27.1.16

QUESTIONS AND ANSWERS .01

27.1.16

Eens wat anders dan al die foto's van andere persoontjes en iets persoonlijkers. 

Op mijn Instagram account heb ik gevraagd of mensen een vraag wilden achter laten om door mij beantwoord te worden. Ik twijfelde al een poos om dit te doen, maar de gedachte dat niemand iets zou reageren hield me tegen. Uiteindelijk heb ik het wel gedaan en er kwamen wat leuke, interessante vragen langs. Dus zonder verder gedoe, laten we beginnen!
B L O G

 ✨ hoe drastisch zou je leven veranderen moest je om 1 of andere redenen stoppen met bloggen? 
@ lobke

Ik weet niet of mensen mij nu gaan haten, maar ik weet het eigenlijk niet precies. Waarschijnlijk denken jullie nu dat het heel erg voor mij zou zijn en ik dan geen leven meer heb, maar eerlijk gezegd valt dat misschien wel mee. Ik zou het natuurlijk ontzettend missen, heel erg waarschijnlijk! Maar toch zou ik verder gaan met foto's maken en iets anders opzoeken waar ik al mijn fotografiestuff op kwijt zou kunnen. Daarentegen, zou ik het liefst met mijn blog door willen gaan en er ook echt mijn brood mee kunnen verdienen. (Vooral met fotografie). 

Conclusie: het is zo lastig! Uit vrije wil zou ik er nooit me kunnen stoppen. (Maar dit is niet wat je vroeg, haha.)

 ✨ wat is je favoriete blog?
@ _ilzeeee_

Ik heb er meerdere, maar je vroeg er waarschijnlijk om eentje. Dan ga ik toch maar voor een Nederlandse blog, die gelijk in mijn hoofd opkomt. Waarschijnlijk zoek ik die ook het meeste op van allemaal en dat is, surpriseeee: lauresque // natuurlijk weet elke blogger wel wie ik bedoel. Ja, dat meisje die hetzelfde heet als ik en zo ontzettend creatief is. 


 ✨ wat zijn je favo blogs?
@ xxluuun

Oh, hehe, ik kan er toch meerdere opnoemen. Hier volgt een rijtje: 
Kenzas
Alittlebitofbritt
Alles over Eline
Alyssaa.nl
Anne Stikvoort
Annebrittures
Beauty behind clouds
By José Chan
Byisabeau
C'est Lisa
Cotton & cream
Eatlovemerry
Emelina's
Emmathings
Fab le Frique
Fashionista Chloé
Five five fabulous
Fleur Sophia
Flyin' through a sky full of stars
Free people blog
Glowofbeauty
Happy Myrtille
Harper & Harley
Hello October
Hesterly
Janni Deler
Jiami.nl
Jennie from the blog
Julia Trotti
K is for Kani
Lemontierres
Lili Like
Little keys to happiness
Luna Michelle
Mariejosie.com
Miss Joesten
Nathalie Kemna
Omdat ik dat wil
Radiate fashion
SES LUNETTES, HEHE, WINK WINK
Sincerely Jules
Style by Jules
Stylescrapbook
Wishwishwish
The Londoner
Tiphaine's Diary
Tuula

Och man, dit zijn heel veel favorieten en ik ben er sowieso nog velen vergeten! En, ik heb alleen gekeken bij degene die regelmatig uploaden. Dus, vat het niet te persoonlijk op als je er niet bij staat. Iedereen heeft een eigen, originele, mooie blog!


P H O T O G R A P H Y 

✨ Photography inspo
@ insphos

Ook meerdere weer, vaak maak ik ook screenshots van mooie portretfoto's om die te gebruiken als inspiratie. Hier dus ook weer een lijstje van Insta:
Zoelaz
Quietthechaos
Tuula
Stolensunshine
Youshouldalwaysbehappy
Mxrike
Huntergillman

Dit zijn er een paar, maar ik vind vooral de foto's prachtig!

✨ waar haal je je inspiratie vandaan?
@ miracabelle

Voor foto's of voor mijn blog? Dit laatste vooral door andere blogs te lezen en ehm, verder niet echt eigenlijk. Of gewoon door de dingen om me heen die gebeuren en de foto's die ik maak. Voor fotografie zie hierboven wat accounts die heel inspiratievol zijn en verder Instagram opzich.

✨ favoriete fotograaf die je volgt op Instagram?
@ emmashoots

Kijk, ik heb niet echt bepaald een fotograaf die mijn favo is op Insta. Bijvoorbeeld Mrbenbrown, Ritchieollie, Helloemilie, de gebroeders Sizoo (Bobsizoo en Willemsizoo), Colesprouse, Krissy, Bryant (enorme fave!!), By.tobi, Esmmeeeee.
Ehm, vroeg je erom één???

✨ wie of wat zou jij ooit nog wel eens willen fotograferen en waarom?
@ thesistersbehindthecamera

Het lijkt me geniaal om eens een echte professionele model voor de camera te hebben, bijvoorbeeld Kendal Jenner of Gigi Hadid of LuckybSmith. Gewoon mensen die weten hoe ze goed op de foto moeten staan, haha. Slaat misschien nergens op. Verder 'wat' ik zou willen fotograferen is een kat of een hond van mezelf, hehe. 

✨ favoriete fotografeerplek?
@ veerlevangasteren

De tuin, niet perse onze tuin, maar gewoon een tuin met bloemetjes erin (die niet dood zijn!!) en de loods bij mij in de buurt (perfect shoot locatie!). 


L I F E

✨ wat is one thing dat je sowieso in je leven wilt doen of bereiken?
@ lobkevl

Rondreizen.

✨ als je een reis zou willen maken, waar naartoe?
@ a.mel.lie

Als dat mogelijk zou zijn en het volledig gratis geregeld zou worden, ga ik gelijk de hele wereld over en alle continenten vereren met mijn aanwezigheid. Sowieso wil ik de Griekese eilanden over, rondtrekken door Amerika (ik bedoel LA! New York! Grand Canyon!), naar het land van mijn roots, de schoonheid van the UK bewonderen, rondzwemmen in de blauwe zeeën van de Malediven en Hawaï en ga zo maar door.

✨ wat is je leukste herinnering aan Londen?
@ _mariekegelderblom_

Londen was gewoon leuk. Maar het leukste was wel ons gastgezin, maar dan bedoel ik wel de avonden die we al lachend en pratend doorbrachten in ons kamertje. Geweldige avonden!

✨ wat is je favo liedje op het moment?
@ randomstuffnl

Karlk - Daydreamer

✨ wat zijn dingen die je nog graag wilt doen? waar wordt je blij van en waar verdrietig?
@ annemijncatelijne

Heel veel bloggers en Instagrammers ontmoeten (zoals jij!) en veel foto's maken overal op de wereld. Ik word verdrietig als mensen oneerlijk doen of eerder boos misschien. En natuurlijk als er erge dingen gebeuren in het leven. Ik word blij van rare vriendinnen die zo gek zijn als een deur, goede gesprekken, muziek, uitval, blogs en filmpjes.


✨ wat is je favoriete eten?
@ nienkeslifestyle

Nou, wat zou het toch zijn?! (voor vele een retorische vraag) >>> het is: BANAAN MET PINDAKAAS!!! 

✨ wat is je guilty pleasure?
@ louieex

Alles wat ongezond is, actually. Hieronder versta ik: taart, koek, ijs, patat, frituur.

✨ waar kan je je 's nachts voor wakker maken? heb je een crush? 
@ emmaashoots

Zie hierboven, haha. Ja, duh en jij weet ook wel twee van de velen. ;)

✨ wat doe je als je op de wc zit?
@ fie.an.nu

Proberen om er wat uit te krijgen, wat soms moeilijk gaat (omdat, mijn spastische darm weet je wel.)
Verder neem ik graag mijn tablet mee om mezelf wel te vermaken om de tijd te verzitten.

✨ wat doe je het liefst in je vrije tijd?
@ meiqiblog

Bloggen, fotograferen, lezen, afspreken en op m'n tablet rondkijken.Tennn... hoursssss... laaaatahhhh...

Gelukkig waren het niet nog meer vragen anders was ik nog tachtig jaar bezig, maar ik heb geprobeerd om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Al vraag ik me af wie dit helemaal gaat lezen. Ik hoop dat je er veel van hebt geleerd en zijn er nog vragen?

(Op de presentatiewijze sluiten we dit af.)

doei.

36 opmerkingen :

 1. Haha, leuk om te lezen Laura! Ik wil later ook heel graag rondreizen, heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je de moeite hebt genomen! :) Echt geweldig lijkt me dat!!

   Verwijderen
 2. Ah, zo leuk dat je zo'n Q&A oproepje gedaan hebt, de vragen zijn zo leuk! Heel leuk om wat meer over je te weten te komen :) En wauwie, je foto's zijn weer superduper#$% mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vragen en leuke antwoorden! Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken dus dit lijstje gaat me daar zeker bij helpen haha!

  Liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Nu luister ik het liedje daydreamer. Love it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahahahaha, ik ga helemaal stuk hier! Kei leuk gedaan weer Lautje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pfff, krijgen we dit weer. ;) Fijn om te horen hoor fietje

   Verwijderen
 6. Leuke Q&A! Super leuk ook dat ik in je rijtje van favo blogs sta! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een leuke vragen en man, je beantwoordt ze zooooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen en zo heb ik al weer een paar leuke nieuwe blogs ontdekt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah daar doen we het voor. Ik was al bang dat het er teveel zou worden.

   Verwijderen
 9. Wat heb je de vragen heerlijk beantwoord hahah !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah heel lief dat ik in dat lijstje sta! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha geniaal kind ben je ook. Heul veul liefde voor die blogs en fotografen<33 (en voor je crushes) XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Genialer dan jij bestaat niet hoor, maar echt he. Dikke lovvv

   Verwijderen
 12. Aah vaker van die persoonlijke posts doen hoor! Echt leuk om te lezen zo'n Q&A, leuk geantwoord! (En hoe lief dat mijn blog tussen je favorieten staat ♥♥, ik ga nu alle andere blogs die ik nog niet kende even bekijken hihi) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, misschien moet ik dat maar doen dan, hihi. Jaa, maar je hoort er ook echt hoor!

   Verwijderen
 13. Wat een leuke antwoorden :-D Leuke favoriete blogs ook!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik maak ook vaak screens van portretfoto's om inspiratie op te doen! Leuke antwoorden gaf je meid! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat trek je toch altijd super mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een heerlijk verhaaltje Lau en wat een eer dat ik in het lijstje staat. Hunter Gillman is echt een geweldige fotograaf! Jij komt pittig erg in de buurt met jouw fotografiestijltje hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh maar natuurlijk Lisa!! Ahh wat een complimentje, wauw. Thankyouuuuuuuuuu

   Verwijderen
 17. OMG LAURA wow, ik schrok toen ik mijn blognaam tussen het lijstje, zag, hihi. En dan dat onderste stukje 'blogs die regelmatig wat posten', dat ging dus al niet over de mijne, haha. Weet je, ik denk er precies hetzelfde over, met dat stel dat je niet meer mag bloggen. Want zo hard neemt het bij mij mijn leven ook niet over. En geef jou je camera en een platform voor foto's en je kan je hele leven door en daarmee ook nog eens het andere leven van mensen als ik mee vullen. ((( :

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat een lieve comment weer! Maar natuurlijk, jij zeker met je prachtige kiekjes. Ze zijn zo mooi altijd! Daar kan ik wel wat van leren. Ja, fijn dat jij er ook zo over denkt trouwens!! Aw. ♡

   Verwijderen
 18. aaah lief dat je me ertussen hebt gezet! leuk om te lezen laura <3

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio