31.10.15

COVENT GARDEN • 04

31.10.15

D O N D E R D A G
Kijk je mee naar wat wij deze dag weer meegemaakt hebben?

's ochtends gingen we met de metro (the tube) naar alle locaties toe. We bezochten twee museums die vrij saai waren en de opdrachten maakten het niet beter. We waren allemaal een beetje moe en chagrijnig.


 'S middags kregen we heerlijk vrije tijd en gingen we met de metro naar Covent garden. Daar hebben we rond gelopen, foto's gemaakt, bij de Starbucks te drinken gehaald en met z'n vieren hetzelfde jurkje gekocht. Twee hebben 'm in het grijs en ik en Ilze in het rood/oranje. Twinning. 


 Maar deze plek was gewoon zo gezellig! Ik vind het zo heerlijk om in een drukke stad rond te lopen als het donkerder wordt en de lichtjes aangaan. Zo gezellig en al die vibes. ♡ Maar kijk vooral niet naar mijn hoofd op de foto hierboven. Geeft duidelijk aan hoe ik Londen vond. #tehappy. 

Eigenlijk wilde ik gewoon nog niet naar huis. Ook al was het gastgezin vreselijk, het was zo gezellig met de meiden! Ook in de bus. Die avond aten we pas om half 8, pasta. Best te doen. Wel koud weer, maar goed, haha.

32 opmerkingen :

 1. Wauw hele mooie foto's! Ziet er ook heel erg gezellig uit!

  Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah tof en dan te bedenken dat ik je op deze dag ontmoet heb, hihi. Ik vind het nog steeds zo grappig. Ik verlang echt terug naar Londen als ik dit zo zie! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, echt he! Ik vond het echt te leuk. Ja, ik zou ook zo weer terug willennnnn.

   Verwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Wij hadden een afdelingsreis met school naar Londen. Ik wil zo graag terug! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Frederieke! Zo fijn dat school zulke reisjes regelt eigenlijk. (:

   Verwijderen
 4. Covent garden is zooo leuk<3 En wat tof dat jullie allemaal hetzelfde jurkje hebben gekocht! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Zara foto en de Starbucks foto's zijn te Tumblr. Covent Garden si echt een droom.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat jullie met zen vieren hetzelfde jurkje hebben gekocht! Leuke sfeerfoto's heb je gemaakt, die groepsfoto's zien er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ja! Iedereen vond het ook leuk en wij des te meer (:

   Verwijderen
 7. Ik ben daar ook geweest! Zo mooi hihi :). En wat leuk dat jullie alle 4 hetzelfde jurkje hebben gekocht!! Laat je hem binnenkort zien? En je foto's zijn weer super mooi, as always!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zekah woensdag is 'ie te zijn hoor! (: Dankjewel X

   Verwijderen
 8. Ooooh kei tof dat jullie allemaal hetzelfde kleedje gekocht hebben! Ik ben wel kei benieuwd hoe het eruit ziet, dus ga je er eens een outfit dingetje over maken? (: (Hoeft niet he, ik ben gewoon kei curieus!) En ik heb je super enthousiaste foto's niet nodig om te zien hoeveel je van Londen houdt, dat merk ik al aan je schrijfsel. (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè! Hihi, waarschijnlijk zie je 'm woensdag voorbij vliegen. Hint hint. Ah leuk dat je het merkt! <3

   Verwijderen
 9. Wat maak jij mooie foto's zeg!
  www.radishtowear.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh die foto's doen me echt terugdenken aan Londen drie jaar geleden! Ik wil zo graag terug nu haha! Leuk artikel trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben je toen ook met school geweest? Londen is gewoon zo leuk hè! Ik wil nu ook alweer terugggg. Dankjewel Floor X

   Verwijderen
 11. Super mooie foto's Laura!!
  xx Amber (www.thecomfycreative.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat geven je foto's zo een leuke sfeer van Londen! Binnenkort ga ik ook eens naar Londen en ik kijk er heel hard naar uit na het zien van jouw foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah leuk om te horen! Heeeel veel plezier in deze fijne stad x

   Verwijderen
 13. Ik vond 't jurkje wel super bij jouw staan! (Ik kan achter de schermen kijken, wmuahahahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohh Covent Garden, daar heb ik goede herinneringen aan! Toen wij met school in Londen waren moesten we hier een filmpje maken, haha. Gingen we daar een Harlem Shake doen (dat was toen helemaal in :')). Heel veel gezellige vibes stralen je foto's weer uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Serieus? Hahaha, geniaal!! Ik kan me ook nog herinneren dat je dat liedje overal hoorde, in de eerste ofzo. Lov the vibesss! <3

   Verwijderen
 15. Laura! Echt liefde voor je mooie foto's! Ik kan niet wachten tot ik op een dag kan zeggen: "Ja die beroemde fotografe heb ik in het echt ontmoet!!!!" ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, heerlijk kind. Ik ben benieuwd wat de toekomst brengt dan.

   Verwijderen
 16. Waauw! Wat voor camera gebruik je? Want je foto's van personen zijn echt heeeel scherp en dit ben ik namelijk echt heeel erg hard nodig! X

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio