14.11.15

THE LAST YEAR'S LOVELIEST SMILE

14.11.15

Op vrijdag in de herfstvakantie (de dag nadat we Brugge bezocht hadden) liepen we rond in België, genietend van de schoonheid van de herfst. Dit kan je natuurlijk niet beter dan ik het bos. Zo liepen wij een klein rondje in het nabij gelegen stuk bos. Langs de route lagen wat Geocaches die mijn vader dan opzocht en ik nam vele foto's. Alles was zo mooi! De warme herfstkleuren, de afvallende bladeren en we zagen ook nog een paar keer een eekhoorn voorbij schieten. Wat gaan die beestjes toch snel! Zo zitten zo boven in de top van een boom en zo rennen ze vliegens vlug naar een andere boom talloze meters verderop.


Aanschouw hierboven mijn haar dat toen nog lang was. Nu is het weg. Helemaal kort ben ik nu. Want mijn moeder had er zin in om het af te knippen. Wordt vervolgd.


Spot de eekhoorn! 
Na dit bos te hebben bezocht gingen we verder op weg naar Gent. Een fijn ochtendwandelingetje is altijd goed om je dag mee te beginnen. Houden jullie er ook zo van? Ik vind het zo jammer dat wij niet vlakbij het bos wonen. Anders zou ik elke ochtend (ehm, elke ochtend laura?) met mijn hond of kat aan het touwtje gaan wandelen en talloze foto's nemen. Serieus, dat laatste zag ik een keer op vakantie in Frankrijk. 
Een kat aan een touwtje. 
Ik kwam niet meer bij.

36 opmerkingen :

 1. Aahh, laura, zulke mooie foto's!! Wat heb je trouwens een leuk vest aan! Wij gaan ook best vaak geocashen, zo leuk! hihi, een kat aan een touwtje... in de dierenwinkel kan je ook een riem kopen voor je konijn, hahah, lijkt me eerlijk gezegd best grappig om eens uit te proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt, leuk dat jij dat ook doet! Meestal vind ik er niet zo veel aan eigenlijk.. haha. Serieus? Een riem voor je k'nijn? (((; ik zou zeggen: inspo voor een nieuwe artikel.

   Verwijderen
 2. Dat je je haar hebt laten knippen, ik ben echt nieuwsgierig hoe het er nu uit ziet. De foto's zijn echt heel leuk geworden, naar welk bos ben je geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ik heb wel een foto op m'n insta gezet. Ik heb geen idee eigenlijk, wel in de buurt van Gent.

   Verwijderen
 3. Alweer van die prachtige herfst foto's! En ook al zo'n mooi bos, dat zie je ook niet zo vaak! Vooral de foto met de koeien vind ik echt geweldig, als koeienliefhebber haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, leuk dat je een koeienliefhebber bent! Ik ga toch echt maar voor de katten hoor (:

   Verwijderen
 4. Hele mooie foto's Laura! Ik ben benieuwd naar je nieuwe kapsel! Een kat aan een touw? Nog nooit van gehoord..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee toch, zo vreemd haha. Ik heb wel een fotootje op m'n insta gezet. X

   Verwijderen
 5. De foto's zijn prachtig! Je hebt echt fototalent!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wow en nog eens wow!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige bokeh foto's. De herfst is echt het beste seizoen voor foto's met fijne kleuren. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je haar!!!<3 Zo mooi en dik haha. En whahaha een kat aan een touwtje, geweldig :'D Superfijne foto's!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, je ziet het al helemaal voor je he, haha. Thanks voor je lieve reactie weer Em! x

   Verwijderen
 9. WAUW! Ik ben echt weg van je fotografietalent! De foto's zijn echt heel erg mooi geworden. De sfeer van de gezellige herfst komt hierdoor extra hard naar boven!! En je zal vast prachtig staan met een korte koppie hihi :). Met welke lens heb je deze foto's eigenlijk genomen? <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief lief! Dan is het helemaal gelukt met de herfstsfeer :) Ik heb ze genomen met een zoomlens van 45-150 mm (als ik het goed heb.

   Verwijderen
 10. Wauwie, jouw fotokunsten zijn onwijs goed. Jaloersmakend gewoon, ik kan nog niet eens een goede foto maken met mijn telefoon: daar heb ik het geduld niet voor :'). Nou, goed, je hebt er een nieuwe volger bij hoor, ik zie meer foto's wel zitten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik word echt blij van je complimentje! Heel lief. Yayy. Dankje! :) X

   Verwijderen
 11. Lauraaa...mooierd <3 Echt heerlijke plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die eekhoorn, wow, hoe doet iedereen dat toch? Als ik er eentje zie zijn ze altijd zo snel weg dat ik de tijd niet heb om mijn camera te nemen, haha. Kat aan een touwtje, geniaal hahaha. Ik ben echt héél benieuwd naar je nieuwe kapseltje hoor. (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, die dingen zijn zo snel! Ik weet het niet. Ik had gewoon geluk, i guess. Ik moet dan maar snel je and fixen die wat foto's wilt maken van mn haar..

   Verwijderen
 13. WAUW, ik kan hier echt helemaal bij wegdromen Laura! Heerlijk om het bos in te gaan om je te laten verrassen door de mooiste bomen, lichtval door de blaadjes en eekhoorntjes :) Ik wilde gisteren ook op pad gaan om plaatjes te schieten, maar net toen ik de deur uitstapte begon het keihard te plenzen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Enige nadeel aan de herfst, de regen. Ik wenste dat ik dicht bij het bos woonde! Dan kon ik er elke dag van genieten. (:

   Verwijderen
 14. Woah, je haar is weg! Net even gekoekeloerd op je Instagram, en ik vind het echt onwijs mooi staan. En eekhoorn gespot: check! Prachtige plaatjes heb je ervan gemaakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jep, helemaal weg haha. Maar thanks!! Check check ((:

   Verwijderen
 15. Ahh wat maak je toch mooie foto's Laura! En omg, een kat aan een touwtje, ik moest even hardop lachen :'D Ben benieuwd naar je kortgeknipte haar trouwens! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Okay, ik heb het nu al echt honderdduizend keer herhaald, maar ik ben bang dat ik het nog vele malen vaker ga herhalen maar: JE FOTO'S ZIJN ZO HEEL ERG MOOI!!!! Word je al gek van mijn steeds in herhaling vallende comments? Het is in ieder geval echt waar.... En ook ik ben benieuwd naar je haar! Superleuk trouwens dat je een eekhoorntje hebt weten vast te leggen (op camera dan he?)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, geweldig je tussenhaakjestekst. En nee joh, ik ben het echt nog niet zat hoor, hihi. Veel te lief wel! ♡♡

   Verwijderen
 17. Prachtige herfstkleuren! Geocaching lijkt me echt leuk om een keer te doen.

  Leuke blog heb je trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lovv it! Is ook best leuk, alleen doe ik het echt nooit. Mijn vader en moeder altijd. (: Lief!! X

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio