26.10.15

MUSEUMS & HARRODS • 03

26.10.15

W O E N S D A G
Stipt om 7 uur werd er luid op onze deur geklopt en met een 'Goodmorning girls!' werden we wakker gemaakt. Zoals altijd was ik als eerste mijn bed uit terwijl de andere meiden nog wakker moesten worden. Snel griste ik mijn kleren van de grond en snelde naar de badkamer. Onze mooie, roze badkamer met de plakvloer waarop je graag met je blote voeten op wilde staan. Hm. Toen we allemaal klaar waren, zaten we slaapdronken aan het ontbijt. Zo vies! Een langwerpig iets dat je met melk zacht moest laten worden. Ik moet bijna weer kotsen als ik er terug aan denk.

Na een halfuurtje zaten we alweer in de bus op weg naar Londen.

. We bezochten wat museums, zagen het nulmeridiaan, deden een boottocht over de Thames en vereerden Harrods met ons bezoek. 


greenwich
In dit stadje bezochten we het nulmeridiaan, (de lijn die recht over de evenaar loopt) en een museum die niet zo bijzonder was.


rondvaartje
Waar we boven op het dek bijna bevroren, iedereen zich verdringde om een geslaagde foto van de Tower Bridge te maken en Milka Oreo aten.


the tower
Eigenlijk hebben we hier niet echt iets bijzonders gedaan. Ja, een groepsfoto gemaakt, geposeerd op een bankje voor een leraar die de foto maakte met mijn camera, genoten van de zon en gewacht op de bus. 


the rest of the day
We bezochten het tweede museum (Victoria & Albert) van de dag en nog een derde (Science Museum) waar je allerlei proefjes kan doen. Bijvoorbeeld hoe je er later uit zal zien. Gelukkig hadden we hierna een paar uur vrije tijd en besloten we om naar Harrods te lopen. We werden binnengelaten en er weer zo uit om naar de Mac te gaan. Go to the McDonalds wherever you are. hehe.

16 opmerkingen :

 1. Wat grappig. Ik ben in Londen toen ook naar de Mac geweest en verder ongeveer dezelfde bezienswaardigheden bekeken. Het is wel al heel lang geleden voor mij. Ik zat toen nog op de middelbare school! Ik zou er graag eens terug gaan, maar dan gewoon lekker zelf doen wat ik wil en de pareltjes van Londen bekijken, want die zijn er volgens mij echt zat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt! Wat leuk, haha. Ja, ik snap het. Eigenlijk zou je het dan moeten doen want Londen heeft heel veel pareltjes inderdaad.

   Verwijderen
 2. Beautiful pictures! Nu ik dit zie wil ik echt terug naar Londen! xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele hele mooie foto's Laura! Ben je ook over de brug geweest? Het uitzicht daar is onwijs mooi! En wat zijn je foto's pretty! Bewerk je ze met vsco cam?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Drankje! Ja, gewoon met onze bus. En Ja ik bewerk ze met vsco.

   Verwijderen
 4. Ahw, dat Malters ijs!! Zo lekker lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja op zich wel lekker, maar oreo is toch 10 keer lekkerder. :)

   Verwijderen
 5. Zo stom, wij konden nooit een Mac vinden in Londen, als we er één nodig hadden. Uiteindelijk belandden we de enelaatste dag nog in een Mac haha. Keimooie foto's, as usual! :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. NEE, DAT MEEN JE NIET! Wij zijn bijna elke dag wel een mac in geweest, haha. Maar dankjewel! XX

   Verwijderen
 6. Londen is zo'n droom, echt heel tof haha! Ik heb al heel lang geen blogs gelezen dus ik ga even spammen met reacties :) Maltesere ijs klinkt heavenly.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsss. Nee grapje hoor meid! Geen probleem, ik lees je reacties met alle plezier. En ja, het was best lekker, maar oreo, is echt het beste!

   Verwijderen
 7. Wauw, ziet er zo leuk uit! Hihi, supergrappig hoe je droog vermeld dat je naar een museum-dat-niet-zo-interessant-was bent gegaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil echt zien hoe jij er later uit zou zien volgens dat proefje!!! Had je daar geen foto van kunnen maken Lauraaaaa??? Nu hebben we nog steeds niks om ons alvast mentaal op te kunnen voorbereiden. Als je nou opeens al je tanden verliest tegen die tijd wil ik daar nu alvast van op de hoogte zijn graag, dan heb ik genoeg tijd om dat shockerende beeld te kunnen verwerken.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Man, dat wilde je echt niet zien! Rimpels van hier tot Londen en verder en overal hang velletjes van al het vet, of juist geen vet (?) Maar goed. Probeer je dat voor te stellen en je kunt je voorbereiden, haha.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio