4.11.15

DOVER • 05

4.11.15

V R I J D A G
Het was de laatste ochtend waarop we door geklop op onze deur wakker werden,  cornflakes met melk aten en zwembad water dronken, moesten opschieten en in twee tellen op de ontmoetingsplaats stonden waar de bus was geparkeerd. We namen afscheid met liefde en haat gevoelens van ons gastvrouwen en gingen de bus in. Ons laatste daagje hier in Engeland!


We reden eerst in twee uur naar Dover waar we de tunnels bezochten die in gebruik waren genomen in de Tweede wereld oorlog. Daarna hadden we een klein uurtje waar we het centrum bezochten en voor 2 ponden een Mc Flurry oreo en een kip burger aten. Zo goedkoop! Het miezerde een klein beetje, maar de rest van de week hebben we echt geluk gehad!


Ik moet zóóó hard lachen om deze foto! 


We hebben 5 kwartier voor de boot moeten wachten omdat er zo nodig een paar vluchtelingen in de tunnel alles stop hadden gezet. Niet zo fijn natuurlijk. De jongens deden een gaar spelletje met een munt wat eindigde in open knokkels met bloed en de meiden die zich afvroegen waarom ze dit deden. 
Het was nog best deinerig op de boot en ik was zo blij dat ik een pilletje had ingenomen anders lag ik daar kostend op de vloer. Met de vier meiden hadden we nog een foto genomen van onze jurkjes, maar dat werd niet zo'n succes door de wind. Maar goed. Mijn avondeten werden kruidnoten met chocolade en deze week was echt het toppunt van gezond eten (en slapen). Grapje. Elke avond sliepen we niet eerder dan 12 uur, maar het was gewoon zo gezellig met elkaar.

Uiteindelijk was ik kwart over 10 thuis en mijn moeder was jarig. Ik heb jaar wat bonbons van Godiva gegeven uit Londen. Ik was versleten. De volgende dag werd ik pas om 12.00 wakker. Heeeeerlijk in mijn eigen bedje.

28 opmerkingen :

 1. Dat gevoel als je weer thuis bent is best wel heel fijn haha, vooral als je uit zo'n goor gastgezin komt ;) Toen ik thuiskwam (rond 8 uur 's avonds ofzo) at ik eerst een paar oerhollandse boterhammen, want die had ik een aantal dagen moeten ontberen haha... Die laatste foto is zo leuk!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JAAA dat klopt, mijn stem was echt bijna weg en zo chagrijnig was ik, haha. Ik heb ook gelijk een banaan met pindakaas naar binnen gewerkt. Drankje! X

   Verwijderen
 2. Mooie foto's! Echt die typische Dover sfeer die lucht ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Beetje grimmig, mysterieus en toch zo fijn.

   Verwijderen
 3. Toen ik thuis kwam was ik echt bekaf. We gingen met de bus en ik had heel weinig geslapen. Je nieuwe jurkje staat je heel mooi Laura!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies, dat gevoel had ik ook helemaal. Ik voelde zelfs toen ik liep de wiebelingen van de boot nog steeds. Dankjeee! X

   Verwijderen
 4. Wat een mooie foto's! Het ziet er heel tof uit, wel jammer dat het gastgezin wat minder was, haha. Dat rode jurkje staat je overigens super leuk! :)

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach ja, dat klopt maar we hebben het met elkaar gezellig gemaakt. Thanks!! X

   Verwijderen
 5. Die foto's.. serieus, wauw! Wat mooi gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's! Nog gefeliciteerd met je moeder :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, zulke. mooie. foto's. Jouw foto's hebben altijd zo'n fijn sfeertje!! Dover ziet er echt prachtig uit, zo mooi oud ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat is het mooi daar en super mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een SUPER mooie foto's Laura, echt prachtig! Ik ziet hier echt te genieten van je artikeltje, haha :) Fijn dat je het zo goed hebt gehad in Engeland, maar ook wel lekker om weer thuis te komen inderdaad. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah anniek wat leuk om te horen!! Fijn dat je er van kan genieten want dan is al die moeite toch niet voor niets geweest haha. X

   Verwijderen
 10. Wat een ontzettend mooie foto's! En wat fijn dat je alleen maar last hebt gehad van beetje miezerweer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt! Zo'n geluk, Engeland kennende haha. Dankjewel ook!

   Verwijderen
 11. Hahaha, die ene foto van jou en je vriendin. Te grappig. En verder: wat een mooie kiekjes allemaal. Het ziet er zo magisch uit daar vind ik, net een soort sprookjeswereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hahaha, zie ik je jurkje hier voorbij komen :| Maar nogmaals, hij staat je super!! BTW, ik zag deze post later dan die vorige!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. NOU dat is lief van jou hoor en heel goed van je skat van me.

   Verwijderen
 13. Super leuke foto's en Engeland is toch wel echt een plek waar je weer terug naar toe wilt! xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Omg, in eerste instantie dacht ik echt dat jullie zwembad voorgeschoteld kregen haha.. (ik ben echt niet blond hooooor) Ik zie het al voor me, het trainingszwembad van jullie gastvrouw waarvan het gloor ver, ver, ver weg is en vervangen is door zweet en iewwww... Oke ik ga daar nu even proberen niet aan te denken haha... En die foto van jou en Ilze! Ilze lijkt daar zo erg op een heilige Madonna! Ze zou zo ingelijst in het klooster kunnen hangen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bahhhh, iewhl. Jouw inlevingsvermogen is ook echt om naar huis te schrijven. Wauw. Echt he, ik weer met een enorme pret face en Ilze zo'n halve model look. Hihi.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio