20.2.16

EEN UURTJE SHOOTEN MET PETRA

20.2.16

Op een o, zo fijne vrijdagmorgen werd ik wakker en was het half tien. Wat? Half tien? Dat gebeurt dus echt nooit op een vrijdag ochtend. Dit keer wel, omdat het al vakantie was. De avond ervoor hadden we een gala, waarna een vriendin bij mij kwam logeren. Samen gingen we heerlijk ontbijten terwijl buiten de zon al zo fijn scheen. Na een uurtje bracht ik haar naar de bus en 's middags haalde ik Petra op van het station. Ik kende haar nog niet, dus het was wel even spannend of ik haar zou herkennen. Maar, ze kwam al vrolijk naar me toe met 'Laura??' Ja, dat ben ik. Achterop bij Petra op mijn fiets, reden we naar de loods toe met het idee om daar weer te gaan shooten. Eenmaal aangekomen daar, zat de deur dicht. En nee, die gaat ook niet zomaar open. Daar waren echt 10 olifanten voor nodig om die open te krijgen.

Dus helaas, dan maar foto's maken langs de loods, tussen de struiken en brandnetels.

En, wat een wonder, ik heb de hele dag niets te klagen gehad over het weer. Aangezien de afgelopen dagen zo regenachtig en winderig waren. Fijn. Het weerbericht voor de komende dagen is alweer minder fijn, dus we hebben het er echt van genomen deze middag. De zon gaf ook nog wat mooie effecten. 
Was het raar om te shooten met iemand die je nog totaal niet kende? Nee. Helemaal niet zelf. Het was juist heel gezellig en we hebben veel lol gehad samen. Dus Petra, je bent echt een top mens met een heel mooi gezichtje! Het was een hele leuke ervaring om met jou te shooten.


47 opmerkingen :

 1. Wat een toffe foto's weer! Ik vind de laatste heel gaaf. Lijkt me toch wel spannend hoor, met iemand die je niet kent. Gelukkig was het wel heel leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh wat een mooie foto's!! En prachtig licht was er zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn weer heel leuk geworden de foto's! Ik vind omgeving waar ze getrokken zijn ook echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wat een mooie fotootjes Lau, de zon zorgt voor zulke gave effecten<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt prachtige foto's. Zo mooi zo'n blurry effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie foto's en ook een prachtige locatie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's zijn het geworden! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gave foto's Laura! Die laatste is heel nice :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! Ik vind die met de roestige deuren op de achtergrond heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie foto's in zo'n uurtje zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het spleetje tussen haar tanden is echt GOR-GEOUS. Mooie fotootjes. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's hooor!
  Petra mooi fotomodelletje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi gezichtje heeft ze. Prachtige foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die laatste foto is echt geweldig gemaakt, je ziet gewoon echt dat jullie er plezier in hadden.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk is dat he! Lekker fotootjes schieten, ik spreek ook wel eens af met mijn lieve vriendinnetje ishara om foto's van elkaar te schieten. Erg gezellig.
  Ik vind de 7e foto echt prachtig!

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het echt heerlijk om te shooten! Super leuk dat jullie dat ook doen. Ah, dankjewel.

   Verwijderen
 16. Wat zijn het mooie toffe foto's geworden! Ik vind haar trui trouwens ook heel erg gaaf :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prahtige foto's zijn het geworden! :) erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw wat een mooie meid is dat zeg.. Heel gaaf, die foto's! Die trui is cooooooool

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio