12.12.15

AUTUMN FAVOURITES

12.12.15

 Deze tekst had ik al een keer getypt, maar was opeens helemaal weg. Zo'n zonde! Maar, ik zal mijn best doen om me weer alles te herinneren. 
De tijd van mokken vol dampende chocolademelk, de dikste truien en verzopen thuiskomsten is weer volop aangebroken. Aangezien het bijna kerstvakantie is, wat betekent dat het ook bijna winter is, moest ik mijn herfst favorieten delen met jullie. Producten, eten, alles wat ik veel gebruikte en de moeite waard vond deel ik vandaag met jullie.TONY'S
pure chocolade met kruidnoten

Hoe goed klinkt dat?? Ik kan je zeggen dat het de lekkerste chocolade soort was die ik ooit geproefd had. Ook het feit dat het pure chocolade is maakt mij al minder schuldig om het te eten. En, en, het is ook nog fair trade! Ook belangrijk. Mijn moeder nam deze reep mij van de Makro. Bij die winkel hebben ze echt alles, zo fijn! Een grote Target maar dan in de Nederland versie (en België, als ik het goed heb). 

Helaas zal deze chocoladeletter niet verkrijgbaar meer zijn, dus een goed excuus om een andere soort te kiezen!SHOWER GEL
Treacle moon

Ginger morning & cinnamon night. Wat klinkt dat heerlijk herfsterig! Van mijn broertje kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeaubon om te besteden bij de Etos. Na veel getob koos ik een cadeaupakket uit met deze twee douche gels erin. Want dat was nog goedkoper dan twee losse kopen. Ik heb ze gebruikt en ze ruiken oh, zo lekker! De volgende dag is de geur nog steeds goed te ruiken.TEA
Clipper; green tea

Elke ochtend bij het ontbijt een grote theekop vol met thee. Heerlijk! Ik probeerde de thee van Clipper eens en die was zo goed. Ook omdat er geen cafeïne is toegevoegd, maakt het al een stuk beter dan andere thee's die verkrijgbaar zijn in de supermarkt. De andere smaken lijken me ook heel fijn, alleen de prijs... Het jammere is ook dat het theezakje niet door de midden kan. Dat kan wel bij Pickwick zakjes, want zo kan je er twee keer mee doen. NECKLACE
starrr

Ik won een winactie op de blog van Suzanne (blog). Zo blij was ik, aangezien ik serieus nooit win. Trouwens, ik heb er pas weer één gewonnen. Wauw, I'm so lucky! Het is een lange, gouden ketting met een ster eraan. Ik vind sterren ook zo mooi en deze ketting is gewoon mooi. Trouwens, van het merk Club Manhattan. BLOG

Via Instagram kwam ik op de blog van Tuula terecht. En, serieus ik kan alleen maar wauw zeggen! Want ze heeft de prachtigste reis foto's en outfits! Ze bezoek zulke mooie plekken die zo ongebruikelijk zijn ook en haar foto's zijn allemaal heel natuurlijk. Niet veel bewerking, maar gewoon fris en fruitig. Als je ook van fotografie en reizen houdt, neem echt een kijkje!CARE
Lip balm; Burt's bees

Bij de Etos kocht ik ook deze lippenbalsem. Zo fijn! Als of je een hele verfrissing over je lippen heen krijgt, beter kan ik het niet uitleggen. Dat komt vooral door de pepermunt die erin zit. Wel helpt de verzorging maar een korte tijd, maar je lippen voelen dan wel fijn verzorgd aan. FOOD
Boer'n muesli

Dit is zó lekker! Ik vind het heerlijk om yoghurt met muesli te eten 's ochtends. Mijn moeder kocht een hoop van deze kleine bekers met een aardbeiensaus op de bodem, daaroverheen yoghurt en museli en ik nam ze mee naar school en at ze tussendoor op. Vooral in de toetsweek waren ze heel fijn om als snack te eten. GLASS
From France

Deze glazen dingetjes vind ik zo mooi! We hebben ze een paar jaar (echt heel veel!) jaren geleden gekocht in Frankrijk als souveniertjes. Ze zijn zo pretty als je ze tegen het licht in houdt. DIVERSE

Tjsa, hoe kan ik dit nou noemen? Ik wilde melden dat ik mijn korte haar super fijn vind eigenlijk! Ik draag het nu veel vaker los, maar het kan ook gewoon in een mini staartje. Ook vind ik de gele trui zo fijn die ik op de foto aanheb. Besteld op Asos en het leren jasje is ook al zo fijn! Die heb ik van Def-shop

Sorry van het overmatige gebruik van de woorden: fijn en heerlijk.

 EN WAT ZIJN JULLIE FAVORIETEN VAN DE HERFST? 

x

32 opmerkingen :

 1. Ik ben dol op de foto's die je neemt. Je bent er echt goed in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je haar echt super awesome! En YES tony's chocolonely :) :) Die wil ik eigenlijk nog wel proeven, al denk ik niet meer dat ze in de winkels liggen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay thanks! Zó lekker he, maar ik denk dat je tot volgend jaar moet wachten.

   Verwijderen
 3. Wauw, stuk voor stuk prachtige foto's! Die Cinnamon Nights showwergel wil ik ook graag proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Dat haar staat je super! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Tony ziet er echt goed uit! Heb je zeezout en caramel geproefd? Die is ook echt mega lekker! En oh die green tea van Clipper is echt lekker :)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook de pepermuntversie van Burt's bees, het is een fijn en fris gevoel als je het over je lippen smeert. Ik vind je haar echt super wijs, je staat er zo goed mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. HALLO EN DAN STOPT ZE ZOMAAR AL M'N FAVORIETE MERKEN IN 1 POST: Tony's, Clipper, Zuivelhoeve en Treaclemoon #alleenmaarliefde haha. Die laatste foto is zo mooi<33

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk al die herfstdingetjes! Ik wil ook zo'n Treacle Moon shower gel! En wat een geluk dat je die give-away hebt gewonnen, het is echt een leuk kettinkje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, ja, die moe je echt snel eens proberen! Ik had zo'n geluk, eindelijk eens gewonnen. Haha.

   Verwijderen
 9. Wat een heerlijke foto's :-D Hmm.. die chocolade ziet er heerlijk uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's en allemaal zo een leuke dingen en IK ZAG JE LAY-OUT NET EN MAN HIJ IS MOOI!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die ketting is zooo fijn! En die yoghurt is ook mijn favoriet. zó lekker. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo leuk! Je korte haar is ook echt heel gaaf! Tuulavintage is inderdaad zo'n blog waarbij je lekker weg kan dromen, de outfits én de locaties... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. TONY IS OOK MIJN FAVV, leuke post Frau :*

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio