3.10.15

WINDY & FLOWERY • OUTFIT

3.10.15

Ook al zie ik eruit als een ronde oma in mijn wijd, opvliegend jurkje, toch wil ik deze zak (zoals mijn moeder 'm noemde) met jullie delen. Want hij zit namelijk perfect en is heerlijk licht, wat wel lijdt toe gênante momentjes op het schoolplein en op de fiets trouwens, hehe. Maar hij is zo licht, dat je geen eens meer voelt dat je een jurk draagt. Fijn toch?! Oh, en ik heb ook nieuwe laarsjes die weer wat centimetertjes bijdragen aan mijn mienie postuur.

Het cactusje heeft mijn moeder gemaakt trouwens, zooo kjoeeet.


• OUTFIT •
DRESS - h&m
BOOTS - steve Madden

Met lettertjes die voor mijn ogen zweefden zat ik weer eens een middagje aan mijn bureau, een toets voor de komende dag te leren. Opeens hoor ik mijn moeder roepen: 'Lauraaa! Ik heb een cadeautje voor je!' Ik krabbelde eens achter mijn oren (bij wijzen van spreken dan) en dacht na waar ze het over zou kunnen hebben. Ik vloog naar beneden en zag een kartonnen doos staan. Een schoenendoos. 

Toen ik de doos opende zag ik twee bruine laarsjes liggen en mijn dag kon gelijk niet meer stuk. Want ik wilde ze zó graag! En het leukste is nog dat ze zijn gekocht bij de Scapino, maar wel van het merk Steve Madden zijn. Voor mijn gevoel waren dat altijd peperdure patta's, maar dat bleek dus wel mee te vallen. Ze zijn bruin, hebben een blokhak en een veter.


'Doe toch eens je mond dicht Lau!' Ja, sorry, mijn broertje neemt altijd foto's als ik net aan het praten ben, haha. Precies dàt slechte moment. Je weet wel.

- fijn weekendje hè!

34 opmerkingen :

 1. wat een mooie foto's weer! je jurkje is zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een super tof jurkje! x x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk jurkje en wederom weer prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat het jurkje totaal niet op een zak lijkt, integendeel het is heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie outfit! Wat zit je haar ook gaaf!
  Ik vind dat je een super leuke blog hebt! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd weer die mooie foto's... :) En zo'n leuk jurkje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah wat een pretty jurkje<3 En dat cactusje is te schattig voor woorden haha.
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig jurkje meid! Hele mooie outfit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha die uitspraak over je Steve Madden's geweldig! Wat tof dat Scapino gewoon Steve Madden verkoopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's! Oeh, die laarsjes zijn echt zó leuk! Een zak zou ik dit kleedje nu niet direct noemen, het is echt prachtig! Ouhn, dat cactusje is te cute!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dan heb ik jou gewoon als moeder nodig, haha. Lief van je hoor! <3

   Verwijderen
 11. Wat een leuke outfit, wat een mooie foto's! Ik vind je jurk geweldig, en je haar zit ontzettend goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah, totaal geen zak hoor je jurk! Ik vind hem net erg leuk, hij staat je! (: Zo typisch Laura denk ik. Ik heb ook zo'n jurkje, ik leef in dat soort dingen, haha. Hoe cool trouwens dat cactusje dat je moeder maakte! (Kan ze er zo nog een paar maken en verkopen? •hint hint• (grapje hee)) Bij scapino vind je echt erg toffe dingen, dat bewijs je maar weer, je moet er alleen het oog voor hebben. Oh en ik wil ook een broer die outfit foto's wilt maken. (Mijn broer wilt zoiets dus niet he.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay, twinningg. (: Nou, ik al het haar voorleggen, oké? Haha, jammer van je broer! Misschien ooit nog eens, krijgt hij de smaak helemaal te pakken en wilt 'ie niets liever meer doen. Hahaha.

   Verwijderen
 13. Oh wat een geweldige foto's weer Laura! Erg leuke en spontane foto's :)

  Liefs Esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oooh, ik hou van je outfitfoto's! Ze zijn altijd zo mooi gemaakt. Ze zouden zo in een boekje kunnen, echt waar! Ik vind je jurkje echt zo mooi, en het staat je dan ook echt suuuuuuper mooi! En die schoenen... daar smelt ik helemaal bij weg! Echt een super geslaagde outfit! En geslaagde foto's! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oohhh zooo leukk!! Vooral die schoenen en laat staan de fotos :') xx sammy

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio