13.2.16

AN ALLEY • OUTFIT

13.2.16

Het werd even droog toen ik mijn broertje overhaalde om foto's te maken van mijn outfit. We hadden weer een vrij daagje en de ochtend begon ik met wat ik al lang wilde doen; een dagje uit mijn leven filmen. Is dat dan zo interessant? Eh, nee. Maar ik vind het gewoon zo leuk om te filmen. Verder maakte ik een enorme bak vol met havermout, waarvan ik na twee happen al vol zat en mijn mond verbrand had. Wat vult dat zeg! Ik wilde eens een ander plekje om foto's te maken, dus gingen we het gangetje in naast ons huis. Een oud opaatje stond vol verbazing naar ons te kijken. Misschien nog nooit van bloggers of camera's gehoord? ;)

Ik vind het echt heel leuk om mijn outfits te delen. Hierbij draag ik dit keer mijn nieuwe jas. Hello mooi ding. Na veel gezoek vond ik deze op de site van Zalando. Niet al te lang, aangezien alle andere mantels als een soort zak dienden waarin ik helemaal verzoop. Hij is donkergroen, niet echt geschikt voor op de fiets, maar wel mooi voor een wat nettere outfit. 

• OUTFIT •
S K I R T - fb sister
S W E A T E R - new look
C O A T  - mint & berrie
S C A R F - monari
B O O T I E S - steve madden

52 opmerkingen :

 1. Wauww je jas! (En eigenlijk heel je outfit is heeel leuk) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie outfit Laura! En je jas is echt geweldig. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je jas is echt mooi en het staat je nog eens goed ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi al die laagjes. Ik vind je rokje ook heel leuk. Haha, ik vind het altijd zo grappig als mensen een beetje verbaasd zijn als je overal foto's van gaat maken. Als ik het zelf bij iemand anders zie, denk ik nu altijd: het is vast een blogger!

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, precies! Rokje heb ik al best lang en nog steeds 1 van m'n favo's!

   Verwijderen
 5. Ik ben echt verliefd op je jas en sjaal! super leuke outfit, heel cosy :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh, hoe perfect dat je botjes matchen met je trui, haha. Fashionqueen hoor jij! Die kijk in je leven, ga je die ook online zetten? (Ja, please, ben ik echt kei benieuwd naar, haha.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, botjes, wat een leuk woord! (♡) Naw, uhm, dat valt te betwijfelen. Waarschijnlijk wel, maar ik heb die dag dus geen bal uitgevoerd. Hah.

   Verwijderen
 7. Aaah, dit staat je echt supergoed!! En leuk dat toch een vrij 'simpele' locatie nog zo mooi kan uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die schoenen! Helemaal geweldig en het rokje met laser cut vind ik ook prachtig. Staat je mooi meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhh liefde voor je jaaaas!! Zowieso echt een leuk outfitje weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi ding he? Ik ben er ook erg blij mee :) Thanks guuuurl.

   Verwijderen
 10. Je jas en rokje zijn echt geweldig! Die groene kleur staat je ook erg goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, die jas: ik ben er een beetje verliefd op, wát een mooi ding! En ha, grappig van dat opaatje! Bij mij ging er laatst eentje mee op de foto :) Ik vind het echt leuk trouwens dat je nu af en toe ook je eigen outfits laat fotograferen, je hebt echt een leuke stijl! Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ja dat vond ik echt heel schattig! Fijn om te horen, dankje!! X

   Verwijderen
 12. Ik ben een enorme fan van die schoentjes! Echt super mooi. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, super mooie foto's! Je staat echt goed met die outfit! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heb je een leuke outfit aan! Ik ben echt dol op je rokje! En die schoenen zijn al helemaal geweldig! Je straalt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super leuke outfit heb je aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh super mooi! Je hebt echt een stijl om jaloers op te zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. O wauw Lau, je bent zo mooi! En echt wauw je outfit! Prachtig ben je <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooi gelaagd en de kleurtjes passen goed bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio