14.10.15

WHAT' S ON MY WISH // TRAVEL LIST

14.10.15

Door de tijd heen heb ik wat hele mooie artikelen genoteerd op mijn wizzz list die ik ontzettend graag zou willen hebben. Stiekem voor mijn verjaardag, hehe. Hint hint. Grap meer. Volgende week mag ik vieren dat ik alweer 16 jaar op deze aardbol rondwandel en daarom leek het mij leuk om te delen met jullie wat er dan op mijn lijstje staat. Oh, en bij welke reis foto's ik momenteel echt bij weg zwijmel. ARMCANDY

Voor de mooiste armbandjes moet je echt bij deze webshop zijn. They all sooo pwetty. Aangezien ik ook echt een armbandjes lover ben, zou ik ze zo allemaal wel willen hebben. In verschillende kleurtjes, hangertjes en met ingegraveerde tekstjes zijn ze te koop. Trouwens, de vrouw achter dit merk heeft ook één van de mooiste Instagram accounts, ze heet @kaesutherland. Ze is bloed mooi, gaat vaak naar leuke plekjes op vakantie, woont in Amsterdam en heeft twee katten. g o a l s.
POESSIE
haha. Sorry jongens.

Doe mij die rechtse ja? Of die linkse, nee, doe ze gelijk alle drie maar. Oh, wat kan ik wegsmelten bij foto's van Britse kortharen. Ze zijn zó adorable! Gimme please and I'll lov joe forevah. Maar één ding, waarom w-aa-r-om zijn ze zo duur?
TRAVEL
Eilandhoppen in Griekenland. Who's in?

Een mooier land dan Griekenland? Bestaat dat? Vooral de eilanden zijn zo ontzettend mooi. Zoals  Mykonsos en Satorini. Klinkt dat al bekend? Met uitzichten op helderblauwe wateren, de mooiste witte dorpjes, de smalle weggetjes met roze bloemen die over de witte muren hangen en de zwerfkatten die rond lopen. Hoe goed klinkt dat wel niet. 

Voor wat leuke inspiratie bloggers die allemaal te leuke plekken bezoeken op Instagram:
@sincerelyjules @mimiikon @juliahengel
ON TOP 
Anna Nooshin

Een blogger, youtuber en een echte mode fanaat. Ze heeft al heel veel bereikt in haar leven en nu deelt ze ook haar ervaringen in haar boek 'On Top'. Ik zou dit boek heel graag willen lezen, omdat ik haar ook geweldig vind! Oh, en ze heeft mijn camera, de Olympus Pen, ook en daar vlogt ze mee. Het lijkt me een heel inspirerende boek en de cover is ook prachtig. 
WATCH
Daniël Wellington

Deze horloge is zo ontzettend minimalistich, maar ook zo mooi! Met de bruine band is mijn favoriet, maar ook deze horloge is zo duur. Misschien ooit, kan ik er toch mee pronken. WAT STAAT ER MOMENTEEL OP JOUW WENSENLIJSTJE?

26 opmerkingen :

 1. Oeh, deze wishes kan ik wel met je delen!
  Een aantal jaar geleden ging ik eilandhoppen in Griekenland.
  Het was ZO leuk! Echt een aanrader.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh die horloges zijn zooo mooi!! Eilandhoppen, ik doe mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die katjes zijn schattig, die horloges zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar echt he! Ik heb 'm als achtergrond foto gedaan en telkens als ik 'm zie smelt ik weg.. <3

   Verwijderen
 4. Die horloges zijn echt super moooooii!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ugh...heerlijk! Eindelijk iemand die mijn liefde voor Griekenland begrijpt. Ik ben er nog nooit geweest, maar het staat echt op nummer 1. Die armcandy is ook prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh yayy laten we met allerlei bloggers gaan, whoeee. Wat zou dat leuk zijn!

   Verwijderen
 6. Oh zo leuk als je bijna jarig bent! Die katjes zijn echt zo cute! Ik heb zelf 2 britse kortharigen, maar die zijn (helaas) al wel wat groter dan die kleine schatjes!

  Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh ik ben jaloers! Die grote dikkerdjes vind ik ook zo heerlijk.

   Verwijderen
 7. Wat een super leuke wishlist! Het On Top boek van Anna Nooshin moet je zeker gaan lezen, want hij is fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel! Ahhh die Daniel Wellington horloges, ik wil zo graag een zwart exemplaar, zo pretty (maar ja dat prijskaartje..). Die foto van de katten is geweldig, wat kijken ze lekker chagrijnig haha. En ik wil wel mee naar Griekenland hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt jammer gewoon van dat prijskaartje! Ik vind ze zo lekker kijken, haha. Yes, nog iemand die mee wilt! (;

   Verwijderen
 9. Griekenland is mooi he! Ik ben afgelopen zomer in het binnenland geweest, wat echt super gaaf is! Echt een verborgen pareltje! Ahww die katjes en die armbandjes vind ik ook super! Ik wil nog graag naar een kerstmarkt deze winter verpakt in een stedentrip en daarna nog een keer naar Noord-Ierland in het voorjaar! En binnenkort naar de verre reizenbeurs om een huwelijksreis te bespreken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt me ook zo gaaaaf! Kerstmarkten, ja inderdaad!! Die sfeer enzo, heerlijk. Oh een huwelijksreis ergens ver weg... <3

   Verwijderen
 10. Oh, alle foto's zijn zo prachtig! Die armcandy is absoluut geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw wat een gave dingen allemaal!! Ik vind de foto's ook geweldig uitgekozen! ❋

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gompy, wat moek nu kopen. Zon kat? Doei geld, hoi blije frau. Oke. Ik ga rondkijken. Wel leuk artiekeltje :* xx sammy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whaha, sukkel ben je. Doei geld, hoi blije frau hahahaha. Succes maar hoor. Ik zie wel. Anders gewoon maar money he? Altijd goed. XX

   Verwijderen
 13. On Top lijkt me ook een heel mooi boek. En die armcandy zijn ook prachtig! Hele mooie foto's heb je gekozen Laura!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik zal hem aan je doorgeven als ik 'm ook heb, haha.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio