan de lente doen denken. Dat is ook wat er telkens in me opkomt als ik dit luchtje opspuit. Ik kan niet wachten totdat we weer in korte mouwen op de fiets kunnen naar school. 

27 opmerkingen :

 1. Wat een leuke favorietjes allemaal! En ja, miss joesten volg ik ook, zulke leuke artikeltjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk lijstje! Ik kan in de winter niet zonder m'n Uggs! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen dit! Ik begrijp ook nog steeds niet waarom oliebollen niet het hele jaar door verkocht worden?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die instagrammer kende ik nog niet, bedankt want de laatste tijd ben ik echt verslaafd aan instagram dus nu heb ik een nieuw accountje om op te zoeken :) , heeeel erg leuk geschreven met mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SAME, haha, Laura en insta? Dikke liefde. En wat vind je van haar account? & thanks Louise!

   Verwijderen
 5. Wat een fijne favorieten! Door jouw posts wil ik eigenlijk ook een keertje naar York!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ritche Ollie<33333 Die video's van Tim Kellner zijn trouwens ook zoooo onwijs mooi!! Ohh ik mis al die oliebollen alweer haha, en jummie die Tony's chocomelk lijkt me echt superlekker! XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, nieuwe crush!! Tim Kellner? Ken ik nog niet, ik ga gelijk kijken. Supahhhh lekker, jamjam.

   Verwijderen
  2. *ziet alleen zijn profielfoto* Oh hij!! De vriend van Jack & Finn haha.

   Verwijderen
 7. Ahh ik kende Ollie alleen nog maar van z'n insta, maakt tie ook video's!?? (ja haha, domme vraag. Hij maakt dus ook video's. Ik ga meteen ff kijken, z'n insta is zo prachtig! )Jummie, oliebollen. Kinda miss 'em too. En de pepernoten.... Fleur's blog is idd echt geweldig!!! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pf, ja heel dom hoor. Grapjee. Oeh ja pepernoten, kruidnoten, inderdaad!! Of misschien maar beter ook, voor m'n lijn (hah)

   Verwijderen
 8. Ah zulke leuke favorieten! Zoals je over Ollie praat, of typt, dan wordt je gewoon nieuwsgierig! Ik ga hem meteen even opzoeken, altijd leuk zulke inspiratie! Oh en oliebollen, ik kan er niet genoeg van krijgen. Jammer dat die tijd alweer voorbij is, maar het liefst eet ik ze het hele jaar door!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, haha! Wat vind je ervan? Jaaa, zo lekker. Pfoe.

   Verwijderen
 9. Heerlijke mooie foto's om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken Ritchie nog niet, maar ik ga gelijk kijken en ohmy... Kates ontbijtjes zijn wel on point.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk artikel Lau!
  Vind Kae Sutherland haar foto's en bedrijf ook zo leuk en vrolijk!
  Liefs Laurence
  www.laurencemagaly.com

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio