28.10.15

••••

28.10.15

Wij hebben zo'n klein winkeltje op het dorp en elke keer als wij daar naar binnen gaan hebben ze weer iets anders hangen en al-tijd slagen we daar. Zoals met dit donkergrijze jurkje. Echt een perfect ding om te dragen want van boven valt het wijd en van onderen strak. Dat winkeltje heet trouwens 'TODAY'S FASHION'. 

En ik (nah ja, mijn moeder) had eens iets anders met mijn haar gedaan voor een keer, geïnspireerd door Zoella. Anders dan in een staart of los. Soms weet ik echt niet wat ik ermee aan moet of dat ik het weer moet afknippen of laten groeien. Struggles. Maar dit was wel eens leuk voor een keertje. Ik zag dat Lauresque het ook heeft gedaan. 

Kijk verder voor mijn outfit op het feestje van mijn oom en tante. Alweer heel wat weekjes geleden.


• OUTFIT •
DRESS - sister point
BOOTS - h&m


Mijn oom & tante vierden op een vrijdagavond dat ze 13 jaar getrouwd mochten zijn en ik mocht de foto's nemen. Super leuk! Eigenlijk gaat deze blogpost alleen over het jurkje en m'n haar. Sorry guys, ik had even niets beters. 

Till next time! X

20 opmerkingen :

 1. Super mooi jurkje Laura! Staat je heel mooi! En je haar zit ook super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit! En ik vind je haar echt leuk gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een gave look zo, met dat jurkje en je haar, helemaal on point girl!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat jurkje staat je echt heel erg goed! Ik weet ook nooit wat ik met m'n haar moet doen, dus je ziet me het meest rondlopen in een knot eigenlijk. Maar deze vlecht is ook mooi! Ik zou het alleen nooit bij mezelf kunnen doen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou lief hoor! Tsja, knotjes werken tegenwoordig ook niet echt meer. Ik heb het ook niet zelf gedaan, maar m'n moeder haha.

   Verwijderen
 5. Wat zie je er mooi uit en wat zit je haar gaaf! Leuk gedaan zo! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha #herkenbaar; Geen foto's hebben... Wat ik heb daar een hekel aan. Ik doe dan maar altijd een tag ;) Dus als ik weer een tag heb... Weet je dat ik stiekem gewoon geen foto's heb ;p Maarre, leuke foto's wel hoor, maatjeee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Neeee, ik heb juist wel veel foto's en posts maar geen tekst toen haha.

   Verwijderen
 7. Aaaahw! Ik mis je mooie lange haartjes toen het nog in een vlecht kon! Nee hoor, I was joking! Hoewel het toen echt ontzettend mooi zat vind ik het nu ook super mooi (dat korte tot op je schouders)! Maar alles staat jou gewoon ontzettend mooi Lautje! En dat jurkje ook trouwens! Fotomodel.. Luve

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ♡♡ ik laat het nu weer groeien. I promise (hoop dat ik het vol kan houden, hehe) maar lief van je Myrthje!

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio